10802156721287564357.jpg\"

TILOS az Off: 10802156721213620594.gif\" , a Flém: 10802156721213620607.gif\" ,és a Warez: \"\"

• The Hedgehog
    hülye kérdés mert a nextgen FIFA motorja teljesen más alapokon nyugszik...

egyébként van választás... ott a PES, ami már PC-n ugyanazt adja, mint nextgen konzolokon. most majd jön, hogy vááá kipróbáltam és szar. na persze, két meccs után értékel az okos mert nem tudta irányítani... egyébként sem tudom mit jönnek itt az emberek (gamerek) azzal, hogy nem dobnak ki többtízezret konzolra amikor évről évre egy konzol sokszorosát ölik bele egy-egy PC tuningolásába

nekem pár hete volt egy új konfig vásárlásom és egy PS3 árát hagytam ott remegve a nagykerben, pedig még ár alatt kaptam, a muszáj vitt rá mert nekem munkaeszközöm a PC nem pedig gamelek rajta, egyébként egy másfél éves konfigot cseréltem le és asszem konzolt nem cserélünk másfél évente :D

igen kérem bolond is aki FIFA-zik, mert inkább felteszem a PES2008-at, ami - ha a konfigod nem engedi - még low vagy medium grafikával is veri a FIFA08-at és sokkal élvezhetőbb focit is nyújt

itt most nem PES védelmére akarok kelni, csak éppen azt akarom hangsúlyozni, hogy mennyire sok az olyan ember akik még ki merik jelenteni, hogy a FIFA egy élvezhető és jó game... talán utoljára az általad említett FIFA 2003-nál tudtam lelkesedni a játékért... PC-n a FIFA 2004 óta folyamatosan romlik