10802156721287564357.jpg\"

TILOS az Off: 10802156721213620594.gif\" , a Flém: 10802156721213620607.gif\" ,és a Warez: \"\"

• hunbasser
    ennek nagyon örülnék/örülnénk :)

pár napja már szóbahoztam,de nem nagyon volt jelentkező...szóval most tényleg örülök(én is szívesen csinálnék,csak ezt a fifa honlapot is kellene csinálni,és emelett még van más dolgom is)

én olyanra gondoltam,hogy lenne alul is és felül is egy szolíd csik,fent is lenne 4 link,alul is lenne négy link(neked nem kell szétvágni emiatt a képet,majd azt megcsinálom én image mappel) és úgy lenne a szép,hogyha rámutatunk a gombra,akkor változzon a színe,mondjuk szürkéről fehérre(tehát innentől már egyből bukik a dolog,amit az imagemapről beszéltem,ugyanis akkor a gombokat már külön képben kell megcsinálni :D)

középen meg lenne egy olyan felirat,hogy FIFA topic,kellene bele még egy igényes ea sports logo,egy kis szöveg,aminek tartalma az lenne,hogy "aktuális FIFA rész : FIFA 08" ezzel azt jelezve,hogy itt a FIFA 08-ról megy a diskurálás(gondolom mindig lesznek olyanok,akik nem fogják tudni,hogy kijött már a FIFA 08,és ő még a FIFA 07-ről kérdeznének).

kellene bele még egy olyan NINCS WAREZ,NINCS FLAME,NINCS OFF,NINCS SPAM,NINCS REKLÁM,és ezek így váltakoznának igényesen.és jó lenne,ha elég észrevehető lenne.a többi grafikát már rád bízom :)

annyi megkötésem még lenne,hogy a bannerben legyen benne a sötétszürke,a piros és a fehér szín is,és jó lenne,ha az alsó-felső linkes száv szép,fényes,sötétszürke és ízléses legyen benne halvány,ízléses átlós csíkozás,szerintem szép lenne.

ha megcsinálod,előre is nagyon szépen köszönöm

amiket leírtam,azok mind legyenek benne, a többit már rád bízom :)