10802156721287564357.jpg\"

TILOS az Off: 10802156721213620594.gif\" , a Flém: 10802156721213620607.gif\" ,és a Warez: \"\"

• lemongrass
    ...na, hogy egy kis szó essen a game-ről is...
    tegnap lejött... install... már az a kép nem tetszett, h a telepítésnél semmi extra-t nem kapok /FIFA képek/ csak egy szabvány Windows ablakot... mindegy, gondoltam magamban, ettől még játék lehet, h élvezhető... /anno a Demo-t leszedtem, de asszem 3 meccset toltam vele, és uninstall/

a profil beállításnál észrevettem, hogy idegesítően gyorsan váltják a csapatok egymást, pedig csak 1-et léptettem... ezt teszteltem még bill-el is /Rumblepad 2-vel tolom amúgy/ szóval... klaviatúrával uaz a helyzet... 07-nél nem volt ilyen problémám!

Real - Barca meccset gyűrtem először világklasszison... kikaptam 0-1-re.
    aztán, mivel toolon tool erősnek bizonyult a gép gondoltam leveszem Professional-ra... hát, mit ne mondjak a helyzet még rosszabb lett /bár tudom, hogy ez kicsit az én bénaságomat is mutatja/ de 0-3 lett!
    aztán félprofin 2-2. aztán lefeküdtem... agyaltam még, hogy mi a franc lehet, mivel 07-ben non-stop világklasszison játszok... és aránylag béna csapatokkal is világklaszzis gárdákat tok megverni!

úgyhogy most belekezdtem egy spanyol bajnokiba a Recreativo-val... kíváncsi leszek, hogy hogy alakul eddig 1 győzelem - 1 döntetlen /és nem a Top csapatok ellen! :S/

más... irányítás -> vhogy nagon nem tudom mexokni, hogy nem a 'rövid passz' gombbal váltok embert... annyira elveszi a figyelmem /mert ugye eléggé berögződött már az a mozdulat/ hogy sztem ez is közrejátszik a bénaságomban.

a 'lecselezések' vhogy ugyancsak nehezebbnek bizonyulnak, mint a 07-ben.

na, mindegy! alapjában véve jó... kicsit 'alakulni' kell hozzá, de szerintem idővel jó lesz!

más... a 'magyar file-okat' sztem mki ugyaúgy várja, de tényleg elég gáz már, hogy nem a játékról szól a topic, hanem fellelőhelyekről, meg, hogy valaki tolja má' fel!

Lemongrass