10802156721287564357.jpg\"

TILOS az Off: 10802156721213620594.gif\" , a Flém: 10802156721213620607.gif\" ,és a Warez: \"\"

• Waczkor
    Nem az a baj,hogy ilyen a grafika.Hanem hogy uezt kaptuk tavaly is...
    Semmi változtatás.Azért eddig ha minimális volt is,legalább lehetett látni hogy változtattak vmit.Ez olyan mintha direkt szítanák a népet,hogy mindenki szidja ezerrel a játékot.Eddig is jobb volt mindig a konzolos verziók grafja,de nem ennyivel
    Eddig csak fifakkal játszottam,a pes 6-ot próbáltam de nem jött be.
    Viszont az új tényleg olyan lett mint amit ígértek,ellentétben a fifa-val.Itt most csak a pc-s verzióra értem.

Idén szerintem nagy hibát követtek el,hogy ezzel a grafikus motorral adták ki pc-re.Bár mind1 nekik,ahogy nézegettem a netes interjúkat,mikor megkérdezték őket hogy hát akkor most a pc-s verzióban mit kapunk,miért nem next gent,gyakorlatilag egy vállrándítás meg vmit odaböffentettek,hogy hát nem lehetett ezért meg azért megvalósítani.
    Talán jövőre,akkor viszont mindenképp kell nekik frissíteni,ha megakarják tartani a pc-s tábort.

Bár szerintem konzolon nagyot fog ütni és nem fognak bánkódni a pc-sek miatt.
    Gyakorlatilag ez a fifa a pár új mód,meg a kommentár miatt lesz élvezhető.

Én sajnálom hogy ez lett belőle idén,amíg nincs meg a boxom,addig elleszek velük pc-n.

Utána meg fifa egyértelműen:)