RPG Killer#17310
PES2008 at azt hiszem most kiprobálom, nagyon ugy néz ki ez az évad a 08 nak nem lesz szerencsés, katasztrofálisan szar. Nem csináltak szinte semmit a készitők. Unalmasabb a játékmenet max fokozaton is könnyü nem kell csel szinte semmi elég a megfelelö időben 20 méternél jol alkalmazni a W gombot és target shot az eredmény, persze helyzetet teremteni nehéz mert gyorsan feláll a védelem (ez néha tul gyors is szerintem , irreális, robotoknak tunnek néha. A grafika hanyag munka. Most hogy a next gen éli évét és van dx10, S 4.0 és, soft shadow, sokan mások igy ez nem fifa 08 hanem egy 8 honapig nem csinálk semmit címü történet és az utolsó 4 honapban na most mit ujitsunk cimszoval megcsinálják. A Be a pro pedig azt hittem profi lesz, nagyopn vártam, de unalmas!!!!!!!!! nagyon!!!!!!!!! mit élvezzek azon hogy néha olyan szerencsétlen a gép hogy osszevisza paszolgat 2 percig és még utol se érem + néha a taktika nem megvalosithato mert valamelyik játékosom Ai e ugy dönt nem vagyok elég jó helyzetben hogy labdát kapjak. Összeségében nálam, jóindulatbol kap egy 45% ot :( Nagyon sírok most :(