Már nem is tudom mi volt a kérdés, de a Be a pro-val kapcsolatba. Szóval álltalában dög unalmas vele a játék, mert alig látod a játékosodat. Be lehet állitani egy hasonló nézetet mint amit a neten látthatunk a Next Gen grafikával, de azért az az érzés nagyon messze áll a PC-n. Ráadásul az irányok is felcserélődnek, igy előre nem a jobb-bal gombbal, hanem a felfelével kell megtenni (ez az end the end vagy milyen camera nézet, de csak a labdára koncentrál, azt még nem tudtam megcsinálni, hogy az álltalam irányitott játékost mutassa csak.. ha valakinek sikerül, szóljon hogyan csinálta!!!).
A BaP menedzser módjában választhatsz elvileg létező karaktert is, de a gép is azt ajánlja fel, hogy kreálj egyet. A kreálás egy az egyben a 07-ből van megint csak. Tehetsz be több játékost is, akkor azok között legalább meccs közben válogathatsz, kevésbé lesz unalmas. Kiválasztod melyik csapatban, melyik poszton, és hogy mikor akarsz játszani. Ha meccs közben paszt vagy átivelést kérsz magadnak, akármilyen szar helyzetben vagy, a csapattársaidtól megkapod.
És ahogy figyeltem, a szinkrón is (mármint az angol) csak a BaP módban változott kicsikét, egyébbként ugyanaz mint a 07-ben.
A BaP manager módban nem tudtam megnézni a naptárat, a csapat helyezését, csak a saját és csapattársaim sztatisztikáját. Edzésterv nuku.. szóval nem is tudom.