10802156721287564357.jpg\"

TILOS az Off: 10802156721213620594.gif\" , a Flém: 10802156721213620607.gif\" ,és a Warez: \"\"

• Kmarha
    No, első prósza alatt nem mentem még a manager módban, az majd most jön. Csak gyakoroltam vagy barátságos meccset játszottam. Aki játszott a demoval, azt sok meglepetés nem érhet. Aki nem, az meg készüljön fel, hogy egy kicsit felpatchelt 07-et kap kézhez. Ugyanaz a grafika, ugyanazon stadionok. Még a bírók is ugyanazok. Mozgás finomodott picit, az átvezető animációk ugyanazok. A játékmenet viszont jobb lett. Nehezebb. Sőt, ki lehet kapcsolni az ivelésnél hogy automatikusan játékos felé lője, igy sokkal élvezetesebb.

Viszont az istenért sem akar müködni a gomb, mellyel a kapusra válthatnék. A 07-hez hasonlóval van kapus kifutás, de teljesen az irányításom alá nem sikerült vonnom, akárhogy is nyomogatom a megfelelő GK gombot. :(

Ja, és még idegesit, hgoy külön gombon van a játékosok váltása. De csak meg kell szokni, mert viszont ez egy okos újítás volt.

A zene a szokásos minőség, tökéletesen elfér a játék mellett. Most meg majd jön a Manager és a Be a pro mod tesztelésre.