Vmilyen szinten igazad van.S bocs a reggeli kifejezésért,de idegesítő volt,h nem válaszol senki sem.
DE:
régen sokat Fifa07eztem,s kérdeztem vmit,válaszotlak a saját topikjába.
Most megint van időm,feltettem a játékot,s Itt meg akármit kérdezek már napok óta,egy értelmes válasz sincs,mert mindenki már a 08-al törődik.
És nem is akar senki se válaszolni,mert már a 08-al van elfoglalva.
Szal teljesen felesleges volt az összevonás,LEHET hogy a külön topikba se válaszoltak volna,ahogy írtad,de legalább volt külön topikjuk az egyes részeknek. S több esély lett volna,hogy választ kapok v. a választ megtaláljam.
Akit érdekel,az néha nézegette a topikot,most egy olyan ember,akit csak a 07 érdekel,nem fog egy "gyűjtőtopikba" bejönni.Mivel már szóba se kerül ez a játék.
Mert pl. biztos még levagyok maradva,de még mindig a 07 érdekel.
Napi érkezik ide ~40 hozzászólás,s mind másról szól. Ezért nem is olvasom el ezeket,mert nem érdekel hogy pl. Fifa08ban milyen a fű szine,stb :D
Szóval legalább régen votl 07es topik,s csak arról szólt. Akit az érdekelt,s tudott másiknak is segíteni,ott volt.
Ez hosszú,amit gondolok,s meg is vagyok fázva,szarul vok,ezért a hülye megfogalmazásért sry,de azért remélem érthető a lényeg...
Tudom,már nem lesz külön-külön topik,de a véleményemet leírhatom.
Összevonni még mindig könyebb,mint elkülöníteni a topikokat...