FIFA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!

Egy nagy kérésem volna! Fel kéne tegyem újra a FIFA 07-et, mert az egyik patch tönkretette. De nem tudom, mert a 00000001.tmp file sérült. Ha valaki el tudná nekem ezt a file-t küldeni nagyon boldoggá tenne. e-mail címem: [email protected].
Elõrre is köszönet érte!

hunbasser

ReaL MaDRid x siempre

Sziasztok! Lehet, hogy már kérdezték én nem találltam... barátommal multyn fifázunk nekem van routerem ezért mindig csak kapcsolodni tudtam gazda nem tudtam lenni. Most a haverom is vett routert és õ se tud gazda lenni! Ne tudjátok hogy lehetne megoldani hogy tudjunk jáccani? Vki monta h router tûzfalát kapcsolja ki de így se megy😞
lécci segítsetek ha tudtok.
Kmarha
hjaj én kérek bocsánatot 😄 fáradt vok azt trénernek olvastam 😄DD lol :d <#banplz>

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

trainer=cheat program

Mayorpapa
Ismerd meg 😊 http://www.fifavictormarcao.hu/

"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)

hunbasser
na,mostmár be lehet fejezni a warezolást.ha a faq-ot átolvastad volna,tudhatnád,h NINCS WAREZ,cracket keress magadnak

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
nem én nem tudtam,hanem Víctor Marcao,aki csinálta ezt a patchet.
egyébként ismeri vki ezt a gyereket?a neve nem hiszem,h nicknév lenne,viszont magyarul meg tud

ReaL MaDRid x siempre

Kmarha
<#wow1>

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Zsolti9014
nem tudtad, hogy Puskás ballábas volt?

Hajrá Magyarország!

Kmarha
te biztos hogy ezzel a játékkal játszol? Nem hiszem.

Hja, meg mutas olyan trénert a való világban, akinek a játékosai nem fáradnak el. Soha. 😄 Kirablok egy bankot, szerzödtetem, és csinálok egy csodacsapatot magamnak.

<#lama>vagy 20szor bemondták a hírekbe hogy a "csodaballábas száguldó õrnagy"

(puskás tényleg ballábas volt) nodvd kérlek küldjön át valaki
sûrgõs
hunbasser
leszedtem ezt a víctor marcao féle aranycsapatot,senkinek sem ajánlom :\
ugye akkor még csak egy csere volt,az is kapus volt,õ meg egy 22-es keretet csinált...ya,meg Puskást ballábasnak csinálta meg,és az arcok sem jók.
arról ne is beszéljünk,h kivette nekem a magyarított menüt,bár a kommentátor maradt.és minden beállítást visszaállított alapra,nomeg a legnagyobb gond:manager mód betöltésekor a játék hibát észlelt és leállt.
patch uninstall után jó lett,csak utána még vissza kellett rakni a magyar "menüt" -.-
és a beállítások is visszaálltak olyanra,amilyenre én megcsináltam,szal ajánlom,h inkább ti csináljátok meg a játékban az aranycsapatot

ReaL MaDRid x siempre

nem tud valaki olyan trainert, amitõl nem fáradnak el a játékosok ?

Kmarha
bocsánat, csak probáltam a csöves melóhoz méltó fogalmazást összedobni. Elöször durvábbat irtam 😄D

Sport1-en is Community Shieldnek hívják a kommentárok, okos gyerek

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

hunbasser
tökéletesen igazad van,bár kicsit megfogalmazhattad volna másképp 😊

ReaL MaDRid x siempre

Kmarha
Ahelyet hogy szépen lehajolnál és kinyalnád a seggét annak, aki adott egy magyarítást, és a készítõknek, hogy magyar kommentárt csináltak, csináltattak, inkább panaszkodsz hogy az egyik kupa nem magyarul van kiírva. Ha Közösségi Pajzs lenne ott, akkor az nem bántaná a szemed?

Ne sértödj meg, nem akarlak bántani, de azért gondolj már bele kicsit, mielött valamit csöves melónak titulálsz!

Zsolti9014
Az a különbség, hogy pl. Supercoppa Italiana az olasz szuperkupa, de a community shield vmi közösségi pajzs lenne, angol szuperkupának meg nem gyakran nevezik.

Hajrá Magyarország!

<#lama>
Vazov
Ennek ez a neve! Hogy Community Shield.

Liverpool 4ever! You\'ll Never Walk Alone

hunbasser
faq-ot olvasd el.egyébként használjatok mind2-en hamachit,és akkor ha õ hostol,akkor a hamachis ip-jére kapcsolódj

ReaL MaDRid x siempre

ne haragudjatok hogy iet kérdezek de nem naon találom. az éenne a kérdésem hogy nekem Fujitsu siemens USB-s keyboard om van de nem lehet vele a játékban irányítani😞 Mi lehet a baj? Légyszi valaki irjon Priviben elöre is köszi

asus alaplap; intel core 2 duo 2.13GHz; 2*1024 ram; Asus 8800GTS 320MB;

community shield elhiszem de ha az öszes magyarul van akkor ezt is magyarul kellene irni
peeter22
De lehet rooterbõl kábel ki gépbe be, és máris nem okoz gondot.

Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.

Zsolti9014
mire gondolsz, a kép alapján nem esik le, ha community shield, akkor az azért van mert úgy hívják.

Hajrá Magyarország!

zolo
Hello

Direkt ip-n játszanánk, de csak úgy tudunk, ha csak egyikünknélvan router. Ahol mindkettõnknek van , ott nem tudunk egymással játszani. Nem lehet valahogy kikerülni a routert, mert elég sok embernek van akivel játszanék, de nem tudok?

http://flickr.com/photos/zolika90/

Csabesz6
öö mibaj ezzel?bár mongyuk haver fifázik, én pesezek😊

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

hunbasser
pfff...Reallal nyomom már 3. éve,és megvettem egy két játékost,többek közt Kerlont is.nagyon jól nyomja,olyannyira jól,h kezdetem mindig,ha tudom.sevilla ellen,esõs meccs,2.félidõ,viszem bal szélem,hát mondom,elvállalom,lesz ami lesz 😊 olyan gólt lõttem,h nemigaz,laposan,jobb kapufáról bevágódik,persze a vizes fû is rásegített,de ez kb olyan 40 m-re volt.mondom elmentem,milyen szép gól,erre a visszajátszásnál már csak azt tudom megnézni,ahogy ott toporognak a kezdõkörben az ellen játékosai...
nem is kis bug 😞

ReaL MaDRid x siempre

bazzeg hogy van lemagyarositva ez a fifa ? ezt a képet lessétek meg.. a faxé csináltak ilyen csöves melót😞
http://img147.imageshack.us/my.php?image=mokaaazb7.jpg
Kmarha
Nekem mondhatják, profi szint alatt nincs gépi legyözöm 😛 Profin viszont nagyon látszik az amit leírtam, szobatársamnál ugyan ez a story. Nem minden esetben, de álltalában a nagyobb csapatokat lealázzuk, aztán jönnek a picik, rémes eredménnyel, a tabella utolsó helyén, és esélyünk nincs arra hogy legalább egy döntetlen ki tudjunk hozni a meccsbõl. 😊 Érdekes 😛

hunbasser
miért,talán a valós életben szted egyszerû megenni egy Cannavarot?:p
nem,és pont ez benne a lényeg,h a másodperc tört része alatt kell megcsinálni jó ütemben a cselt,h a védõ megegye.

és a gép sztem is csítel. 😊 néha olyan lehetetlen dolgokat csinál...

ReaL MaDRid x siempre

evildoer
A cselezés szerintem nagyon sz***l van megoldva, még gamepaddal se egyszerû!!<#wow3>

Azért nálam ilyen nem volt/van. Nem a hardverben van a hiba😄😄?

bigapó
nekem ehhez, meg az elõzõhöz annyi a hozzáfûznivalóm, hogy a gép rettenetes módon csal...és még csak nemis világklasszis, hanem félprofi (már ha emiatt van). olyan, de olyan potyagólokat kapok, hogy az már fáj. legjobb példa, hogy a védõim nem tudják mi az a felszabadító rúgás vagy legalábbis esetek 90%-ban nem sikerül. szabályosan "szellemként" kezeli a védõm és rajtam keresztül rúgja be az egyébként szép gólt a gép, mintha ott se lennék...

The Matrix has you...

vmvr
A zete még jóhogy legyõzi a manchester-t! 😊

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

Én azért nem mertem idáig ide beírni hasonló hsz-t, mert féltem, hogy vki azt válaszolja rá: Hát akkor ne a gatyi szinten játsz, legyél világklasszis. De szerintem ez hülyeség, egyszerûen a játék MI-ja nincs optimalizálva. Véltlenszerû gyors meccs lejátszási eredmény, kezdetnek. Tudom, erre meg azt kérdezhetné a hozzáértõ: nem hallottál már olyanról, hogy egy Zalaegerszegi csapat legyúrjon SÍMÁN egy MU csapatot?

Kmarha
Én azt utálom, hogy egy mezei kis caspattal lealázom az Arsenált, a Realt az MU-t, a Barcát, szóval minden nagyobb csapatot. Aztán jönnek ezek a 3 gyözelem, 7 döntetlen, 20 vereség statos pici nevesincs csapatok, a meccs kint játszodik a legelõ közepén, és egyszerüen nem birom lenyomni õket.. hát grrr.

a beállításoknál az utsó almenüben van.
van pár dolog ami így már nagyon bosszant ebbe a játékba de alapvetõen kurvajókat jáccok bátyámmal.Én cselezek õ szélén vezeti fel aztán beadja és a végeredmény a 16 perces meccsen 10-9 kb.

littleNorbi
Vettem a rajongói boltban labdákat , hogy bírok ezekkel játszani is ?

hunbasser
légyszíves,warez jellegû hszeiteket rendezzétek már priviben,thx

ReaL MaDRid x siempre

Csabesz6
csak nehogy zokon vegye<#smile>

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

hunbasser
_:AS?D_:FAS_:F:_A?_DDFA?S_:F

ReaL MaDRid x siempre

Csabesz6
vagyis fõmenübe

Csabesz6
a fümenübe ird be: iamalame

ericsson ga628
Van valami cheat kód hozzá?

Konfigom: KórQuad 83992E 512 GHz, 87GB (8.6Ghz) QDR RAM, BlackHoleForce 98000 GX2, 80 TB vinyó,trendy ájPod, mindez anyuapu pénzéből. Konfigom csak menőzés céljából van kiírva :)

hunbasser
nem hiszem,h érthetetlenül írtam le a faq-ban...
nyomj egy entert,ne egérrel kattints rá

ReaL MaDRid x siempre

DjCooll
ja😊😄

&#9619;&#9608;&#9608;&#9619;&#9618;&#9617;Forza Milan&#9619;&#9608;&#9608;&#9619;&#9618;&#9617;Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!

DjCooll
már megvan!!köszi a segítséget még 1x

&#9619;&#9608;&#9608;&#9619;&#9618;&#9617;Forza Milan&#9619;&#9608;&#9608;&#9619;&#9618;&#9617;Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!