36657
-
#16894 áá beszarok :D:D:D:
aki tudja miről beszélek az ugyis vágja :p -
#16893 5 nap volt
dehogy veszem -
#16892 tehát L1+W amit mondtam korábban
köszi -
cucmalajmc #16891 Ez a cikk a fifa08 egyik újítását a felállás variációkat stb. mutatja be
német a cikk, de a képekből rájössz, hogy mit akar. -
#16890 lol
ne kezdjétek megint, FIFA08 topikkal pont az ellenkező hatást éritek el -
cucmalajmc #16889 q+w-vel indítottam. -
#16888 Szuper lesz remélem a 08 és 1 hét múlva ilyenkor már saját focistánkkal rúgjuk a gólokat.
Ui: Szerintem is jobb lenne ha lenne egy sima 08 as topik mert itt aztán összkeveredik minden!
Ez kb olyan mintha csinálnék egy olyan topikot h Autós játék és akkor a NFS-től a F1-ig írna mindenki mindent és találja meg a "parasz" h mit akar.
-
#16887 -
#16886 már csak 4 nap.:) am megveszed ?vagy szeded le? -
#16885 Amúgy ma a tescóban egy bazi nagy tábla fogadott Faragóval és a másikkal, hogy öt nap múlva fifa és tudok-e fifázni -
#16884 Ezek a-s passzok vagy amit próbálgattam? -
#16883 én q+dvel átemelek.:O -
Tom Tom #16882 az első szebb lett volna ha kapásbó lövöd el a második meg ugye alap:)
Jujj én most lőttem egy akkora keresztlécet ronaldinhova csak nem tudtam felvenni mert a fraps nem megy valamiért.35 ről poénból rászírttam d+q val és olyan kiflitt tett bele kb 3 méteres antitúdóval kár hogy nem ment be. -
cucmalajmc #16881 08-al lőttem. -
#16880 ezt most 08al lötted vagy 07el? -
mikiking #16879 a amikor én jácccottam 2 hónapja még ... world class már nem volt kihivás senki ellen sem .de nem tudtam megcsinálni azt a legnehezebbet,amit vagy letöltesz (meghalt tőle a fifám) vagy megszerzed... -
cucmalajmc #16878 nah, erről van szó nem is kell a vita.
semi pro-n van. majd megpróbálom world classon is, hogy működik-e.
egyébként ha kiscsapatok ellen játszok például: Marseill, América, Red Bull, azok ellen nem működik, mert a védői nem jönnek följebb. A felezővonal magassága közelébe se. -
mikiking #16877 mien uj passzolási rendszer ? ezt hogy érted ? -
mikiking #16876 ok,befejeztem...
nem rossz a két gól,főleg azért,hogy indításból van vagy beadásból...grat komolyan ....mien nehézségen van ? -
cucmalajmc #16875 nem volt les-én is meglepődtem ezen
örülök neki ügyes vagy -.-
csak azért raktam be mert tetszik ez az új passzolási rendszer és minden meccsen lehet alkalmazni ezt az indítási módot. -
#16874 1- nem volt les? :D mert am szép :)
2- fifa 07be kb 200 ilyen gólt rúgtam + 08ba se vmi nagy cucc -
cucmalajmc #16873 nem -.- csak több eszünk van annál, hogy folytassuk a vitát.
de te is például vitatkozás helyett véleményezhetnéd a góljaimat.#16868
-
cucmalajmc #16868 a korábban ígért 2 indításból lőtt gólom:
1.
2. -
#16867 na sikerrel jártál? -
#16866 na én is válaszolok mostmár.:
ahogyan szolt az előtem szolo.tűzfal kikapcs.hamachi fenn van akkor mindketten zöldek legyetek:)Aztán...:
Csatlakozás: Akár sima IP-vel akár hamachival ennyi a teendő. A hamachinál annyi a különbság hogy a hamiban is rácsatlakoztok egymásra. Egyik fél megadja a másiknak a nevét és jelszavát. Ekkor a másik fél rácsatlakozik és látni fogjátok egymást zölden világítva. Ajánlatos, hogy a host az legyen kinek a nete jobb. Akkor a fifába a game így történik. Fifát inditod -> többszemélyes -> direkt ip -> ott ha gazda vagy akkor a gazdára, ha nem vagy gazda vagyis más IP-jét használod akkor új majd egy nevet adsz majd az IP-jét beírod és csatlakozás. Másik módszer hogy hálózatban csatlakoztok itt a aki a gazda az ezt teszi: fifa indit->többszemélyes->hálózat->nevet ad->inditás a másik fél meg látni fogja az ellenfelét baloldali részben és rámegy a csatlakozásra. -
cucmalajmc #16865 Rash87 segitek neked.
Nem mindig jön össze a kapcsolat, még akkor sem, ha mindketten helyesen jártok el. Én sem tudok mai napig egyes emberekkel játszani.
1. Tűzfalat kapcsoljátok ki
2. Egymás után próbáljátok sokszor, egyszer csak összejön. (vagy nem)
3. itt részletesen le van írva mit, hogy kellitt -
#16864 Vmilyen szinten igazad van.S bocs a reggeli kifejezésért,de idegesítő volt,h nem válaszol senki sem.
DE:
régen sokat Fifa07eztem,s kérdeztem vmit,válaszotlak a saját topikjába.
Most megint van időm,feltettem a játékot,s Itt meg akármit kérdezek már napok óta,egy értelmes válasz sincs,mert mindenki már a 08-al törődik.
És nem is akar senki se válaszolni,mert már a 08-al van elfoglalva.
Szal teljesen felesleges volt az összevonás,LEHET hogy a külön topikba se válaszoltak volna,ahogy írtad,de legalább volt külön topikjuk az egyes részeknek. S több esély lett volna,hogy választ kapok v. a választ megtaláljam.
Akit érdekel,az néha nézegette a topikot,most egy olyan ember,akit csak a 07 érdekel,nem fog egy "gyűjtőtopikba" bejönni.Mivel már szóba se kerül ez a játék.
Mert pl. biztos még levagyok maradva,de még mindig a 07 érdekel.
Napi érkezik ide ~40 hozzászólás,s mind másról szól. Ezért nem is olvasom el ezeket,mert nem érdekel hogy pl. Fifa08ban milyen a fű szine,stb :D
Szóval legalább régen votl 07es topik,s csak arról szólt. Akit az érdekelt,s tudott másiknak is segíteni,ott volt.
Ez hosszú,amit gondolok,s meg is vagyok fázva,szarul vok,ezért a hülye megfogalmazásért sry,de azért remélem érthető a lényeg...
Tudom,már nem lesz külön-külön topik,de a véleményemet leírhatom.
Összevonni még mindig könyebb,mint elkülöníteni a topikokat...
-
#16863 Ezekszerint igencsak lemaradtam:D -
#16862 "Nem tudom észrevettétek-e, de az E-gombot lenyova tartva lehet szögletrúgót váltogatni, a nyilakkal."
azt hiszem ez már a 06-ban is így volt :D -
#16861 Egész jó játék, sokat fejlődött az elődhöz képest. Többet játszottam az idei demóval mint a 07-el összességben. Nem tudom észrevettétek-e, de az E-gombot lenyova tartva lehet szögletrúgót váltogatni, a nyilakkal. A gameplay egész jó. Várom a teljest:) -
#16860 Szinte teljesen így vagyok evvel, ahogy te. :) -
Tom Tom #16859 Hát én is csodálkoztam hogy nem megy még a medium se akadás nélkül pedig a 07 simán ment úgy.na megyek rúgok pár szép gólt még és majd beteszem ide őket. -
#16858 a FIFA 08-at egyre jobban várom már,kiváncsi vagyok,hogy kijavították-e már a manager mode-os hibát(/hibákat).gondolok itt az új szponzorok hiányára(az elég rossz,amikor egy Angol 2-ből induló csapattal még a PL-ben is Angol 2-s szponzorokkal nyomod) -
#16857 lassan mostmár nekem is bele kéne vágnom a gifkészítésbe,de először még megcsinálom a FIFA 07-ben elmentett gólokat,cseleket,és majd azokat berakom egy helyre.tervezek egy honlapot a topiknak,ott megtalálható lenne a topik szabályai,a FAQ,meg még egy ilyen gifes részt is tervezek.és akkor majd zipben el lehet nekem küldeni a gifeket,amiket én felrakok(persze nem úgy lesz,hogy egy oldalra besuvasztok 200 gifet,hanem mondjuk userenként lenne egy oldal,és tumbnailként,kicsi megjegyzéssel a kép alatt lennének a képek) -
cucmalajmc #16856 egyre jobban tetszik a fifa. az indítások mennek rendesen. bár hétfőn v kedden jelenik meg a pes2008 pc demója, a fifának meg a full verziója. kíváncsi vagyok. -
#16855 okés várjuk,én legalábbis szeretem nézni a szép gifes golokat.:) -
#16854 a 3 ghz-es celeron kb egy 2,4-es pentiummal ér fel,azzal meg mennie kéne.talán a videókártya lehet a "bűnös".csak egy tipp -
cucmalajmc #16853 1. mert hülye -.-
2. vettem fel 2 gif-et. mindkettő nagyonnagy indítás, majd berakom -
Tom Tom #16852 Akkor nekem ez a szuper 3g-s caleron proci a gépem gyenge pontja.Remek ha új procit vennék azzal új alaplap is dukál szal 50 minimum...Aztán meg videókártya lesz a ratyi...Na majd jövőre nyáron elmegyek melózok valamit és összehozom a zsét--->17 vagyok. -
#16851 mikiking:úgy gondolom mindenkinek jobb lenne,ha itt hagynád ezt a topikot,csak a flémkeltés megy neked,úgy látom.te sem csipázol itt senkit,téged sem nagyon csipáznak.