FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy nagy kérésem volna! Fel kéne tegyem újra a FIFA 07-et, mert az egyik patch tönkretette. De nem tudom, mert a 00000001.tmp file sérült. Ha valaki el tudná nekem ezt a file-t küldeni nagyon boldoggá tenne. e-mail címem: [email protected].
Elõrre is köszönet érte!
lécci segítsetek ha tudtok.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)
ReaL MaDRid x siempre
egyébként ismeri vki ezt a gyereket?a neve nem hiszem,h nicknév lenne,viszont magyarul meg tud
ReaL MaDRid x siempre
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Hja, meg mutas olyan trénert a való világban, akinek a játékosai nem fáradnak el. Soha. 😄 Kirablok egy bankot, szerzödtetem, és csinálok egy csodacsapatot magamnak.
sûrgõs
ugye akkor még csak egy csere volt,az is kapus volt,õ meg egy 22-es keretet csinált...ya,meg Puskást ballábasnak csinálta meg,és az arcok sem jók.
arról ne is beszéljünk,h kivette nekem a magyarított menüt,bár a kommentátor maradt.és minden beállítást visszaállított alapra,nomeg a legnagyobb gond:manager mód betöltésekor a játék hibát észlelt és leállt.
patch uninstall után jó lett,csak utána még vissza kellett rakni a magyar "menüt" -.-
és a beállítások is visszaálltak olyanra,amilyenre én megcsináltam,szal ajánlom,h inkább ti csináljátok meg a játékban az aranycsapatot
ReaL MaDRid x siempre
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
Ne sértödj meg, nem akarlak bántani, de azért gondolj már bele kicsit, mielött valamit csöves melónak titulálsz!
Hajrá Magyarország!
ReaL MaDRid x siempre
asus alaplap; intel core 2 duo 2.13GHz; 2*1024 ram; Asus 8800GTS 320MB;
Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.
Hajrá Magyarország!
Direkt ip-n játszanánk, de csak úgy tudunk, ha csak egyikünknélvan router. Ahol mindkettõnknek van , ott nem tudunk egymással játszani. Nem lehet valahogy kikerülni a routert, mert elég sok embernek van akivel játszanék, de nem tudok?
http://flickr.com/photos/zolika90/
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
nem is kis bug 😞
ReaL MaDRid x siempre
http://img147.imageshack.us/my.php?image=mokaaazb7.jpg
nem,és pont ez benne a lényeg,h a másodperc tört része alatt kell megcsinálni jó ütemben a cselt,h a védõ megegye.
és a gép sztem is csítel. 😊 néha olyan lehetetlen dolgokat csinál...
ReaL MaDRid x siempre
The Matrix has you...
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
van pár dolog ami így már nagyon bosszant ebbe a játékba de alapvetõen kurvajókat jáccok bátyámmal.Én cselezek õ szélén vezeti fel aztán beadja és a végeredmény a 16 perces meccsen 10-9 kb.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Konfigom: KórQuad 83992E 512 GHz, 87GB (8.6Ghz) QDR RAM, BlackHoleForce 98000 GX2, 80 TB vinyó,trendy ájPod, mindez anyuapu pénzéből. Konfigom csak menőzés céljából van kiírva :)
nyomj egy entert,ne egérrel kattints rá
ReaL MaDRid x siempre
▓██▓▒░Forza Milan▓██▓▒░Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!