10802156721287564357.jpg\"

TILOS az Off: 10802156721213620594.gif\" , a Flém: 10802156721213620607.gif\" ,és a Warez: \"\"

• Breki33
    pl ott ahol én beszóltam P

"Ő csak mondta, hogy nem mindenkinek van olyan gépe, mint neked!"

És figyelmedbe ajánlom ezt a hozzászólást

Így ha valaki bejön el is hiszi ezeket a hülyeségeket, holott egy file és egy program bemásolásával és futtatásával megoldható, hogy szebb legyen mint (szerintem) mint a next gen-es (videók alapján).

"nem mindenki olyan ügyes": nem arról volt szó, hogy bárkinek meg kéne csinálnia, pont ilyenek miatt lett az egész zdata elmentve.
    Ha valaki meg nem tudja mi az a fatbhbuilder hát kérdezze meg, de bármilyen patch felrakásánál szükséges lehet.

Különben jönnek a kérdések, hogy miért nem fut miért fagy le stb.

"Nekem meg nincs szükségem ilyen, meg olyan textúrára csak azért, hogy szebb legyen a játék! Nekem bőven elég, ha tudok játszani, mert végülis az a lényeg!"

Nem, nemcsak ez a lényeg, egy játékban nagyonis fontos a grafika, lehet egy fociban nem az az elsődleges de számottevő. És ugyanez igaz pl a hangokra. EZek hihetetlen sokat dobnak egy játékon. AZ ember szenved dolgozik vele, elmagyarázza, hogy kell felrakni és akkor ezeket kell itt néznie. EZ engem zavar speciel.

"Meg nekem teljesen mindegy, hogy milyen a textúrád, nem érdekel, de akkor te se gúnyold az enyémet, mert én sem szóltam egy szót se a tiédre! "

Na látod erről van szó ez nem a te textúrád hanem az EA csinálta meg ilyen szarra a grafikát és had legyen jogom már elmondani róla a véleményem. És bárki szólhatna bármit az enyémre ahogy külföldi fórumokon szokás.

És akkor arról is szólna a topic, hogy tehetnénk szebbé jobbá a játékot nemcsak erról, ki hány órát gyakorol egy cselt.......