10802156721287564357.jpg\"

TILOS az Off: 10802156721213620594.gif\" , a Flém: 10802156721213620607.gif\" ,és a Warez: \"\"

• Duby
    Egyre többet próbálgatva a demót többekhez hasonlóan egyre nő a türelmem. Persze közel sem akkora durranás lesz az új Fifa, mint vártam, tulajdonképpen egy pár peccsel megtoldott 07, amibe került pár új lehetőség (pl.: be a pro). Azonban a 07 az egy év alatt annyira egysíkúvá vált, hogy nagyon kell már a változás, és amennyit ez kínál, a semminél az is több.
    Nagy átszokás nem kell az új gameplay-re, de azért máshogy célszerű vele játszani, mint az előző verzióval. A legnyagyobb problémám a Q-val váltás megszokása, mert ezután nehéz becsúszni, ritkán találom még az A-t. Amit meg nem tudom miért kellett változtatni, de mind1: a Q-D, Y-D. De ezek olyan dolgok, amire át lehet szokni. Érdekes viszont az indítási lehetőség, tök jó labdákat lehet adni, az mindenképp plusz.
    Lehet, hogy csak az elvonási tünet beszél belőlem, hogy végre egy új(abbb) játék, a megunt 07 helyett - mert megpróbáltam én a PES-t is, de ugyan tavaly még simán ment is, most mikor feltettem, az Istennek nem akart elindulni - de nagy valószínűséggel én megveszem majd.