FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vki tudna segíteni?Telepítésnél vmi data/gui/assets.big fájlnál hibát ír ki.'2%-nál nem folytatja a telepítést.Miért van ez?!
mi lehet a gond
letöltöttem a Patchet(a hivatalosat)
és amikor telepíteném
megkeresi magától a letöltött NoDVD-Crakcet a letöltésekben
véletlenül se a Fifa mappába
vki lécc heelp
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
a fele cselekrõl azt se tudtam hogy van.Ugye ezt nem billentyûvel csinálja?😄
Vki tudna adni 1 telepítõkódot a játékhoz?!
elõre is köszi
Ma lejátszottam eddigi legjobb eredményemet a Watford-dal.5-1-re vertem a MU-t<#hawaii>#hawaii>
Meg szvsz két szép gól a meccsrõl:
Szeretem ezeket a lapos szabadrúgásokat.
szinte lépésenként leírtam és ugyanezt a módszert használtam a turf berakásánál is
mondjuk tudni kell hozzá melyik fsh-ba rakja és melyxik zdataba
jegyzettömbe beelírod a lent látottat,és elmented locale.iniként.
ReaL MaDRid x siempre
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
ReaL MaDRid x siempre
valószinû elszúrta a regenerálást és azt hiszem a zdata07-est visszamásolva megis javulna persze aztán file master
Kit master apalból mással regenerál
ha vki nem tudja alapból nyomja az ok-t és már elis b@szta
azt mondta, hogy regenerálta
én meg azt mondom nem mindegy mivel regenerálja
ennél szájbarágósabban nem tudom
ReaL MaDRid x siempre
http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....
ReaL MaDRid x siempre
ami nekem van az eléggé szofukar
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
csinálni, hogy a játék idõt ne csak max. 10 percre lejessen állítani, hanem 45 percre is lehessen? Köszi: Zoli
ReaL MaDRid x siempre
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
For those who have experienced patching issues this evening, please ensure the following :
- that you are using a full copy of FIFA 07 without any no-cd or similar patches applied.
- that you have downloaded the correct version of the patch for the copy of FIFA you have. If you bought your version of FIFA through EA Downloader you will need to use the Downloader specific patch.
Due to a delay in the online gaming servers being updated there was a period where the game would inform you that you needed to patch, even though you had done so already. This update is now, we believe, complete so this problem should be resolved.
http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....