36657
10802156721287564357.jpg\"

TILOS az Off: 10802156721213620594.gif\" , a Flém: 10802156721213620607.gif\" ,és a Warez: \"\"

• Duby
    Jah! Várj! Hogyisvan? Nem Q, hanem W.
    A fene tudja így ránézésre a billentyűzetre, majd este, ha meccs után hazaérek (hajrá Kohász! ) ha tudok játszani egyet megjegyzem mit mivel csinálok.
  • Breki33
    Q-val?????

biztos, hogy az L1-re gondolsz?
  • Duby
    ...mármint egyazon idényben
  • Duby
    Ja, a Q+W? Az még nekemse tiszta...
    ..viszont a Q-val - a gombnyomás hosszúságának függvényében - laposan lehet indítani, mint ahogy az a #16106-ban látható, ez tetszik.
    Rengeteg hiba maradt, gameplay-esek is, félek, hogy a többit sem küszöbölik ki.
    ...mindenesetre kíváncsi vagyok, hogy a Fenerbachcét hányszor sorsolja majd be a BL csoportkörbe a 08
  • Breki33
  • Breki33
    Azért már alakul

• Breki33
    azért szenvedek vele

csak elég időigényes

játékban megnézni aztán az alapján ps-ben tologatni (pont fordítva irányt nézve) elmenteni 20-40 fsh-be azokat berakni a zdataba, fatbhbuilder és aztán próba
  • tmisi
    Az lehet, de akkor is jobban, néz ki mint az az eredeti zöld "maszlag".
  • Breki33
    Ez a hülye program torzít

• zeus89
    Egyet értek veled !!!

Amúgy gondoltam, hogy szolok nektek, hogy vasárnap felkerült a netre egy kiegészitő ami 700 mb körül van. Ez a patch a FIFA 07 hez van és a Bajnokságok, Egyébb menüponthoz beleteszi az UEFA EURO 2008 -at, selejtezőkel, minden stadionnal, többek között a Puskás Ferenc Stadionnal. Persze a selejtezők után irány Ausztiria - Svájc és persze a döntő.

Tehát egy komolyabb kiegészítő csomagról beszélek, próbáljátok ki, visszajátszásoknál pl. ott van az EUROSPORT jel, egyetlen hátránya, mikor játszol benne angol lesz a bemondó ... de szerintem ez csak pozítivum

Íme a link:

http://files.filefront.com/UEFA+EURO+2008+PATCHrar/;8465644;;/fileinfo.html
  • Breki33
    sajnos az is látsdzik, hogy a szép fűtextúrát úgymons széthúzza
  • Breki33
    Hátha van valakinek jó ötlete egyenlőre úgy látszik ha fel méretben rakom a GRSD-be akkor pont jó helyen lesz
  • Breki33
    tesztelőknek és hogy látszon, hogy kell elhelyezni

• jugen
    Neten vlhol el lehet olcasni?
  • Breki33
    nemis fog nagyon

de meg kell hagyni a hitük
    sokan komolyan elhiszik, hogy a EA most a PC-s fogja gőzerővel fejleszteni.......

Amit eddig nem tettek, de most aztán
    Aztán felrakják és azt fogják keresni miben lett jobb.

Én már akkor örülnék ha a 2007-es bugjait amiket ebben is bennehagytak kijavítanák. Álom.........
  • Breki33
    milyen indítási lehetőség?

az L1+W írtó szar lett szerintem mindig tök előre rúgja biztos van valami titka, de még nem jöttem rá

• dotkom
    en azer ebben nem hiszek hogy a teljes jatek teljesen kulonbozni fog a demotol. max csak egy icipicit.
  • Duby
    Egyre többet próbálgatva a demót többekhez hasonlóan egyre nő a türelmem. Persze közel sem akkora durranás lesz az új Fifa, mint vártam, tulajdonképpen egy pár peccsel megtoldott 07, amibe került pár új lehetőség (pl.: be a pro). Azonban a 07 az egy év alatt annyira egysíkúvá vált, hogy nagyon kell már a változás, és amennyit ez kínál, a semminél az is több.
    Nagy átszokás nem kell az új gameplay-re, de azért máshogy célszerű vele játszani, mint az előző verzióval. A legnyagyobb problémám a Q-val váltás megszokása, mert ezután nehéz becsúszni, ritkán találom még az A-t. Amit meg nem tudom miért kellett változtatni, de mind1: a Q-D, Y-D. De ezek olyan dolgok, amire át lehet szokni. Érdekes viszont az indítási lehetőség, tök jó labdákat lehet adni, az mindenképp plusz.
    Lehet, hogy csak az elvonási tünet beszél belőlem, hogy végre egy új(abbb) játék, a megunt 07 helyett - mert megpróbáltam én a PES-t is, de ugyan tavaly még simán ment is, most mikor feltettem, az Istennek nem akart elindulni - de nagy valószínűséggel én megveszem majd.
  • Attila8805
    Elvileg a héten vmikor.
  • campy
    a gépem nagyon erős a Videokártya is elvileg csak a Star Wars Kotor 1-2 nem megy miatta! (ATI hiba) viszont a régivel ment csak a régin olyan game nem ment ill. ment csak már semmi nem látszott a FIFA WC 06 fehér volt minden..xD ezzel a Videokártyával minden rendben csak lehet h hasznos lenne egy driver frissités!
  • Count Adyn
    Ja jó:) a stadionost én nem próbáltam
  • campy
    de ez a patch miatt volt! PUSKÁS stadion patch! és valami demo raptor!
  • ForzaInter
    vminek a süllyesztőbe is mennie kel:DDD
  • ragobynara
    A demóról nekem is hasonlóan negatív a véleményem, de az olvasottak alapján a full másmilyen lesz (jobb vagy rosszabb ki tudja, 1 biztos: több :P (gondolok itt a játékmódokra))

Mindenesetre sztem megint az lesz, h tolom addig a FIFA 08-at amíg meg nem jelenik az idei PES :P Aztán süllyesztő... (bárcsak ne így lenne)
  • ragobynara
    Nekem 8800 GTS-el szaggat a formáció-állításnál :D Sztem vmi bug lehet, gondolom majd a driverfrissítés megoldja... Esetleg még a Vista miatt lehet. De a lényeg, hogy a játék maga tökéletesen fut.
  • Count Adyn
    Hát pedig nekem 3ghz es p4, 1 giga ram és egy ősrégi 9600 radeonnal tökéltesen fut -.-
  • báttyó02

hálisten gyülnek a megvilágosult emberek :P
  • campy
    nyugi ez csak demo:) hányszor mondjuk el hogy 100% hogy nem ez lesz!
  • zolo
    Hali
    Először leszögezem, hogy semmilyen véleményt nem olvastam a demóról, a fórumot sem olvastam végig, és nem vagyok HC Fifás, szóval fél éve játszottam a 07-tel is utoljára.És véleményemet írom le, eme csodás 08 demorol.
    Felraktam, expanderrel 1024-re állítottam a felbontást, és meglepódve tapasztaltam , hogy a csapatfelállás állításánál szaggat.Fasza.Játékban is néha előfordul durva beszaggatás, de nem túl sűrűn.Ez a grafika, és a gépem mellett elég vicces dolog szerintem.( A64 3800+ , 1,25gb ram, 7600Gs).Ezek még nem "akkora" gondok, igazán a gameplay-nél jön számomra a katasztrófa:
    A játékosok buták, nem tudnak helyezkedni, indítást nagyon ritkán lehet használni, mert nemjófele futnak, néha csak úgy megállnak, képesek nagyon-nagy réseket hagyni a védelemben...Tesóm 4-2-2-2-es felállásban játszik , Eto'o-nak elöl van a helye, és mégis a védelem leghátuljába visszafut, és aztán nem lehet kontrázni, mert elöl nincs aki fogadja a labdát...Visszajátszás: Dícséretes , hogy mostmár szöglet után is vissza lehet nézni az előtte levő dolgokat, hip-hip hurrá.A játékos lába belelóg a labdába, ha bicikli cselt csinál, közelin meg lehet nézni...De a gombok hogy lehetnek pixelesek???!!!
    Arról nem is beszélek már, hogy eddig az S-sel simán lehetet játékost is váltani , de ezt a PES-hez hasonlóan másik gombra tették most, és ez nayon furcsa.Pedig PES 6-ban megszoktam, de itt valahogy nem áll kézre egyelőre...
    EA az idén jól beetett az új grafikai motorral minket, és ez nagyon fáj...
    Ha egy hónap alatt nem tudják rendbehozni ezt a játékot, akkor elképzelhető , hogy idén csak a PES-sel játszok...A 6-tal játszottam legelőször, és annak ellenére , hogy a Fifa 07 jól sikerült, valahogy mégis jobbnak éreztem a PES-t akkor...
    Eddig számomra (a demo alapján) ez az utóbbi idők legrosszabb Fifája...Az EA a folyamatos öngólokkal csak a saját helyzetét rontja....
  • ForzaInter
    mire van a net:O
  • campy
    nem mondod! mit ajánlasz ha ennyire okos vagy? melyik a legjobb és legolcsóbb?:D
  • ForzaInter
    vmikor kurva jóvolt:DDDDDDDd
  • campy
    ATI-RADEON 9800 ( 128 MB) ez kurva jo videokártya sztem!
    sőt a gyorsító kártyám: ALL-IN-WONDER 9800 series! ez nem lehet! bár az ATI miatt nem indul el a kedvenc gamem a Star Wars KOTOR 1-2 sem a köcsög ATI miatt! driver frissités nem jo!
  • faláb
    Nálam ilyen a videokártya elavultsága miatt szokott lenni.
  • campy
    hát igen régfebben probáltam mindenféle patchet föltenni mindig ilyesmi eredménnyel! remek a Puskás stadion nemde?:D nem tudom nálam van valami hiba mert semmilyen patch nem jo az én gépemen! volt hogy egyszer a FIFA 07 hangja ment el! vagy egyszerűen a hibajelentést irt ki! szoval patch nem marad meg a gépemen! ki tudja mi lehet a hiba?

• Mityu91
    Én a tdu val tegnap 5555 nél voltam.:D csak 2 hónapig nem voltam gépközelbe:D
  • BIZ0906
    Hát nemkevés témában vagy ott
  • Dexantreal
    Szép munka.
  • hunbasser
    az igen! :) így jár az,aki nem olvassa a fifa topikot :)

én a test drive-al voltam így

• Mike
    10000 új üzenet!