-
Hali
Először leszögezem, hogy semmilyen véleményt nem olvastam a demóról, a fórumot sem olvastam végig, és nem vagyok HC Fifás, szóval fél éve játszottam a 07-tel is utoljára.És véleményemet írom le, eme csodás 08 demorol.
Felraktam, expanderrel 1024-re állítottam a felbontást, és meglepódve tapasztaltam , hogy a csapatfelállás állításánál szaggat.Fasza.Játékban is néha előfordul durva beszaggatás, de nem túl sűrűn.Ez a grafika, és a gépem mellett elég vicces dolog szerintem.( A64 3800+ , 1,25gb ram, 7600Gs).Ezek még nem "akkora" gondok, igazán a gameplay-nél jön számomra a katasztrófa:
A játékosok buták, nem tudnak helyezkedni, indítást nagyon ritkán lehet használni, mert nemjófele futnak, néha csak úgy megállnak, képesek nagyon-nagy réseket hagyni a védelemben...Tesóm 4-2-2-2-es felállásban játszik , Eto'o-nak elöl van a helye, és mégis a védelem leghátuljába visszafut, és aztán nem lehet kontrázni, mert elöl nincs aki fogadja a labdát...Visszajátszás: Dícséretes , hogy mostmár szöglet után is vissza lehet nézni az előtte levő dolgokat, hip-hip hurrá.A játékos lába belelóg a labdába, ha bicikli cselt csinál, közelin meg lehet nézni...De a gombok hogy lehetnek pixelesek???!!!
Arról nem is beszélek már, hogy eddig az S-sel simán lehetet játékost is váltani , de ezt a PES-hez hasonlóan másik gombra tették most, és ez nayon furcsa.Pedig PES 6-ban megszoktam, de itt valahogy nem áll kézre egyelőre...
EA az idén jól beetett az új grafikai motorral minket, és ez nagyon fáj...
Ha egy hónap alatt nem tudják rendbehozni ezt a játékot, akkor elképzelhető , hogy idén csak a PES-sel játszok...A 6-tal játszottam legelőször, és annak ellenére , hogy a Fifa 07 jól sikerült, valahogy mégis jobbnak éreztem a PES-t akkor...
Eddig számomra (a demo alapján) ez az utóbbi idők legrosszabb Fifája...Az EA a folyamatos öngólokkal csak a saját helyzetét rontja....