általában évente 2x megyek a fifa topikba ... egyszer a demo és egyszer a full után. én az abszolut hibbi játékos vagyok, élőben/tv-ben már egyáltalán nem követem a játékot, nem érdekel. néha haverokkal akarok egy jot játszani, ennyi. ebből a szempontbol a PES nehéz, a hatost néztem meg anno, egyáltalán nem jött be :)
a kedvenc fifáim a wc2002(volt) és a 07 a kommentár miatt, de mivel graf fejlesztés be volt igérve (rendes FŰ az álmom ebben a k*rva sorozatban...) gondoltam kap egy esélyt emiatt a 08 is ... magátol 800x600 lowban indul a játék, töredékét sem használja a gépemnek (kétmagos a64, 7600gt), mégis LOW ... ok... topikolvasás, tweakelés, 1280x1024, high, stb ... hm. ez igy sem lett szebb :( a játékmenet számomra nem más, mint a 07, csak nem annyira szép ... fifa07et PC-n kezdtem játszani, de lett egy xboxom és inkább azon toltam :) Ott van szép FŰ!
majd lett x360am, de az a fifa07 se nem magyar se nem olyan jo mint a sima xboxos, szerencsére megy a 360on a sima xboxos, magyarkommentáros 07 ... igy ezzel játszok/játszunk. lehet jövöre is azzal fogok/fogunk :)
amit nem értek, h mindenki odákat zeng a 08as x360as fifárol... mi alapján? nincs demo, akkor mégis miért irja bárki, h a pc el van hanyagolva? lehet h igy van ... csak az érveket nem látom (fifával kapcs).