FIFA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

császtok v.ki tud segiteni abba hogy kb 2 napja a meccs vége után mindig visszadob az asztalra és egy windows hibát ir ki ????? v.ki help
Breki33
egyik
Breki33
csak az egyiok slotba kell és felezni a magasságát
gabi89
Biztos én rontottam el vmit de nekem nem történt semmi változás 😞
Beimportáltam turf importerrel és ugyanolyan a fû mint elõtte.

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

hunbasser
faq,és ott megtalálod a patcheket.ezzel a zenéket tudod kiszedni,a hangokat nem tudom mivel lehet,de van ott egy csomó asf az audio mappában,bár nekem nem indultak el(nem is nagyon reménykedtem benne,csak próba volt -.-)

ReaL MaDRid x siempre

Breki33
egész jó arcok

link
ja, tényleg, bocsi, nem vettem észre

gabe paul logan
Hell! Tudna nekem valaki segyteni abban hogyan lehet hangokat kiszedni a gamebõl?Olyasmi progi kéne mint a soundmaster06(vagy az is mûködik a 07el???),mert nekem csak a demó van meg és azzal nem kompatibilis...😞

A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/

Breki33
beírni?
Breki33
már válaszoltak rá...
optimized-be mennnyit irjak be hogy akkora legyen mint amit ide is küldenek be??? 20at irtam de az angyon nagy...
erre senki sem tud választ adni?

Breki33
crop, optimized, resize

esetleg avi tömörítés
A FAQ szarul irja le az animáció készitést...addig eljutok hogy megcsinálom de ez nagyon nagy...(9M😎 mit állitsak be hogy kissebb legyen a felbontás és h 1mb legyen kb..
Breki33
Ha a #10923-re gondolsz az nem fû hanem kommentár.

Még nem próbáltam ki, de valószínûleg csak be kell másolni azután pedig a menüt magyarosítani.
megtaláltam, köszi!
vezérszuszu
Szia Breki!
Nehergudj, hogy én is ezzel traktállak!DE!
SEGÍTS kérlek!
Leszedtem azt az olaszos füvet azt a 160mb osat amit az elõbb belinkeltél!
Namost, azt hogyan csináljam meg hogy mûködjön!
Semmit sem tudok errõl!
Ha van türelmed akkor légy oly kedves és írd le nekem lépésrõl lépésre!
Elõre is köszi!

Óje. Megtaláltam a hozzászólást, de a linkelt cucc a Yousendit-en már lejárt. Szóval, azt ide, nekem, tudná valaki? <#help>
gabe paul logan
Hell! Tudna nekem valaki segyteni abban hogyan lehet hangokat kiszedni a gamebõl?Olyasmi progi kéne mint a soundmaster06(vagy az is mûködik a 07el???),mert nekem csak a demó van meg és azzal nem kompatibilis...😞

A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/

Breki33
nekem logitech van de #10936 utolsó mondat

"nekem egy olyan kérdésem lenne hogy saitek p2500 gamepad-on melyik gombbal lehet szüneteltetni a meccset ( pl csere miatt) ha direkt ip-vel játszok( sima meccseken a billenytyûvel meg tudom állitani)?? vki segítsen lécci mer nem vmi jo igy hogy nem tudok cserélni :s "
Breki33
SAmmy belinkelte a megoldást

keress rá az Impact szóra
Ójajj. Elõször az ATIátok, most meg ez...
Ezexerint ezt a játékos nVidia-s Logitech-eseknek csinálták.
Breki33
nem teljesen világos a kérdés

milyen beállításait, játékon belül?

stb

2006-os fórumba vmikor belinkeltem egy oldalt ahol be lehet állítani különbözõ gamepadok devdataját.
Bármerre mozdítom, az égvilágon semmit se csinál vele
Amúgy rendben van a gamepad, pes-sel mûxik rendesen.

Egy Saitek gyártmányú teszkógazdaságos logidualaction1 klón. Egy az egyben ugyanannyi gomb van rajta, mint a dualaction1-en.
Breki33
Hello nem az impact véletlen?

VAlószínû buherálni kell hozzá registry-ben vagy devdataban
james69holden
"hol lehet variálni a gamepad beállitásait?"

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

Breki33
miben?
james69holden
(alapból) a jobb karral lehet megtolni a labdát ill. visszahúzni
azt sem csinálja?

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

öö, tisztelt nagyérdemûek, egy kérdésem lenne:
Adott egy gamepad, két analóg karral. Hogy lehet megmondani a fifa07-nek, hogy ez egy két analóg karos vezérlõ? Mert úgy néz ki, hogy a bal kart felismeri és használja, de a jobb karral az égvilágon semmit nem tudok csinálni...
Breki te sem tudsz nekem segíteni?
Breki33
Az fénykép
Fúú baszki ez gyönyörû!!!
Én kipróbálnám csak nekem magas ez a fat os hülyeségesség

Breki33

Breki33
Breki33
FIFA 07 PC Patch becomes a never-ending story

EA SPORTS HQ in the United Kingdom released the following statement today:

So, where is the patch?

The patch has completed testing, but, again, one half of it has had an issue where for some PC set-ups it would fail to install correctly, which has resulted in the standalone version of the patch failing.

The two seperate patches do the exact same thing, however one is available only when you connect to online play, the other available for offline players to download seperately. Right now the auto-install version has passed the testing process while the other one has not.

We're currently pushing for the auto-install version to be released as soon as possible while the problem is resolved in the other version, however this may create significant problems for online play, and given the level of online gaming played on the PC release of the game this is not a desirable route.

This decision will not be made today, so the patch will not be released today.

We're looking to get a full explanation of why there is a significant delay, as well as information on how soon the patch can be expected for you as quickly as possible.

Apologies for the considerable frustration the delay to the release of the patch may have caused.

Breki33
FOL Language Patch

klikk

I was browsing on the internet and found this patch credits go to www.fifaonline.it. What they did is practically copy the laguage files off an italian version of the game. Usual leguages i.e. Italian, French, German, English, (Spanish?) present.

The patch works and is very stable. Thanks FOL.
lobig
jópofa

http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....

Breki33
van itt olyan aki szeretne ilyen BL füvet

és hajlandó és tud is turf importerrel tesztelni?
tehát nem kell elmagyarázni, hogy mi az hogy kell kezelni
arsnl
E vagy Q nem.Attól függ elõrefele vagy hátrafele akarod.Bár gondolom rendesen<#buck>

lobig
FAQ

http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....

na megvan az ANIMATION SHOP de képtelen wok elmenni rajta:S nincs vhol leirás magyarul hogy kell használni?? mer frapsal felveszem a visszajátszás aztán berakom az animba és hogy tovább.....????
Hello!

Visszajátszást szeretnék felvenni Fraps-sel, de úgy, hogy ne legyen ott a visszajátszási panel alul.
Azt hogy tudom megcsinálni, hogy ez a panel ne legyen ott és úgy felvenni? Melyik gombot kell benyomni az F9-en kívül, hogy ne a play gombbal játssza le, hanem az attól jobbra lévõvel, tehát kicsit lassabban mint a play-jel?

Császtok!! Segitsetek pls!! Hogy lehet a visszajátszásomat megvágni (mien progi honnan tölthetem le) és hogy kis méretû legyen mint amit ide küldenek be GIF formátumba elõre is KÖSZI
gabi89
Hát igen Fifa 😄
Ilyen nálam is szokott lenni meg olyan is mikor átmegy a kapuson a labda.

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

lobig
van még mit pecselni ezen a játékon

inkább derítsd ki hol lehet variálni a gamepad beállitásait! <#hehe><#hehe>
Zizou5
nekem lesszz??

Hú de zsír holnap nem lesz sulim a tûntetés miatt!!!
Ennek örömére fifázok 2 ig😛

úgy fejlõdnek ha sokat játszatod õket...ez különösen igaz a fiatalabb játékosokra..illetve õk gyorsabban fejlõdnek.