36657
-
#16080 linket plz!
-
#16079 le kell hozzá szedni a demo expandert -
#16078 THX. Már lejött a torrent...De nálatok se lehet grafot állítani? -
mikiking #16077 innen fullon jön (kösz Breki) http://www.pcdome.hu/letoltes/3233/fifa_08_pc -
#16076 csá nép!
Torrenteken kívül már van vhol Fifa08 demo?
-
campy #16075 hagyuk már azt az Xbox 360-at:D ez PC PC PC! -
#16074 mikiking:kultúráltabban is el lehet mondani a véleményed!
(gyk:töröltem a hsz-ét...) -
Gabee667 #16073 X360 télleg sokkal szebb, nekem a bl fifa volt meg rá és összehasolihatatlan a két grafika nem csak a füröl van szó, de ha csak ez lenne a külömbség akkor nem lenne baj. De sokkal többröl van szó az ea tulajdonképpen csak azt felylesztik már a nem next-gen es verzo csak megkarja az uj cuccokat és lefrissitik az adatbázist azt csá. Amig igy is magas eladási mutatok produkál a fifa a pc piacon addig nem fogunk next-gen es fifát látni ez szemét de nagyon logikus üzleplitika ha enyi elég nektek akkor neztek. Én tutti hogy inkább várok egy honappal többet és nextes verziot fogom nyomni az x360 on. -
#16072 minden évben csinálnak füvet a FIFÁhoz,az sem lesz nagy kunszt berakni azért :)
mondom,a peses dolgokat lehet tovább folytatni a fifa vs pes topikban vagy a pes topikban. -
mikiking #16071 Cselekkel hogy álltok ? -
#16070 nem L1+D volt a finese shot?
olyan érdekesen rúgja -
#16069 ezt most kinek írtad? P -
#16068 nem a fű texturájárol beszélek, hanem h ne egy sima sik, 2d textura legyen a közeli képeken legalább ... :) '07-ben ez xboxon megvan, de sem PC-n, sem x360-on nincs (ott maradta sima 2D tex) (screenshotokon nem látszik, ezt élőben/mozgásban látod csak, pl amikor kirugáskor a kapus mögé áll a kamera pl. stb stb) -
#16066 Fifába elég sok.............
másikat itt nem monmdom de gyorsabb kb mint egy kerékcsere :-) -
#16065 Dehogy próbállak én arra próbállak rábeszélni, hogy ne úgy itélj meg vmit hogy eldöntötted hogy neked nem tetszik bármilyen jó legyen is mert a másik tetszik az bármilyen szar legyen is.
Ez tök logikus és csak magad fosztod meg egy élménytől szval nekem tök mindegy. -
#16064 hátazta fű dolog elég hülyeség, azis mennyi idő mí beraksz egy füvet... -
#16063 lesz kb 30 liga pesben egy filelal:| -
#16062 hibbi=hobbi -
#16061 általában évente 2x megyek a fifa topikba ... egyszer a demo és egyszer a full után. én az abszolut hibbi játékos vagyok, élőben/tv-ben már egyáltalán nem követem a játékot, nem érdekel. néha haverokkal akarok egy jot játszani, ennyi. ebből a szempontbol a PES nehéz, a hatost néztem meg anno, egyáltalán nem jött be :)
a kedvenc fifáim a wc2002(volt) és a 07 a kommentár miatt, de mivel graf fejlesztés be volt igérve (rendes FŰ az álmom ebben a k*rva sorozatban...) gondoltam kap egy esélyt emiatt a 08 is ... magátol 800x600 lowban indul a játék, töredékét sem használja a gépemnek (kétmagos a64, 7600gt), mégis LOW ... ok... topikolvasás, tweakelés, 1280x1024, high, stb ... hm. ez igy sem lett szebb :( a játékmenet számomra nem más, mint a 07, csak nem annyira szép ... fifa07et PC-n kezdtem játszani, de lett egy xboxom és inkább azon toltam :) Ott van szép FŰ!
majd lett x360am, de az a fifa07 se nem magyar se nem olyan jo mint a sima xboxos, szerencsére megy a 360on a sima xboxos, magyarkommentáros 07 ... igy ezzel játszok/játszunk. lehet jövöre is azzal fogok/fogunk :)
amit nem értek, h mindenki odákat zeng a 08as x360as fifárol... mi alapján? nincs demo, akkor mégis miért irja bárki, h a pc el van hanyagolva? lehet h igy van ... csak az érveket nem látom (fifával kapcs). -
#16060 Látod megróbálsz rábeszélni! De nem kell amihez nincs kedvem azzal úgy se fogok játszani! Ja és sztem itt a pont! Fejezzük be mert nem ez a legjobb hely! -
#16059 ha nem hozzátok fel megint a licenszeket akkor énse irom be újra....... -
#16058 már megint a pesről van szó,ezt nem hiszem el... -
#16057 idéznék egy másik fórumról
"Értsük már meg, hogy a PES-be a licenszek berakása kb 5 perc de mondjuk akkor elmentünk közben wc-ra
egy file-t kell bemásolni és kész
hetente jönnek ki a legújabb igazolásokat tartalmazó rosterek és akár saját magad is változtathatod.
Ezek, hogy ilyen a neve olyan a neve olyan hülye indokok
másodpercek alatt orvosolhatóak a Fifások mégis mindig ezzel jönnek. "
Szval marad a csili vili ami inkább cukormáz......... -
#16056 ezzel én tökéletesen egyet is értek.és persze,ne is vedd magadra,amit mondtam,mert te nem abba a kategóriába tartozol.
aki fifát vagy pest akar szarozni,az menjen a FIFA vs PES topikba,ezért hoztam létre,ott lehet nyomni a "melyik jobb?" vitát. -
#16055 Jólvanna! befejeztem! :( Csak kérdeztek így válaszoltam! -
#16054 áááá -
#16053 Ja megszokásból! Mivel a fifa volt előbb így azzal játszottam először! :) Nekem nem az irányitás volt a gond talán az h nem annyira csili-vili (nem a grafika) meg ugye a licensz! Nekem ilyenek az igényeim! :D -
faláb #16052 SEnki se tudja ez mitől van és hogy lehet orvosolni?:S -
#16051 ez fordítva is igaz:P
nekem már csak a gt miatt is ps kell
anno ps2-t is amiatt vettem -
#16050 és ráadásul rengeteg gémet nem adnak ki ps-re... mindent felvásárolt szinte a microsoft... -
#16049 Minek veszel egy kihasználatlan 140 ezer fts Ps3at, amikor x360 ott van 85ért? magaddal cseszel ki, de tetudod. -
#16048 Ilyen hozzáálással nem fog P
én azt nem értem Fifa World Cup 2002-be képesek voltak tökéletes gyepet belerakni akkor most miért nem képesek????
Szó sem volt még akkor NG-ről -
#16047 Mér nem tetsz 360? :c
Amúgy nekem nagyon furának tűnt a PES. Játszottam vele igaz nem sokat. De vhogy nekem másnak tűnt mint amilyennek mondták. Na mindegy majd kipróálom az újat, hátha megfog végre :D -
#16046 jaja az is a q betün van :|
bár elvileg ezt már át lehet állitani a menüben ha jol láttam(az alatt a 2-3félidő alatt.\) -
#16045 hát jelenleg nincs 100+ezer forintom,szal egyelőre bekell érjem annyival hogy ezt a moslékot uninstallálom,és a konkurencia nextgenes játékát tolom :D
majd egy ps3ba jövő nyáron lehet beujitok,360as szoba se jöhet -
#16044 és úgy látom a játékosváltás is átkerült -
#16043 :D:D
ja meg az is hogy a kapussal is lehet szögletet/szabadot lőni...vhonnan már ismerős :D -
#16042 Nemtudom mit kell csodálkozni, ezt a Fifát x hónap alat összedobták, majd a nextgen fejlesztésekre koncentráltak. A pécé nem ipar, az EA tudja eladásit és abból látszana hogy Pécé veszteséges, magyarul nem veszik meg a gémet hanem warezolnak, ezért van ott a 08 ahol, kis energia kis eladás. Konzolokon a játékokból jönnek a pénzek, ezért a kiadók jó része arra fejleszt. El kell fogadni és kipróbálni őket, senki sem csalódna. A Fifa 07 és sokkal jobban átgondolt x360on mint a Pécées verzió, és ugy van az összes 2008as EA sportjátékkal. -
#16041 megszokásból? :-)))))
áruld már el végigcsináltad akármelyik Konami-s játékban a tréninget elsajátitottad az irányítását és azután nem jött be?
volt itt pár kb két éve egy ugyanilyen srác, ő csak fifa mert az jó
a másik nem jön be
aztán megismerte a pes-t azóta inkább ott látom P -
#16040 na beszéljünk inkább az R3-as kapusirányításról ugyanis elvileg ez az újdonság