10802156721287564357.jpg\"

TILOS az Off: 10802156721213620594.gif\" , a Flém: 10802156721213620607.gif\" ,és a Warez: \"\"

• Breki33
    Ezzel csak az a gond, hogy bemegyek a demo fórumába, hogy írjak vmit a Fifáról (nem a PES-ről) erre azt látom, hogy némely agyatlan a PES-t szidja.

Ez még oké is lenne ha olyanokat írna le amik igazak (most nem részletezném miket mivel már elég off viszont akiket ismerek és ismerik a játékot le szokták írni a fórumban ha vmi nem tetszik, szval nem rózsaszínű ködben élünk)

És ha erre tényeket írok ami alapján kiderül, hogy az illetőnek fogalma sincs a játékról, de még nekem szól be baromságokat.

Azokkal énse értek egyet akik azért mennek fifa fórumban hogy a másikat szidják, vagy ócsárólják a játékát.

De ha ő szidja a PES-t úgy, hogy fogalma sincs róla csak mert nem volt pl képes belőni egy irányítást, ne az én válaszom töröljék már ki.

Szval megértem azokat a PES-eseket aki azon kiakad ha így értelem nélkül szidják a játékát.....

És hogy miért megy aki PES-el játszik Fifa topicba és miért tölti le a demo-t? Azért mert kiváncsi rá és nem szaroz le egy játékot anélkül, hogy megismerné és kipróbálná milyen.

Ugyanis a PES-esek többsége régebben fifázott és szinte mindenki szeretne egy jó fifá-t, de mikor kiderül milyen nem beszéli be magának, hogy két hét múlva más lesz. Elhiszem, hogy nehéz, de ez csak önámítás.....