36657
10802156721287564357.jpg\"

TILOS az Off: 10802156721213620594.gif\" , a Flém: 10802156721213620607.gif\" ,és a Warez: \"\"

• Balyy
    Fifa vs. peshez hozzászólva nem szokásom másokat rábeszélni olyanra ami neki nem tetszik! Én mondjuk fifás vagyok megszokásból de játszottam a pessel is! Nekem mondjuk nem jött be de ez az én véleményem és nem mindenkinek kell egyeznie! Emberek vagyunk és az izlésünk is más szóval kinek mi!
  • báttyó02
    ott a pont
  • Breki33
    Ezzel csak az a gond, hogy bemegyek a demo fórumába, hogy írjak vmit a Fifáról (nem a PES-ről) erre azt látom, hogy némely agyatlan a PES-t szidja.

Ez még oké is lenne ha olyanokat írna le amik igazak (most nem részletezném miket mivel már elég off viszont akiket ismerek és ismerik a játékot le szokták írni a fórumban ha vmi nem tetszik, szval nem rózsaszínű ködben élünk)

És ha erre tényeket írok ami alapján kiderül, hogy az illetőnek fogalma sincs a játékról, de még nekem szól be baromságokat.

Azokkal énse értek egyet akik azért mennek fifa fórumban hogy a másikat szidják, vagy ócsárólják a játékát.

De ha ő szidja a PES-t úgy, hogy fogalma sincs róla csak mert nem volt pl képes belőni egy irányítást, ne az én válaszom töröljék már ki.

Szval megértem azokat a PES-eseket aki azon kiakad ha így értelem nélkül szidják a játékát.....

És hogy miért megy aki PES-el játszik Fifa topicba és miért tölti le a demo-t? Azért mert kiváncsi rá és nem szaroz le egy játékot anélkül, hogy megismerné és kipróbálná milyen.

Ugyanis a PES-esek többsége régebben fifázott és szinte mindenki szeretne egy jó fifá-t, de mikor kiderül milyen nem beszéli be magának, hogy két hét múlva más lesz. Elhiszem, hogy nehéz, de ez csak önámítás.....
  • Balyy
    Ha ilyen lesz a játék remélem nem úgy fog fogyni mint az eddigi részek és akkor talán elgondolkoznak az ea-nél h mostmár jó lenne vmit letenni az asztalra. Egyébként a dvd ne legyen már kifogás! Ha nem fér el rakják 2re! Ezen ne múljon a minőség! Egyébként sztem a nextgen játékok se használják még ki az új diszkeket már mint méretben! Gondolok itt x360 (hd-dvd) és ps3(Blu-ray).
  • Italiano
    há ez tényleg nem egy nagyszám:S tiszta 07 sőt a játékosok még majdnme csúnyábbak:S a fizikában mintha észlelnék némi finomítást...:S rem a teljesbe azé még lesz némi újítás:S
  • tmisi
    Bemásolod a játékmappába az DemoExpander-t a zipből, elindítod és beállítod. Save and play!!! :)
  • reco
    valaki nem tudja hogy hogy kell elinditani a demo expandert ?
  • Djemba
    ribery 7
  • cucmalajmc
    hunbasser!
    ez a BUG nálam is volt már egyszer.
  • SzocsA
    juj ki lehet állítatni a kapust! juj kapussal lehet szögletet rúgni! juj lehet szabadot rugni a kapussal juj!
  • tmisi
    Tényleg a readme-ben is (ha jól emléxem) június 5 van dátumnak. De akkor kiadhatták volna akkor is. :) Igaz, annyira nem hülyék.
  • Djemba
    ez a demo 2 hónapja készült azé ilyen hiányos!!!!még 27 nap és jön a 08 game
  • Csabesz6
    fék
  • Kmarha
    szerintem fake, de probáld ki!
  • ens75
    Ez mi,holland oldalról szedtem le vinzix.es 2.9gb:Fifa.2008.StolenSource.PCDVD-Unlimit3d.rar??
  • Kmarha
    látom a nézők is csak át lettek emelve a 07-ből.. akárki akármit mond, ez igy nagyon gáz. Lófütty változások, melyeket valójában a 07-hez már patchként ki kellett volna adni? Ennyi a 08? Remélem a teljes játékban legalább a menedzser módban lesznek kellemes változások, ha máshol nem. Mondjuk sokkal több kommunikáció a rajongóktól, médiától, ifikeret és barátságos meccsek léte, stb.. Ha ott sem találok változást, bizony még egy Fifásból antiFifás lesz.
  • stoner27
    ezaz,mondjuk ez engem nem érint,mer tuti megveszem
  • SzocsA

• SzocsA
    miért?? megmutassam a képet? csak az a baj hogy nemtom belinkelni!
    egyébként meg középpályán becsuztam khanal a bíró pirosat adott neki!
    kloset tettem be helyére!!
  • hunbasser
    :DDDDDDdddddd
  • báttyó02
    realitás azért megvan :|
  • SzocsA
    Rúgott már valaki kapussal szabadból góóólt vagy szögletnél kispassz vissza a kapusnak azt ráküldi a kapura én khanal 2szer bevettem van der sar kapuját!!!!
    király!!!
    oli
  • hunbasser
    hasznos

Djemba:még mindig nem PES topik,látom egyeseknek itt komoly bajuk van a felfogóképességgel...#16006
  • campy
    Driver frissités hasznos vagy felesleges? csak 1 szavas választ kérek!
    ATI RADEON 9800 series van nekem nem tom hogy hasznos volt e feltenni ujra valami ATI-t ettől jobb lesz a teljesitmény, úgymond kijavulnak a hibák?
  • Balyy
    Sajnos vakon más ötlet nincs!
  • Hegeace
    nem jött be sajnos :\
  • do2
    nekem az egészbe a kapusok védése tetszik azt nagyon yól megcsinálták
  • gabi89
    Igen eddig így volt csak,hogy a PES2008-ban lesz lan mód ezáltal lehet multizni is Hamacin keresztül szóval már ebben sem jobb a fifa itt a hír:
    http://www.peshungary.hu/cikkek.php?cikkid=2785

:P :P
  • Balyy
    próbáld meg ezt: jobb egér az ikonra->kompatibilitás-> és ott állíts be más winfost! Nem biztos h jó de ismerős a szituáció!
  • Hegeace
    Hali mindenkinek! Keresőben nem találtam, faq ban nincs benne uh felteszem kérdésemet :). Nálam azt írja ki h nem win32 alkalmazás autoexec.nt fájl a helyén. vkinek vmi ötlet ???
  • vmvr
  • hunbasser
    az elmélet elvileg jó,csak hogy sajnos az EA-nek nem ez volt a célja.a demo mindig arra jó,hogy jól "bereklámozzák" vele a következő FIFA sorozatot.
  • hunbasser
    SZERETNÉM,HA EZT MINDENKI ELOLVASNÁ:

"PES Vs. FIFA - Ez csak játék!
    Sajnálattal tapasztaltuk, hogy a legutolsú felhívásunk után, illetve ellenére, újabb komoly indulatok dúlnak a lapcsaládon. Remélem ettől a felhívástól mindenkinek megjön az esze, s éljük nyugodt életünket.

A baj az, hogy nem tudjátok elviselni, hogy a másiknak nem az a focis játék tetszik, mint neked. Nem vagyunk egyformák, mindenkinek más tetszik. Van akinek elég az, hogy a játék neve Fifa, van aki a rengeteg liszensz miatt szereti, van akinek egyszerűen jobban bejön a Fifa mindenben, mint a PES. Nincs is ezzel semmi gond. A baj ott kezdődik, ha valaki megpróbálja a másikat rábeszélni, hogy a Fifa nem jó, a PES jobb illetve fordítva. Ezekkel a beszélgetésekkel sem lenne nagyobb baj, ha mindenki kész tényekkel érvelne, nem azzal, hogy a k**rva anyád. De nehéz normálisan érvelni, ha rengetegen nem próbálták ki a másik játékot, és úgy mondanak róla véleményt. 1-2 meccs alatt sokat nem lehet mondani egy játékról. Főleg, ha még nem ismerjük, sem irányíthatóságban sem máshogy. Szerintem az világos, világosnak kell lennie mindenki előtt, hogy mind a két játéknak vannak kiemelendő értékei. Arról nem is beszélve, hogy mind a két játéknak hatalmas tábora van. Ezt valahogy el kellett érni, és egy szimpla játszhatatlan, a focira nem is emlékeztető játékkal ez nem érhető el!

Arra kérek mindenkit, hogy próbáljon meg kultúrált ember módjára kommunikálni. Ha meg akarod győzni a másikat, írd le neki, hogy téged mi fogott meg a játékban, illetve a másik miért nem tetszik. Aztán erre lehet normálisan reagálni, még akkor is, ha "hülyeséget" írtál, és az valóban nem teljesen úgy van."

forrás:fifahungary.hu

és milyen igaz!ti is tegyetek így,és erre a legalkalmasabb hely a FIFA vs.PES topik,ott nyugodtan elmondhatjátok egymásnak,hogy miért rossz szerintetek a FIFA vagy akár a PES,és hogy miért jobb a másik.
  • laca133
    Sziasztok. Nekem van egyelméletem az EA direkt csinálta meg így a demót. Hogy aztán mindenki azt mondja hogy ez szar meg minden....
    És amikor a teljes verziót meglátják az emberek az nagy durranás legyen.
    Figyeljetek Teljesen ugyanaz mint a 07 csak feljavított textúrával meg egy kis adatbázis szerkesztéssel. És ezt könnyű ősszehozni főleg az EA-nak. Nemhinném hogy ilyen FULL verziójú dolgot adna ki vagy ha tévedek már pedig ne legyen így akkor az EA SPORT-tol elfogok pártolni.
  • campy
    nyugi már nem lesz ez ilyen! télleg sok minden hiányzik belőle ehh:D nyugodjatok le!
  • kokos
    Ez katasztrofa!!!!Mármint a demóra értem!!!
  • campy
    levegőben repülnek általában a pókerarcú hullák:D:D csak éppen ő grafikai egyed:D DIDA személyében. kár hogy a gólt nem tudtam elmenteni abban amozgó képben azt nem tom hogyan kell!
  • Balyy
    Olyan mint egy friss hulla! :s
  • campy
    én csak jokat várhatok ettől a gametől én elégedett vok! ami pozitívum és senki nem vett észre, hogy a kapusokkal végre nagyon jol lehet védeni! (ezt mondjuk észrevettétek:D) de azt nem hogy szarok a hosszú passzok sztem és azt hogy remekül lehet szerelni jobb a védekezés talán túlzottan is tud szerelni az ellenfél ami hiányzott a FIFA 07-ből! valóban sztem is csak valami ijesztgetés ez a demo úgymond! ettől csak jobb lehet a játék! sztem ne ítéljetek máskor elhamarkodottan! Szeptember 28. és megtudjátok az igazat:D
  • vmvr
    ezt szeretem a fifában, az érzelmek igazán kiülnek a játékosok arcára:DDDDDDDDDDDDd