10802156721287564357.jpg\"

TILOS az Off: 10802156721213620594.gif\" , a Flém: 10802156721213620607.gif\" ,és a Warez: \"\"

• hunbasser
    szép!

ez a gameplay patch meg nagyon jó,csak sokkal nehezebb lett tőle a játék.a com sokkal ötletesebben és jobban játszik,technikailag is sokkal jobb,több labdát csíp el,jobban szerel...és jól helyezkedik,meg olyan váratlanul tud néha lőni.és a legrosszabb:az utolsó két meccsemen kikaptam.hát ilyet sem b@sztam még.tényleg nehezebb lett,a kapusok is sokkal jobban védenek,a játékosaim meg több kapufát lőnek :D pl bepasszolom a labdát,100%-os ziccer,a D-t alig nyomom meg,erre felbikázza felső lécre.meg ezen kívül még volt vagy 3 kapufám,ami gól lehetett volna.pff,meg egy másik eset:viszem kapura a csatárral a labdát,kicsit szélen voltam,nem középen,és át akartam emelni.már azt hittem,hogy a labda bepottyan a kapuba,de kapufa lett,de ott ólálkodott egy másik csatárom,és hiába nyomtam az irány gombokat,A JÁTÉKOS MEG SEM MOZDULT!!!

ilyen meg még sima patch nélküli fifával nem volt,én legalábbis nem emlékszem rá.a patchnek egyaránt megvannak a jó és a rossz oldalai is,szerencsére ennek több a jó oldala,többet kell figyelni,és jobban kell mostmár játszanom.