a gameplay patchet csak futolag probáltam ki. Én semmi változást nem vettem észre benne, igaz 3 meccsnél többet tényleg nem játszottam vele. Az a baj, hogy elrontja a magyarosságát a játéknak, és ezen a FAQ-ban leirtakkal sem lehet segiteni utólag. Illetve a szövegeket vissza lehet magyarosítani, de a kommentár az elveszik, és nekem az adja meg az igazi hangulatát a játéknak.
A graf patchet viszont mindenkinek ajánlom. Persze, lehet dobálozni a szavakkal, hogy én nem figyelek a fűre, meg a nézőkre játék közben. Hülyeség. Nagyot dobb a játékon, a színes, már majdnem embereknek kinéző nézőközönség, a tömegben PES módjára lóbált zászlók, no meg a jobb fű, melyen játszanak a játékosok.
Azért megjegyezném, hogy a fű piszok élénk zöld lesz, kell egy kis idő mire hozzászokik az embere szeme, valamint hogy az égboltot elrontja a patch. Azóta valahogy esti meccsem nem volt, de még kiprobálom, nappal pedig a Nap el lett kenve az egész égboltra, igy most az ragyog, gondolom igy tudták valósághűbbé tenni a fény-árnyékot a pályán és a játékosokon.
Viszont a Napot már tényleg senki nem fogja keresni játék közben :) Az esti meccseket meg majd még tesztelem, hogy tényleg nincs?, csak most nem vagyok otthon, meg nem is leszek holnapig.