36657
10802156721287564357.jpg\"

TILOS az Off: 10802156721213620594.gif\" , a Flém: 10802156721213620607.gif\" ,és a Warez: \"\"

• Gaba9
    hája .. kb 1óra szokott lenni .. :) nah köcce meek is csáó mki .. jó fifázást !! :D
  • hunbasser
    kimentegetéssel,formázással és telepítéssel együtt másfél óra alatt megvan,utána meg 1 évig megint nem kell hozzányúlni,ennyit igazán megér :)
  • Gaba9
    pfff sejtettem h ez lenne a köv lépés .. bár lehet h ráis férne a gépre de aaaanyira nincs kedvem :D:D:DD:DD na majd megproszálom aztán írok h miva .. köce :) am felraktam mind2 patchet majd megnézem változik-e vmit :DDD
  • hunbasser
    apropó akadozás:a next-gen graf patch miatt kissé akadozik a kamera.annyira nem zavaró egyébként...

Gaba,megpróbálkozhatnál egy windows reinstallal,akkor legalább tisztán látnánk.ha utána is gond lenne,akkor legalább tudnánk,h biztos hardverhiba van.
  • Gaba9
    öööö izéé vkinek a nemrég beírt akadozásra nem ugrott be vmi idea ?? mer még mindig csinálja és már kezdek morcos lenni erre a tetü gépre
  • hunbasser
    no,teszteltem egy meccsen a dolgokat.a kommentár nekem jó a 2 felrakott patch ellenére is.

a next-gen patch nem vmi jó,max a fű meg a szurkolók,de lehet,h eddig nem voltak ott a lengő angol zászlók sem,most felfigyeltem rá,h sok volt,és feltűnően szépen lengtek.

esetleg vki benyohatna egy hasonló módon összekicsinyített képet a szurkolókról

a gameplay már jobb,de a mozgások,lövések maradtak ugyanolyanok(első blikkre),inkább csak az ellenfél lett kreatívabb,egyszer kétszer lestem is.persze többet is hibáznak,de ezek már inkább realisztikusabb hibák(persze azért maradt még néhány eredeti fifás védőhiba is :))

a fű így világoszölden sokkal jobb sztem,én fenthagyom a patchet.
  • ForzaInter
    hsp-re fel lehet rakni?:D
  • hunbasser
    akkor ezt a graf patchet felnyomom,és én is mondok róla véleményt :)

de sztem kipróbálom a gameplay patchet is.a mentéseket nem b@ssza el,ugye?mert természetesen manager modeban akarom tesztelni :)
  • Kmarha
    a gameplay patchet csak futolag probáltam ki. Én semmi változást nem vettem észre benne, igaz 3 meccsnél többet tényleg nem játszottam vele. Az a baj, hogy elrontja a magyarosságát a játéknak, és ezen a FAQ-ban leirtakkal sem lehet segiteni utólag. Illetve a szövegeket vissza lehet magyarosítani, de a kommentár az elveszik, és nekem az adja meg az igazi hangulatát a játéknak.

A graf patchet viszont mindenkinek ajánlom. Persze, lehet dobálozni a szavakkal, hogy én nem figyelek a fűre, meg a nézőkre játék közben. Hülyeség. Nagyot dobb a játékon, a színes, már majdnem embereknek kinéző nézőközönség, a tömegben PES módjára lóbált zászlók, no meg a jobb fű, melyen játszanak a játékosok.

Azért megjegyezném, hogy a fű piszok élénk zöld lesz, kell egy kis idő mire hozzászokik az embere szeme, valamint hogy az égboltot elrontja a patch. Azóta valahogy esti meccsem nem volt, de még kiprobálom, nappal pedig a Nap el lett kenve az egész égboltra, igy most az ragyog, gondolom igy tudták valósághűbbé tenni a fény-árnyékot a pályán és a játékosokon.

Viszont a Napot már tényleg senki nem fogja keresni játék közben :) Az esti meccseket meg majd még tesztelem, hogy tényleg nincs?, csak most nem vagyok otthon, meg nem is leszek holnapig.
  • Gaba9
    Két régiót megcsinálsz a próbáknál és már mehet is a legend .. van azért változás a wc-hez képest
  • hunbasser
    erről a nextgen graf patchről és az új gameplay patchről tudnál nekünk mondani vmi jót? :) szted jobb lesz tőle a játék?
  • lemongrass
    jahh... na ez az, amit nem fogok megtudni soha... /meg elérni!/
    bár, most, h mondod... ráfexek a témára! :D akkora legenda leszek, mint öcsi bácsi, vagy maradona, vagy a skorpiórúgásos Higuita!!!!!!
  • Kmarha
    vagy ha felrakod az unlockot, és minden próbát kipipál. Tudom hogy elvesz sok jó lehetőséget a játékból, de legalább add egy olyan szintet, amivel szvsz élvezetesebb lesz a játék.
  • Dexantreal
    Legend szint persze, hogy van. Ha teljesíted a próbákat - ha jól tudom -, akkor elérhetővé válik.
  • Dexantreal
    Milyen? Lol.
  • lemongrass
    olyan is van? :D
  • Dexantreal
    Sry, a szerződéshosszabbítást beleszámítva 70 milla a bankszámla most.
  • Dexantreal
    Első átigazolási időszakom eredménye augusztus környékén:
    Reina: nem, mert rivális csapattal szóba se állnak
    Lahm: Bayern nem akar játékost veszíteni
    Alex: középen állt a mutató a befejezéskor
    K. Richardson: eladva a B. Bournnek 11 milla piaci érték helyet 12 vhány milláért.
    Bankszámla 74 milla a MU-nél és Rooney meghosszabbítva 3 évre.
  • Gaba9
    és mivan a legend szinttel ??
  • lemongrass
    jaja!!!! :D szigorúan World Class... többivel értelmetlen...
    ja meg a rumble 2-es... billentyűre nagyon nem állt rá a kezem...
  • Gabor12070
    én már régóta world classon nyomom, tehát wc-re van állítva...
  • II Rocky II
    milyen beállításokkal?
  • Dexantreal
    Visszaraktam a Fifát mégis :P.
    Töröltem mindent a gépről, ami a Fifára utalt volna és flraktam, mert eszembe jutott, hogy kiírtam dvd-re.
    Remélem így tudok majd átigazolni :P.
    FM 2007-ben a rákért se tudom ráhúzni a játékost a másikra se meccs közben, se szünet, tehát leállítás alatt.
    Aki FM 2007-zik, mondjon má pls vmi ötletet a cserére.
  • Kmarha
    Egy a lényeg. 10.én beköltözés koleszba, kocsmatúra, 11.én meg egy másnapos fifa08 meccs. Vagy kettő :D Felőlem lehet demo is :)

(az az apropója, hogy szobatársammal találtunk magunknak egy vizsga, ZH kabalát. Ez a fifa 07 volt. Tök mindegy, mennyit tanultál vagy mennyit nem, ha nem játszottál legalább 1 sikeres meccset a megmérettetés elött, akkor az nem sikerült túl jól. Ha viszont fifáztunk elötte? Minden simán, várakozást felül múló volt a siker. Igaz ez álltalában azt jelentette hogy mégsem buktunk meg :D De nagyon bejött.

Igy hát a következő szemeszterünk, a következő fifa kezében van :D)
  • Gabor12070

Azért nem kell szégyenkeznem:D
    Az MU-t 2-szer is megveretem. Első meccs: 2:1 ide, második meccs: 1:4 ide...
    Már biztosan tovább jutottam és várom az ellenfelemet.
    A bajnokságba még mindig csak 2. vagyok, megint az Ajax van előttem
  • rooney8
    Sztem te összekeverted a demo megjelenésével mert az elvileg Augusztus 27 (a PC-s)
  • rooney8
    Én meg Szeptember 28-át, de akármikor jelenik meg úgyis késni fog
  • Dexantreal
    Lol.
  • tmisi
    vagy ajándékba adják a crysishoz novemberben
  • Dexantreal
    Ok, akkor valszeg rosszul emlékszem.
    FM 2007 témában viszont privi megy.
  • hunbasser
    én szeptember 15-ét tudok,de az EA-t ismerve ez lehet akár október 15 is...
  • Dexantreal
    Nem baj, én azzal is fogok játszani.
    Amúgy meg vhol augusztus 25-28-t láttam megjelenést, de azt gondolom külföldi.
    De mondom: lehet, hogy visszateszem a 07-t, de még nemtom, most a FM 2007-t veszem elő és megpróbálom magam elnavigálni.
    Egy meccset nyomtam eddig benne.
  • Gaba9
    A helyzet változatlan
  • hunbasser
    sztem ezzel vagy arra akart célozni,h jó sokat fog csúszni a játék,vagy pedig arra,h mégszarabb lesz a 08 mint a 07.
  • Dexantreal
    Miért is? :P
  • Gabor12070
    Bocs, de rosszul értelmeztem a mondatot
  • hunbasser
    pont ezt fogja csinálni...
  • Gabor12070
    Az nem lehetséges, hogy kimásolod a mentésed az asztalra, újrateszed a játékot és vissza beilleszted a mentést?
    Ne haragudj, ha hülyeséget mondtam...
  • Gaba9
    Háhh jahh :DD:D asdsddaasdsds
    Na meek megproszálom reinstallal és mentés visszarakással milesz .. majd még re hátha előbujik mégis vmi ötlet tőled/tőletek még .. köcce azé !!
  • Count Adyn
    Akkor gond van