a szponzorok nagyon el lettek szúrva a játékban,remélem a 08-ban már jó lesz minden.az év végén a játékosokkal való szerződéshosszabbítással meg semmi gond sincs,mert akkor ők adnak neked egy ajánlatot(ha megnézed,szinte majdnem mindenki sokkal többet kér,van,viszont akik nem akarnak szabadúszók lenni,játszani akarnak,és belátják,h ők szeretnének itt játszani,és kevesebbért is elvállalják a focit,ha így nézed,ez már így reális :))
ami a karakteres dolgot illeti:vasárnapi focista vagyok,szóval hobbiból kijárunk a helyi sportpályára haverral/haverokkal passzolgatni,ívelgetni,beadásokat és befejezéseket gyakorolgatni,indítgatjuk egymást,szabadokat lövöldözünk,távolról lövünk,ha többen vagyunk meccsezünk.és ha megnézek a játékban egy 50-es játékost,ahhoz tudok viszonyítani.tudom,h mennyit bírok a pályán,milyen gyorsan futok,milyen jól lövök,és ezek alapján állítom be magam.amiben úgy érzem,h rosszabb vagyok(pl állóképesség és gyorsaság),azt egész alacsonyra állítom(20 alá,pl 15-re),amiben meg jó vagyok,azt meg kicsit magasabbra állítom,de 70 fölé sehol nem mentem,60-as értékből is csak 1-2 van,amiből tudom,h tényleg jó vagyok.
próbálom majd magamat megcsinálni elfogultság és ego nélkül :)