36657
-
#14815 Jaja, arra gyúrok. Meg még a dokira, és lehet a tehetségkutatóra/tárgyalóra. -
#14814 2010ben az Arsenal karrier módban, kezdő+keret
---Landreu---
Clichy-S.Ramos-Kompany-Taiwo
Fabregas-Sneijder
Kaká-----------------Nasri
Walcott--Tevez
cserék: Almunia,A.Cole,Toure,Vonlanthen,Stuarridge,De Guzman,Pirlo,Ljunberg,G.Milito
ez a felállás a legjobb ha kontrára játszol:) -
#14813 Manchester City : Richardson(RWD),Stuarridge(ST)
Salzburg: Vonlanthen (ST)
Marseille: Nasri (CAM) de szélsőként is szuperál,Taiwo(LWD)
őket tudom ajánlani:) övék a jövő:P
-
#14812 úgysem jönnek :D egyébként a Buryvel csak a próba kedvéért kezdtem,h tényleg benne van-e a kreált karakter,és végül arra jutottam,h igen.
szóval,gyúrj rá a stadionigazgatóra,ha a hazai meccsekből szeretnél jó sok hasznot. -
#14811 Én most kezdtem el a Buryvel játszani. Mit en mondjak, jó gyenge csapat, de öröm lesz velük küzdeni. Csak legyen jó szponzor.
-
#14810 ilyet nem jáccunk -
Dexantreal #14809 Ajánltam eleget... látni kell ezt, hogy hogyam bénázom, különben úgy sem érted meg... és még mindig nem jötté msn-e, hogy fogadd a mentésem :PPPP. -
#14808 Azért egy tizenegyes párbajra kihozhattad volna :D -
#14807 Én a 10. évben akartam feltuningolni a Realt egy kicsit. Elmondom kiket vettem meg: Lennon a jobb szélre, Bojinov csatárnak, Castro balvédőnek, van der Vaart támadó középpályásnak, Richards (ez nem tudom igazi-e, de 95-ös volt) jobbvédőnek, és még pár ember volt, akik kevésbé voltak acélosak. Na most mivel volt 85 millióm, és visszavonulási veszély miatt Cassanot még el is adtam, mindenkinek mindenből a maximumot ígértem. így persze már el is jöttek. Ha nagyon kell valaki, akkor érdemes a maximumot adni, persze ez a fizetéseket nagyon megemeli, és gond lehet a költségvetéssel idegenbeli meccsek után, tehát erre figyelni kell. -
#14806 hát igen:D
ha jobban oda figyelek nagyon megszórtam volna őket, de ha nem lőnek kapura nem lehet izgalmas a meccs:D -
#14805 igen,az jó lenne,ha ide-oda lehetne pakolni a játékosokat,meg felnyilazgatni,mint fm-ben...sok dolgot át lehetne venni ilyen manager játékokból,ha már manager mode van a fifában. -
#14804 Azért egy izgalmas 2-1 a meccs megfordításával a 2. félidőben izgalmasabb lett volna :( -
#14803 5 éves szerződést jó,h nem fogadnak el...amúgy meg ha már majdnem megvan,akkor ajánlj neki több fizut,vagy ha a klub kér többet,akkor adj érte több pénzt. -
#14802 Nem bánnám pl., ha saját magam tudnám az embereket a meccs előtt elhelyezni a pályán, hogy jobban be tudjunk állni védekezni vagy támadni.
Ilyen a Total Club Manager 05-ben volt, de bizonyára az FM-ben is van. -
#14801 nálad vmi óriási hiba lehet, nekem még Chivu Loki-ba is elj9tt:DDDDDDDd -
Dexantreal #14800 No komment és fákk!
Mármint átigazolási időszakra.
Robbent csábítom hiába, mert 23 milla az alap és adok neki 26-t 5évre és csak halad az átigazolás, közel van ugyan az aláírthoz, de áhh... és Lehmann volt a szurkolók álma, hát nemtom mit akartak a 37évével, minnyá visszavonul lol. AZért próbálgattam és a kis görény ment az Arsenalhoz 5 milláért :P, pedig nála is alá volt má írva majdnem.
Most még C. Ronaldot próbálom, meg Mertesackert vagy kit, bár nemtom.
Ez bug itt má lol. -
#14799 hát nem vmi szép aza kapus miket fogott:| meg miket lőttem mellé:SS
megnyertem mindent lokival váltani kéne, bár csinálni kéne egy nagy csapatot belőlük, még 2 meccs van bajnokságból 28/28:D gondolkozok hogy maradok-e vagynem... -
#14798 yahboccccsss :) szép -
:SSS szarmeccsvót
gólok SS:
:}
am ez bldöntő volt-
-
#14796 jópár dolgot átvehetnének az fm-ből,pl lehetne itt is teamtalk,és ez feldobná a moráljukat,ami a meccsekre feldobná a tulajdonságaikat.
meg még rengeteg dolgot sorolhatnék,mert néha-néha bevillannak ilyen ötletek nekem,csak most hirtelen semmi komolyabb nem jut eszembe -
#14795 A menedzser mód valahogy hiányosnak túnik. Erről a szponzor-rendszer tehet leginkább, de ettől függetlenül úgy tűnik nekem, mintha a menedzser mód csak a meccsekre koncentrálna. Több mindenre kéne odafigyelnie a menedzsernek, több funkció kéne, hogy reálisabb legyen. -
#14794 Nálam még a 10-11. idényben is voltak új beszólások, nem is ezzel van a gond.
Bizonyos kifejezéseket nagyon nagyon sokszor ismételgetnek, meg az egész közvetítés nélkülöz minden folytonosságot, egymáshoz nem kapcsolódó mondatokat mondanak a kommentátorok, gyakran ellent is mondanak egymásnak, de aztán nem érvelnek a saját kijelentésük mellett. Szóval teljesen életszerűtlen. -
#14793 még 10 másodpercedbe sem kerül beállítani :DDD manager modeon belül is csak a beállításokban át kell egyet állítani a nehézségnél,és elmented,ennyi.ha meg nincs benne kihívás - ahogy te is mondtad - akkor nincs értelme,egyszerűen nem tudsz a meccseken izgulni,csak úgy játszogatsz.meg egy nehezebb com ellen a meccseken is többet kell mutatnod,ergo élvezetesebb a meccs,mert ha sikerül egy cselt megcsinálnod a com ellen world classon,annak is felértékelődik nálad az értéke.remélem érted mire gondolok. -
#14792 a szponzorok nagyon el lettek szúrva a játékban,remélem a 08-ban már jó lesz minden.az év végén a játékosokkal való szerződéshosszabbítással meg semmi gond sincs,mert akkor ők adnak neked egy ajánlatot(ha megnézed,szinte majdnem mindenki sokkal többet kér,van,viszont akik nem akarnak szabadúszók lenni,játszani akarnak,és belátják,h ők szeretnének itt játszani,és kevesebbért is elvállalják a focit,ha így nézed,ez már így reális :))
ami a karakteres dolgot illeti:vasárnapi focista vagyok,szóval hobbiból kijárunk a helyi sportpályára haverral/haverokkal passzolgatni,ívelgetni,beadásokat és befejezéseket gyakorolgatni,indítgatjuk egymást,szabadokat lövöldözünk,távolról lövünk,ha többen vagyunk meccsezünk.és ha megnézek a játékban egy 50-es játékost,ahhoz tudok viszonyítani.tudom,h mennyit bírok a pályán,milyen gyorsan futok,milyen jól lövök,és ezek alapján állítom be magam.amiben úgy érzem,h rosszabb vagyok(pl állóképesség és gyorsaság),azt egész alacsonyra állítom(20 alá,pl 15-re),amiben meg jó vagyok,azt meg kicsit magasabbra állítom,de 70 fölé sehol nem mentem,60-as értékből is csak 1-2 van,amiből tudom,h tényleg jó vagyok.
próbálom majd magamat megcsinálni elfogultság és ego nélkül :) -
Dexantreal #14791 1-0 a betis ellen asszem kupa meccsen és tizenegyes góllal és természetesen Ruud van Nistelrooy lőtte.
Kommentár Faragó R.-től:
"Vélhetően a tizenegyes a téma a szurkolók körében a büféknél. Mindjárt leosonok meghallgatni."
Vagy ilyesmi, hát én még nem hallottam ezt a változatot tőle.
Ergo, akkor 07-ben is van Hunbasser karakter csinálás? Nem baj, majd a 08-ban a magyar zseni beköszön a foci világában!
Taranov: lusta vagyok hozzá, már Hunbasser is győzködött, de majd megpróbálom egyszer valamikor :S. -
#14790 "hát,azért egy Real Madriddal illene Világklasszison játszani,még úgyis unalmas velük..."
Nekem is pont ez a bajom, most át is mentem a Portohoz, ahol már egy kicsit nehezebb a téma menedzserben, legalábbis a BL-ben. Na de ott van a végeláthatatlanul sok bajnoki, amik borzasztó unalmasak. Próbálok majd egy bajnokságban egy kisebb csapathoz szerződni, talán akkor több lesz az izgalom. -
#14789 hát,azért egy Real Madriddal illene Világklasszison játszani,még úgyis unalmas velük...
most néztem meg,létrehoztam magamat a Bury csapatába,Buryvel elkezdtem egy manager modeot,és bizony ott volt a karakterem a csapatban :) -
#14788 Hát most azonnal world classra kéne váltanod, mert az nem valami reális, hogy veretlen vagy az idény közepén :) -
#14787 Ez jó elképzelés, de sajnos ez sem reális. Ahogy az sem, hogy egy másodosztályú csapat a feljutása esetén is alig kap több szponzori pénzt.
Ennek úgy kéne működnie szerintem, hogy befektetést igényeljen a feljutás, ami később be is térül.
Ami meg végképp bosszantó, hogy a lejáró szerződésű játékosokkal az idény végén minden további tárgyalás nélkül lehet hosszabbítani, nem kell értük megküzdeni. -
Dexantreal #14786 Jahh és igen, összhangra gondoltam, sry. -
Dexantreal #14785 Taranov: Madridnál már maxon van minden :P és neves csapat ,szal ezé tekintek bizakodva előre az átigazolási időszakba és én még mindig profin nyomom, átigazolni pedig szeretek.
Hunbasser: lehet majd saját karit benyomni a csapatokba és azt elfogadja a menedzser mód is? A 07-ben ez még nincs? :S
Nincs nagy kihívás ja, de legalább gördülékeny minden.
Én nemtom mihez kezdek a 08-ban, valszg MU-del startolok. -
#14784 gondolom itt a csapatösszhangra gondoltál.majd ha szimulálás nélkül felmegy 75 fölé,akkor már elégedett lehetsz :)
egyébként nem jó nagycsapattal lenni sokáig,nincs benne nagy kihívás...
FIFA 08-ban én azt fogom csinálni,hogy megkeresem a lehető leggyengébb csapatot,és oda belekreálom magamat - persze próbálok reális értékeket beírni,és így elég gyenge lesz a karakterem,de az a lényeg,ezzel a csapattal fogok indulni a manager modeban.szóval,ez valószínüleg egy angol 4.osztályú(Angol 2.) csapat lesz,és addig nem megyek onnan,míg fel nem jutottam a PL-be és meg nem nyertem azt :) utána váltok,és a karakteremet természetesen minden csapatomhoz meg fogom venni :) -
#14783 Én még 1-2 szezon lejátszása után tervezek új karriert indítani. Már régóta szeretem kihúzni évekig egy csapatnál, a váltogatás nem jön be annyira.
Személy szerint nekem az a taktikám egy új karriernél, hogy először a stadionigazgató fejlesztésére fordítom a pénzt, majd a tárgyalóra. Az átigazolások csak ezek után, hisz az eredeti keret még jópár évig megmarad. Ha meg addigra world classon is meg tudod nyerni a bajnokságot, akkor úgyis fölöslegesek az átigazolások. -
Dexantreal #14782 Jahh és 50 már a csapat morál, vagy 51 és veretlenek vagyunk, hovatovább szezon közepe talán ez már és senki nem fáradt és csak a cseréket használtam eddig.
Holott ugye más scapatnál ilyenkor már gondjaim voltak. -
Dexantreal #14781 Elkezdtem egy új menedzsert a Fifában és a Real Madriddal nyomulok, december 10-dike és spanyol nemzetiségű a menedzserem és elhatároztam, hogy ez a kari full Real Madrid mániás lesz. Igaz, én is nekik szurkolok többek közt, tehát, ha nem viszem csődbe a klubbot, aligha távozok a menedzserrel. Egy csaj a menedzser, Lauren Sanchez, aki amúgy élő személy, riporter volt a Csontdaráló film elején, nemtom ki emlékszik rá.
Dögös ám a csaj.
Lényeg a lényeg, hogy december 10, hamarosan jön január és átigazolási időszak.
Drukkoljatok pls ,hogy itt végre vkit átigazolhassak, mert, ha a Real Madridhoz se megy senki, akko kész lol.
Elején volt három fiatal tehetséges játékos szezon rajtkor az ifjiakadémián és mind nemet mondott ehh lol :P. -
qvashy #14780 remélem a 08-ban ha lessz magyar kommentár akkor kicsit bővebb lessz a szókincse... nem tudom a fejelésnél is minek vagy 5 fajta hang pl. "Fejében az ereje" "Jó fejes"...stb
Meg azt is lehetne h 1-2 híres kapus mikor kivédi a lövést h "XY mekkorát védett" vagy h hibázik pl.: "xy mekkorát hibázott" .....stb...!!! Jah amugy valahol olvastam h Ronaldinho meg Klose segitségével csinálják a mozdulatokat a játékba és volt egy video is és Klose fejelt az ha ugyanolyan mozdulattal lenne a 08-ban akkor jó lenne... -
#14779 Ezt sejtettem, hogy az enyémen elkocog...
De egy csomóan kérdezik mien a gépigény? Szal nincs vmi? -
#14778 .. sztem vannak benne jók meg jó szarok is :D de egyéni vélemény .. sokkal kidolgozottabb komment kellene .. ez tisztán mikor papirról olvassák fel :D de azért néha ezis jó .. -
#14777 sztem jó hogy magyar, bár néha tényleg van egy két hülye beszólás. (Lásd 4-0 nál Faragó megszólal: "Hát ez hihetetlen, nincs is ennyi újjam hogy megszámoljam" ) -
#14776 Tényleg az.