ez így már mindjárt másabb,bírom,amikor vki csak a kritikát írja be,de nem mondja meg,h miért rossz az,és h hogyan lehetne azt jobbá tenni.
nos,lerí az írásodból,h rám is céloztál.nem szoktam nagyképűsködni,az nem az én stílusom,és nem is szoktam lenézni a másikat,azt pedig,h olvassa el a faq-ot,nem véletlenül mondtam.amióta megvan ez a topik,azóta én még egy hsz-t sem hagytam ki,mind az előttem íródott 14466 hozzászólást elolvastam.az meg h a faq nem jó,hát nem tudom mit mondjak erre.tényleg nem szép,és nem a legátláthatóbb,de van nekem más dolgom is,ezt csak mellékesen csináltam meg a szabadidőmben.összegyűjtöttem a kérdéseket,és megírtam hozzájuk a választ.anno,mikor még pörgött a topik(napi 300-400 hszek),jöttek a láma kérdések,olyanok is,amik már 3 hsz-el előtte le voltak írva,amikre már válaszoltak is,alul ott a kereső,ezt itt így szokás,előbb keresünk,utána kérdezünk.de még visszakeresnie sem kell az illetőnek,mert ott a faq,ott is van a bannerben:mielőtt kérdeznél,olvasd el a faq-t.de 10 emberből 9 észre sem veszi azt a szöveget,nem hogy bele is nézne a faq-ba...
egyébként ha nem tetszik a faq,és úgy érzed,h tudnál jobbat csinálni,hát rajta,itt az alkalom arra,h megmutasd,te mennyivel jobb faq-ot tudnál csinálni.ha jobbat csinálsz,eskü,h bekerül.de akkor tartalmasabb legyen ennél!