36657
-
#14494 mennyé Legend-re az az igazi:D -
#14493 Én gondolkodok a World Class kipróbálásán, mert profin is 8-3 ra verem a nagyobb csapatokat valahogy:D -
#14492 nembaj még van 7 mecs a szezonból, próbálkozok tovább 11-0-át megkell dönteni majdnem sikerült, kurva sok helyzetet elbasztam:SSSSSS -
#14491 fakkk elbasztamcsak 9-0-ra vertem a Vác-ot -
#14490 most látom,h ez még csak másodosztály,de nem baj,akkor is jó kapott gól nélkül bajnokságot nyerni. -
#14489 játszottál egy döntetlent? :OOOO :D
grat amúgy,nem tudom h csináltad,de grat.jól bekockulhattál,ha ilyen jól játszol :DDDDdddd -
Dexantreal #14488 Aha, csak én szeretnék pár neves játékost a Manchaster Cityhez hozni.
Egyébként milyen fizus kérdés? :S -
Dexantreal #14487 A mutató full piroson áll a tárgyalás kimenetelét illetően, arra meg sajnos nem emlékszem mit ír. Jó, megpróbálom, de tényleg nem tudom mit tegyek már. Egyébként Chivut kivásárolnám, mert én itt nem találok eladóknál olyan jó játékosokat, akikhez nektek volt szerencsétek. Megfogadtam, hogy megnézzem a szabadúszókat, mert áradoztatok, hogy milyen faja játékosok vannak ott is néha: erre ilyen 50-60-s overálúak dekkoltak, meg 70-esek.
Eladó listánál se volt nagyobb a kínálat, szal marad a kivásárlás.
Amúgy thanks a választ!
Egyébként, ha nagyon nem haladok majd vele és, aki Bp-i és nyáron van kedve ilyesmivel foglalkozni, eljöhetne személyesen és megbizonyosodna róla, hogy velem tényleg szemétkedik a Fifa pff.
Vagy mentést is elküldhetem, ha lehet olyat. -
#14486 Dexantreal:
Ha sok pénzed van akkor fejleszd fel a tehetségkutatót is és küld ki szétnézni. Ha a saját országodba küldöd akkor olcsó.
Viszonylag jó és fiatal (!!!) játékosokat talál neked.
Nekem pl. 4-5-ös szinten van asszem és 17-19 éves 60-as értékű játékoskat talál.
Ezeket szépen rakd a szűkített listába amit az átigazolásoknál bármikor el tudsz érni. Itt sajna nem tudsz szórakozni, hogy mennyi fizut adj neki, mert ő határozza meg, de szerintem nem probléma.
Másrészt mielőtt leszerződtetnéd mentsd el a játékot, mert nem biztos hogy egyből leszerződik és akkor eltűnik! ilyenkor töltsd vissza és próbálkozz.
Ez azért is jó, mert az így szerzett játékoskat el is tudod amjd jó pénzért adni. -
#14485 biztos Pool volt a bíró:DDDDdddddd -
#14484 Nekem volt olyan hogy kaptam 2 sárgát egy meccsen és nem állítottak ki:D
Bár ez a valóságba is megtörtént már ugye:DDD -
#14483 nah de volt ebbenm hogy egy két meccset ujranyomtál ugye?????mert azárt tényleg hihetetlen hogy golt nem kapni egész idényben méghozzá wc-n :) -
#14482 Inkább csak marha nehéz:)
Vannak hülye dolgai a fifának. Én az XBOX-on tapasztalom. pl véletlenül felrúgtam 2 embert két külön meccsen és egyikért se kaptam lapot, viszont mindkettő lesérült. Az egyik a Juve-s Bouqe.. szerűség volt, a másik a Milanból Kaka. Örültem mint állat. Igaz már így is le ford fáradva a csapata, úgy jött meccse:)
Fizus kérdésemre még mindig senki semmit? -
#14481 csak lehetetlen-.- -
#14480 most kicsit elgondolkodtam hogy hogy nem kaptál golt ha volt 1 döntetlen, de aztán rájöttem hogy 0-0 is döntetlen :D. egyébként szép! -
#14479 World Class-on nem kaptál gólt 42meccsen...?
-
#14478 anno a juventussal world class szinten:)
-
#14477 Eladó ő, vagy éppen kivásárolni akarod? Ha eladó, akkor sztem olcsóbban is eladják neked, ha kivásárolod, akkor jó a 3 mill. Először ne adj neki 5%-ot, először adj neki jó 20%-kal több fizetést, mint ami ott van, de inkább másfélszerest. Először hagyd 1 éven a hosszat, öregebb, nevesebb játékosok már nem szeretnek hosszabb szerződéseket kötni. Nem fogja elfogadni, de akkor megnézed az előzményekben, hogy mit ír, és hol áll a jelzője, jó esetben a 3/4-énél áll a dolog. Ekkor kicsit rátolsz még a fizujára, s megajánlod neki az 5, de inkább a 10%-ot. Egyébként mit mond az előzményeknél, hogy miért nem fogadja el?
Nekem az a kedvencem, mikor jó kis játékosokat kiszemezgetek a mexikói bajnokságból - ott nagyon jók vannak olcsón - aztán próbálom megvenni, erre: XY nem fogadja el az ajánlatot, mert a csapatnak nincs elég játékosa. -
#14476 Én 2x6 perceseket nyomok, és nem játszottam még olyan meccset, hogy nem lőttem volna gólt. -
Dexantreal #14475 No kérem. Mivel gépem újra lett rakva és rajta maradt minden szerencsére és ingyen csinálta a muksó szülinapom alkalmából - apám ismerőse -, ezé megmaradt a Fifa mentésem és tegnap picit szenvedtem. Megpróbáltam Chivut elcsábítani a 2 millás piaci értéke miatt. Adtam neki 3 milla és olyan 100 000-t, plusz 5%-t, ha gólnélküli marad. Jah és 3 évet ajánlottam neki az 1 helyett, amit a gép gondolt ki.
Nem fogadta el.
Szerintem velem direkt kicsesz a Fifa... -
#14474 minél jobb játékosokat vegyél. nekem 5 csillagos a MU :D -
#14473 HY! Vki nem rakná fel az Olympique Marseille 2007/2008-as Mezét valahova...mert fifahungary-n nem tom letölteni... -
#14472 Hali!
Mikor nem én hosszabítok szerződést a játékosokkal hanem év végén a gép, akkor az mi alapján adja a fizetést? Mert némelyik játékosnak szerintem túl sok.
És csillagot mi után kap az ember? Mert most már kaptam egy felet, így már 2és fél csillagos az Arezzo:) -
#14471 mozilla böngésző esetleg?vagy opera?vagy ie.?nekem mozillvaval behozza.:D(amugy a tabellát,a statisztikát,Góllövöket raktambe..mindezt a Juve-Triestina meccsről.) :) -
Dexantreal #14470 Triple X! Hmm...XXX....
Legalábbis nekem nem hozza be a képeket. -
#14469 Arezzo az isten:) Azzal nyomom.
Egyébként nagyon-nagyon ritkán szoktam meccset újrajátszani,de van mikor megteszem.
Nagynéha ha már nagyon fáradt avgyok és nem koncentrálok akkor szoktam, de csak ha vmilyen kupa. Egyébként nem.
Meg ha csal a gép.
Imádom mikor pl a Fenerbache-s játékosok úgy lőnek gólt, hogy háttal állnak a kapunak. Meg a többi csalás.
Komolyan mondom, érződik mikor a gép csal. Akkor egyszerűen képtelenség gólt lőni. -
#14468 nah hogy fifarol is legyen szó.Mondtam hogy elkezdtem a Juventussal a menedzsermódot.Nos most letoltam a 7 bajnokit,és egy kis képet gondoltam berakok hogy hogy is állok.(world class és 2*4 percesbe nyomom).
-
#14467 ez így már mindjárt másabb,bírom,amikor vki csak a kritikát írja be,de nem mondja meg,h miért rossz az,és h hogyan lehetne azt jobbá tenni.
nos,lerí az írásodból,h rám is céloztál.nem szoktam nagyképűsködni,az nem az én stílusom,és nem is szoktam lenézni a másikat,azt pedig,h olvassa el a faq-ot,nem véletlenül mondtam.amióta megvan ez a topik,azóta én még egy hsz-t sem hagytam ki,mind az előttem íródott 14466 hozzászólást elolvastam.az meg h a faq nem jó,hát nem tudom mit mondjak erre.tényleg nem szép,és nem a legátláthatóbb,de van nekem más dolgom is,ezt csak mellékesen csináltam meg a szabadidőmben.összegyűjtöttem a kérdéseket,és megírtam hozzájuk a választ.anno,mikor még pörgött a topik(napi 300-400 hszek),jöttek a láma kérdések,olyanok is,amik már 3 hsz-el előtte le voltak írva,amikre már válaszoltak is,alul ott a kereső,ezt itt így szokás,előbb keresünk,utána kérdezünk.de még visszakeresnie sem kell az illetőnek,mert ott a faq,ott is van a bannerben:mielőtt kérdeznél,olvasd el a faq-t.de 10 emberből 9 észre sem veszi azt a szöveget,nem hogy bele is nézne a faq-ba...
egyébként ha nem tetszik a faq,és úgy érzed,h tudnál jobbat csinálni,hát rajta,itt az alkalom arra,h megmutasd,te mennyivel jobb faq-ot tudnál csinálni.ha jobbat csinálsz,eskü,h bekerül.de akkor tartalmasabb legyen ennél! -
#14466 másrészt a muszáj pontos J
(bots de muszáj volt megjegyeznem ) -
#14465 szavulyzsolt:
Grat hozzátok. Én nem vettem még észre itt hibát. Nagyképű embereket nemigen látok. Ja, hogy valaki kirakja a sikerét, hogy milyen szinten hogy vezet? Istenem, ennyire béna a játék.
Segíteni meg szoktak itt is, csak ugye nem mindig van itt az illető. Pl. hunbasser.
Másrészt aki jár az SG-re az két dolgot tud:
Mielőtt valami hülyeséget kérdez elolvassa a FAQ-t. Úgy is figyelmeztetve van rá. Ha nem teszi, akkor nem tud olvasni lehet.
Ha még mindig nem érti, akkor kérdezhet nyugodtan. De addig legalább ennyit megtehetne.
Nálunk itt az országban nagyon sokan szeretik ezt a fórumot és sok másikat is. Kicsit nagyobb mint az egyetemed. És istenem, kit érdekel hogy egyetem? Tőlem akár még bölcsödés is kérhet segítséget... -
#14464 vegul is nem a forummal van a baj. mert az nem kidobhato, persze azt meg tartom, hogy itt nalunk, az orszagban van 3 amelyik sokkal jobb. hanem inkabb egyes emberekkel van bajom, ahogy igy visszaolvasgatok: hogy egy-egy mennyire nagykepu buszke bivaly! azt nem ertem, hogy ha valaki mindent ert es tud, akkor az most mert kell csak maganak, meg a kedvenckeinek megtartsa, s a kivancsiskodokkal nem ossza meg, vagy ha a FAQ-ban valami nem vilagos, akkor nem lehet segiteni az embernek. Na latjatok ez a kulonbseg e kozott a forum es a mi kb 3 forumunk kozott. Es most komolyan, ne legyen harag, de ezt muszaly volt kiadjam magambol. Es ez nem csak az en velemenyem, hanem itt az egyetemen, akik ismerik ezt a forumot, meg a masikokat, ugyanez a velemenyuk. Szoval akkor megegyszer bocs, ha valakit megsertettem, de kinek nem inge ne vegye magara... -
Gabor12070 #14463 Tegyük hozzá, hogy jogosan mondta, amit!
"Akkor meg ne pattogj te atomgyökér és gurulj vissza oda, ahonnét jöttél" - de azért figyelitek, még rímel is! -
Martinho #14462 persze, meg értelek, de tudod: okos enged ...
na hagyjuk inkább az OFFot :) -
#14461 ezért büntipont se...nemmolyan észvesztően csúnyát irtál hogy kapj érte.nah sztem haggyuk is annyiba.Fifarol szoljon a topic...elég volt a kis kiugrobol.várjunk azért az indokra..bár sztem nem fog mondani indokot.:)-nah akkor.
Juventussal elkezdtem a menedzseri módot.Eddig 2 gy 3 d 1 vereségnél járok.hmm-gáz hogy mindig kapok 1 gólt,igaz eddig egy olyan meccs volt aholnem kaptam golt és ahol 2 gólt kaptam.szal ha kapok akkor én kapom elsőnek és így forditanom kell.Érdekesség hogy mindig csereként beáált Bozsinoval áll fel a csapat.Mido-t sikerült ingyé megszereznem.Nah ennyit szerettem volna irni....Szal lassan már végzek is vele,igaz még 14 éveet kell nyomnom a fifaval. :P -
Dexantreal #14460 Tökéletesen egyetértek veled és Rockyval.
Martinho csak az a bajom, hogy előbb is egy kisebb adag káromkodásért rakta be a bann jelecskét és nekem itt ne ajánlgasson bannt, mikor én régebb óta vagyok itt és tudom, hogy ez még simán a bann határán volt. Esetleg csak bünti pont járna érte. Meg engem szekállt, szal visszakéne adnom, de jahh, inkább hagyom. -
#14459 legalább mondj indokot hogy miért is gyenge?semmi érvelésed nincsen.:D szal mond jvmit és ugy elfogadjuk a véleményed....bár kivi lennék miaz amitpl harmat gyenge..sztem elég jó.érdekességek,hírek,okosságok látnak napvilágot itt.:D -
Gabor12070 #14458 Ha ilyen nagy a szád csinálj te is saját fórumot. Hunbasser nem azért csinálta meg, hogy ilyeneket írkáljanak.
Szerintem meg ez a fórum nagyon is jó és mindig jönnek az üzenetek nem mondható elhanyagolt fórumnak! -
Martinho #14457 haggyad már, nehogymár egy 14 alatti így felqrjon, nem ér annyit... -
Dexantreal #14456 ....
El nem hiszem te nagyon állat!
Azért, mert valakit elküldök a fenébe, mert fikázza a fórumot, attól még nem kell engem támadni! Menjél te is a tudod hova te nagyon agyilag....!
Be sem fejezem, semmi értelme veled és ilyenekkel kommunikálni.
Láma.
Hunbasser, takarítsá majd má a topikban, egy-két alak nagyon kezd itt idegesíteni. -
cula10es #14455