érdekes, és a Herefordba is tudtam viszonylag jó nevű játékosokat vennem. Sőt, még T.Henry-t (jól irtam e vajon? :D) is sikerült megvásárolnom a ZTE-be :)
(olyan vagy mint a szobatársam, ő sem tudott senkit venni. Pedig nem nehéz. Kiszemeld a célpontot. Első körben egy picit felraksz a fizetésére meg a piaci árára. Persze igy nem fog eljönni. Meccs után, megláttod, hogy esélytelen e (nem hagyja el a klubbot, a klubb nem válik meg tőle..) vagy pedig van reláció a vásárláshoz (kevesli a pénzt, a klubb kevesli a pénzt...).
Ekkora felviszed maxra a fizetését (vagy nagyon megnöveled) meg a piaci árára is rápakolsz egy hatalmas adaggal. Még igy sem fog persze eljönni, de jön az utolsó lépés. Meccs után, újra maxra vagy akörülire a dolgokat, és lent adsz mondjuk 5% plusszot.
Figyelsz arra, hogy ne legyen se túl sok se túl kevés a felajánlott klubban tölthető évek száma. Ha alapból 2-öt ajánl fel, akkor max 4-re de inkább 3ra viszed. Ha 5 évet jelez, akkor leviheted 4-re, de hagyhatod 5-ösön, feljebb nem.
Szinte majdnem azt szerzem igy meg akit csak akarok, ahova akarok. Persze ez a módszert mindig kis csapatnál használtam, csak így lehetett nagy neveket szerezni. Nagyobb klubban már szinte soha nem vásároltam senkit.