36657
10802156721287564357.jpg\"

TILOS az Off: 10802156721213620594.gif\" , a Flém: 10802156721213620607.gif\" ,és a Warez: \"\"

• hunbasser
    Grimsbyzek is kicsit :P
  • ForzaInter
    én meg a Lokival:D meg a Notts County-val:_:_
  • hunbasser
    FAQ-ot elolvastad már?
  • hunbasser
    ya,valószínüleg ez a helyzez,ha világklasszison bárkit lealázok a kis Grimsby Townnal :DDD
  • setuh
    hello!nem engedi h feltegyem a jatekot mert azt irja h a direct x em regi es totlsem le a legujabbat a microsoft szajtjarol.le is toltottem a legujabbat de semmi valtozas... a 2006 world cup ot se engedi e miatt.nem tudnatok segiteni?elore is kosz!
  • ForzaInter
    béna vagy-.-
  • hunbasser
    rájöttem a játék egyik legnagyobb hibájára:tegnap a portoval csináltam a bajnokságot,és mondom nem árt most egy kis gólarányjavító meccs.a fifa 07-es pályafutásom során először vettem le a nehézséget amatőrre.no,ekkor jött a meglepetés:a gép amatőrön lőtt olyanokat(persze nem gólokat),h olyanokat még world classon sem lő a gép.a kapus is olyanokat védett,még talán jobban védett,mint világklasszison,és nem ám vmi benficáról van szó,hanem már nem is emlékszem,melyik csapat volt,de nem túl nagy csapattal játszottam...hihetetlen,HIHETETLEN!persze nyertem 4-0-ra,de akkor is,az amatőr fokozat már-már világklasszis szintű játékkal játszott,sokszor meg is lepődtem,h h szerelt le engem a gép játékosa.

komolyan,ez az egyik legnagyobb bug a játékban,de lehet,h ez csak nálam van így :\
  • hunbasser
    nálam meg már senkinél sem jelez előre,h ki milyen lesz :\
  • Atti12
    hát egyetlen egy olyan van aki 80 alatt van :| :D. Egyébként köszi a tanácsot de nem szeretném leadni Rooneyt ^^. Heinze-t meg Carricet is csak azért adom el mert ők nem fejlődnek 90 fele, egyébként a kezdőbe ha felnőnek a fiatalok mindenki 90 fölött lesz.

Rocky: MU val kezdtem, aszem 4. vagy 5. évadba járok, mert sokszor ujra kellett kezdenem :(.
  • hunbasser
    ya,és még az elején fejleszd fel a tárgyalót,meg ha lehet,akkor a stadionigazgatót is.akinek sok a fizuja,és nem akar 10-es tárgyalóval sem kevesebb pénzért hosszabbítani,és nem is oly fontos,azt meg add el.
  • hunbasser
    08 kb szeptember végére várható,de lehet,h októberben jön.
    MU-t mostmár világklasszison kezdjed :P MU-val egyébként sem túl nehéz,még world classon sem,utána meg majd,ha kevés lesz a world class is az MU-val,majd átmész kisebb csapathoz.a végére meg már fél csillagos csapattal vered a 4 és fél csillagosokat -.- azt már a próbákat fogod már csinálni,h a legendet megszerezhesd -.-

egyébként most sutyiban csinálgatom a próbákat,olasz bajnokságot úgy nyertem meg,h elindultam milannal,elkezdtem szimulálgatni,végén csak 3.lett a milan,fio nyerte a bajnokságot.fioval elkezdtem szimulálgatni utána,és meg is nyertem az olasz bajnokságot :DDD kupát ugyanígy nyomtam le,meg a portugál bajnokságot,meg kupát is.mondjuk ott kellett azért játszani meccseket is,játszottam vagy 10 meccset,de a többit leszimulálgattam.most a Real Madrid B-vel tolom a segunda divisiónt,de itt nem szimulálok,ezt rendesen lenyomom,utána már csak 1-2 meccspróba lesz,és legend mode meglesz (H)
  • Dexantreal
    Én meg kezdhetem újból, mert behalt a gépem. Legalább megoldódott az a szar átigazolási probléma: nem kell majd vesződnöm vele.
    A 08 mikorra várható?
    Amúgy meg majd kezdem a MU-nél a menedzser módot, ahogy korábban is tettem. Csak ott is lett anno rakat adóságom, mikor távoztam.
  • Dexantreal
    Csatlakozom. Én is nagyon remélem, hogy nem.
    Scholes meg az előző hsz-hoz hozzá szólva: azért szép gesztus lett volna tőled, hogy hagyod a MU-től visszavonulni. Nah mindegy.
  • hunbasser
    igen,15 év a manager mode.sokan már rég októberben végigtolták,én meg itt szopok még mindig,azt hiszem a 11.évemben vagyok -.-
  • II Rocky II
    jol tom hogy 15évet lehettolni a menedzsermodban?Atti te hanyadik évben jársz?kivel kezdted az évet...
    ?:D
  • hunbasser
    sztem most add el Rooneyt,fejleszd fel a stadionigazgatót,add el,aki 80-as pontszám alatt van,és télen meg vásárold vissza Rooneyt+igazolj még 1-2 90-es pléyát -.- sztem ilyen kerettel ha szimulálnál,már akkor is 4-5 gólokkal nyernéd a meccseket.
  • Atti12
    ráér még egy 4 évet, akkor már el kezd lefele menni. Majd akkor adom el :). Egyébként már majdnem minden maxon van, csak a stadion igazgatót kell még fel fejleszteni mert az mégcsak 9 es. a jövő évi terveim: Eladni Heinze-t és Carricet (ő még nem biztos hogy megy), meg fel fejleszteni 10 esre az igazgatót :D.
  • hunbasser
    simán eladnám,ebből fel lehetne fejleszteni mindent maxra,utána meg úgyis vissza tudnád vásárolni -.-
  • Atti12
    nem fog sztem átigazolni. Nagyon jól elvan ő a MU ba :). (legalábbis remélem hogy nem igazol át)
  • Atti12
    Scholes már 35 éves, öreg már. egyébként 10millt adtak érte és 9 et ér. Smith meg csak 79 es, ott van helyette a 89 es dixon, aki 19 vagy 20 éves és 94 re fejlődik fel :D
  • Dexantreal
    Én Scholest nem adnám el. Smitht se, de Scholes régi motoros a MU-nél.
    Mennyit kértek érte?
  • dotkom
    tudom hogy nincs osszefugges xD csak ez most pont jol jott ki.
    egyebkent kotve hiszem hogy rooney barhova is igazolna a valosagban.
  • Gabor12070
    Nincs összefüggés a játék és a valóság között!
    Talán a 08-ban már Rooney az Arsenalt erősíti, ha a valóságba átigazol.
    Henryvel pedig majd a Barcelonaban találkozunk!!!
  • dotkom
    micsoda osszefugges. pont most ment el az henry, biztos a helyere kene.. (*_*)
  • dotkom
    azt a k*rva
  • Atti12

. nagyon kéne nekik :P. Természetesen nem adom
  • Dexantreal
    Ok, próbálkozni fogok és thanks a tapasztalataidat!
  • Kmarha
    érdekes, és a Herefordba is tudtam viszonylag jó nevű játékosokat vennem. Sőt, még T.Henry-t (jól irtam e vajon? :D) is sikerült megvásárolnom a ZTE-be :)

(olyan vagy mint a szobatársam, ő sem tudott senkit venni. Pedig nem nehéz. Kiszemeld a célpontot. Első körben egy picit felraksz a fizetésére meg a piaci árára. Persze igy nem fog eljönni. Meccs után, megláttod, hogy esélytelen e (nem hagyja el a klubbot, a klubb nem válik meg tőle..) vagy pedig van reláció a vásárláshoz (kevesli a pénzt, a klubb kevesli a pénzt...).

Ekkora felviszed maxra a fizetését (vagy nagyon megnöveled) meg a piaci árára is rápakolsz egy hatalmas adaggal. Még igy sem fog persze eljönni, de jön az utolsó lépés. Meccs után, újra maxra vagy akörülire a dolgokat, és lent adsz mondjuk 5% plusszot.

Figyelsz arra, hogy ne legyen se túl sok se túl kevés a felajánlott klubban tölthető évek száma. Ha alapból 2-öt ajánl fel, akkor max 4-re de inkább 3ra viszed. Ha 5 évet jelez, akkor leviheted 4-re, de hagyhatod 5-ösön, feljebb nem.

Szinte majdnem azt szerzem igy meg akit csak akarok, ahova akarok. Persze ez a módszert mindig kis csapatnál használtam, csak így lehetett nagy neveket szerezni. Nagyobb klubban már szinte soha nem vásároltam senkit.
  • Dexantreal
    Grr, ne idegesítsetek ti is! Nem azért töltöm vissza, mert csalok, vagy csalni akarok! Hanem, mert fasz a Fifa átigazolási programja! Soha nem sikerül egy játéksot se vennem. Nem a meccsek miatt töltöm vissza! Szarrá verem a gépet, engem a meccs nem érdekel, csak az átigazolás.
    Eszem faszom megáll.
  • ForzaInter
    hát én végig nyomom minden meccsemet néha mikor kuvára felbassza az agyam , akkor olyan ideg vok hogy nem mentek, utána én beszoktam szimulálni osz csá, nekemis régebben volt pár ilyen.
  • hunbasser
    ez nem kitartás,hanem csalás,már bocsánat.még régebben töltöttem talán vissza,akkor is csak 2-3x...
  • II Rocky II
    jó kitartó vagy.gratula.ujbol lenyomni a meccseket.nem semmi.gondolom akkor nem egy kettőt toltál már le ujból.....azt hittem hogy már vagymár a 7 dik évben jársz.Járhatnál is mi,ha nem töltenéd be annyiszor ugye?:D
  • Dexantreal
    Okés, majd kipróbálom megint, csak már kezd fárasztó lenni, hogy visszatölteni, újból lejátszani a meccseket és közben reménykedni.
  • hunbasser
    a fizetését old fel magasra,ne az érte ajánlott árat.ha azt mondja,h hagyjad őt a szar ajánlataiddal,akkor nem az ő érte kapott pénz érdekli,hanem az,h kevés fizetést kap(szerinte).mondjuk ha 15 millióba kerül,ajánlj érte 18-at,és jó sok fizetést
  • Dexantreal
    Oké, nah és ahhoz mti szólsz, hogy Dida az egy millás piaci árához képest kapott kettő millát és arra se.
    Szerintem ez egy bug.
    Overálja 79 volt és 39 éves, gondoltam egy szezonra át hívom, de nem.
    A fogalmakat meg értem, de a meccsenkénti fizetésüket azért emeltem,h csábítóbb legxen az ajánlat.
  • Gabor12070
    Ezt még nem lehet tudni!
    De elképzelhető, hogy azzal lesz, mert nem egy teljesen új játékot készítenek, hanem az előző részekre alapoznak. Talán ezért is lehet a Fifa08 magyar kommentátorral, de mondom ezt még nem lehet biztosra tudni!
    http://www.fifahungary.hu >> gondolom ezt ismered, de itt tudod a híreket megnézni, akár a Fifa08-ról is
  • Mityu91
    Halljátok a 208as fifába is lesz magyar komment?:D
  • Atti12
    ugy tünik nem érted a fogalmakat :)
    fizetés: az az összeg amit a játékos kap meccsenként
    ár: az amit adsz a klubbnak hogy megvedd a játékost

Egyébként igaza van Dotkomnak, ha nem jön 40mill ért akkor semmiért nem fog.
  • dotkom
    ha az a jatekos ennyiert sem jon akkor az sose fog jonni. regen toltam penz csalassal, es igy mindig minden igazolasnal mindenkinek mindennel max-ot adtam, es igy is 10-bol jo ha 2 elfogadta az ajanlatom. szoval ezen nem kell idegeskedni, egyszeruen nem akar hozzad jonni.
  • Dexantreal
    De mondom, hogy piaci értéke 15 milla, erre én adok 40-t, akkor mégis mennyit adjak????
    A csapat bankszámlája a mostani próbálkozásnál 70 milla volt, de majd újból kell kezdenem. Szal azt oda adom neki, akkor ezt látva hát szerintem erre is valami marhaságot írna, hogy nem fogadja el.