Dex:jól tetted,h eladtad őket,és sztem ne a nagy nevekre hajts,hanem olyan fiatalokra,akik most 60-65 körül vannak,és 5 éven belül sokat fejlődnek.ha ebből a pénzből,amid most van,tudsz stadionigazgatót fejleszteni,akkor sztem azt fejleszd.vizuális szimulációt akkor alkalmazz,ha a csapatösszhangod jobb,mint a másik csapaté,és úgy általában a játékosaid is jobbak,és nincsenek elfáradva.átigazolásnál meg nézd meg az előzményeket,ahogy itt mondták,ha azt írják,h nincs elég játékosuk,vagy,h kell a csapatnak,vagy,h rivális csapathoz nem adják el,és a mutató a leggyengébben van,akkor hagyjad.ha már csak azt írják,h több zsé kell,és már a mutató közel van,akkor még tegyél jobb ajánlatot,ennyire egyszerű,az előzményeket figyelgessed.
ya,és a tárgyalót fejleszd fel,ameddig egészségesnek találod(ugye a pénz miatt,azért annyit hagyjál,h tudjál még stadionigazgatót fejleszteni,meg h tudjál olcsó játékosokat venni) és nem muszály vkit megvenni,pl ilyen Lampard féléket elég csak kölcsönvenni,nemsokára úgyis visszavonulnak,meg nézz szét a szabadúszók közt.
Randal:örülök,h itt vagy,látom vágod a témát :) azért is lenne fontos,h látogasd a topikot gyakran,mert tudsz itt segíteni az embereknek,és sokáig egyedül tartottam a frontot.