FIFA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
kijött egy gameplay patch aminél olvastam ilyenekrõl

Azt hiszem itt
link
lobig
Breki nálad k**va szép a gyep...

http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....

ismerõs... õszintén szólva magyar kommentár ide - magyar kommentár oda én feladtam ezt a játékot.
per pillanat annyi benne az idegesítõ hiba, hogy nem is tudnék róla objektív értékelést adni senkinek 😊

manutdzoli
üdv az a kérdésem hogy a játékba mindig kijön ez a rohadt kapusom mit kell beállítani hogy ne jöjjön ki válaszotokat elõre is köszönöm!!!!

(meglehet írni privátba is)

Core2 Q6600 G0+Asus Silent Square PRO Heatpipe/Corsair 620W/MSI 8800 GTX OC/2x1Gb Kingston Hyperx 1200+/Gigabyte GA-X38-DQ6/2x200gb+500gb samsung/Logitech Z-5500+G5+G15/

Forza Italia
jaja igen bocs

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Breki33
igen mint mondtam teszteléskor

és lehet itt egyesek szórakoznak azon, hogy füveket csinálok, de a külföldiek kérik így tesztelnem kell
mike0013
érdekes, de télleg mindig juve-intert játszol😄?

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Breki33
ip cím az más szerintem te az id-jét akarod nem?
Breki33
hát nekem kezd
erre 11-est adott

Nedved rálõtte kapus elvetõdött a játékosom meg eldõlt jobbra a vetõdés elõtt

Forza Italia
ok de én létrehoztam
de hol tudom meg az ip címét

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Rash87
Hol tudok egy játékost eladni menedzser módban?
És ha meg akarok venni egy játékost,akkor az hogyan müködik? Mármint olyan játékost,ami "nem eladó",mert én csak olyat találtam hogy licit. Valakire licitáltam is,és levonta a pénzt,de mikor "válaszol" h elfogadja-e vagy még se?

Glory, Glory Man. United!

Breki33
ip címét?

én nem hozok létre játékosokat
Firerock
vki tud segíteni?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Forza Italia
Breki egy kérdés! Honnan tudom meg a létrhozott játékosom IP címét, hogy saját arcot tudjak neki majd berakni?

Breki33
tottiitalian
ja kösz majd ugyis felteszik fifahungaryra... remélem...

forza roma per sempre merde lazio

Forza Italia
regizni kell
asszem

tottiitalian
hallod nállam kidob egy lengyel szöveget ha rámegyek h download it pls help!!!

forza roma per sempre merde lazio

SD456
Hy all!<#integet2>

Megnéztem a játékot és nagyon tetszik! Majd rakok be gólokat amiket Fraps-el veszek fel. A magyar kommentár is nagyon jól mondja amit mondania kell.

Bye all!<#integet2>

PS3 ID: SDani456

hunbasser
bajnokságban nem szakadt meg?(úgyértem amikor Dexantreal ellen játszottál)

ReaL MaDRid x siempre

Forza Italia
Helló! Egy problémám lenn. Van a játékon belül olyan hogy játékos szerkesztés ott szerkszteni akarom pl: Cristiano Ronaldot és a nevét átírni pl: csak simán Ronaldora átis írja a menübe de játékon belül mikor megy a meccs akkor ugyanúgy Cristiano Ronaldo. Hogyan tudom szerkeszteni úgy, hogy jó legyen?

vezérszuszu
Hello!
Direct ip n nyomjuk haverral, de olyan félidõ vagy 75. perc fele megszakad a kapcsolat!
(Hálozatba is)
Mi lehet a baj?
Valaki please!

az nba fanoknak elegük lett a bugokból és nyílt levelet írtak az ea-nak. kíváncsi leszek, a fifásoknak mikor lesz elegük...

http://www.nbalive.org/letter.htm

Atti12
Sajna, nem tom miért, igy vette fel a fraps. 3x is felvettem ugyan azt és mindenhogy szaggatott :/

Firerock
Manager módban jáccok
már az 5dik idényem
de nem tudok nagyobb csapatokkal leigazolni!
megmaratt már vagy a 3. szenzon óta a 3és fél csillag
hogy tudok továblépni?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

lobig
tényleg nagy helyzet, csak kár, hogy 3 fps-es a gif

http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....

Atti12
Mekkora helyzet volt 😞

Igen!
Még Dani alves feje is ilyen...

lobig
ok

Breki33
mai bug

http://képfeltoltes.hu/061010/Tevez_www.képfeltoltes.hu_.jpg

é=e

ez tényleg ilyen?
kösz
james69holden
Támadó stratégia: ET - Ellentámadás,SZ - Szélen vezetett labda,TT - Tizenhatos túlterhelés,3K - 3.ember kiugratása

Védekezõ stratégia: EF - Emberfogás,LES - Lestaktika,ZV - Zónavédelem,VV - Vonalvédelem

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

valaki meg tudná mondani, hogy mit jelentenek a következõk:ET TT....
Elõre is kösz!
Faszom már hogy a blur-problemat nem tudjak kijavitani...

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

james69holden
van már olyan patch amiben említést tesznek a Direct IP módban fellépõ laggról? mer látom elég sokan küszködünk eme problémával..
küldföldi oldalakon nem írnak ezügyben semmit?

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

Breki33
FIFA Patch News

--------------------------------------------------------------------------------

This thread will keep you up to date with the status of patches for the current generation releases of FIFA 07.

This initial patch for the game updates all team rosters to current and fixes a minor issue with online play.

The PlayStation 2 patch has been deployed and will automatically update your game when you connect online.

The Xbox patch has been dispatched to Microsoft for final approval and it is currently being evaluated. We do not believe this process takes very long, and the patch should be available soon. Again, the patch will apply itself to your game when you connect to XBox Live.

The PC patch is being prepared for release however we do not believe at this time that it will be released tomorrow. The delay is a procedural one rather than a problem of any kind. Our expectation currently is that the patch will be released after the weekend.

We'll update this thread as we get further information. Apologies to gamers whose patch is not available tomorrow, however we believe the wait will not be a lengthy one
Breki33
ezt valaki profi angolos lefordítaná illetve választ írna a srácnak magyar kommentár ügyben?

Do you have 2 switch your files around? meaning... the audio file contains 7 inner flies that correctly identify the language that is installed. Unless all you are doing is changing the language manually each and every time or all you do is play with one language that it should work for you. But if you have many languages installed and all you do is pick the language at startup (no switching of files around) then even your hungraian commentary will need those 7 magic files for it to work properly. Unless I'm doing something wrong but I doubt it... That audio file was created for a purpose and if you download "File Master 07" (great little program) than you can see that yourself. The audio make it all work. Thats why people complain that their stuff crashes because they are missing essentials. Sorry...just my two funking cents... Have a nice day and if you or others have the hungerian audio file or any other language pack for that matter then PLEASE, FOR THE LOVE OF GOD----SHARE! Sank you berry much

By the way, I hate when all you people requesting things ("i want greek" "i want finnish" "i want arabic") just be grateful that others post and say thank you. This thread is not a funking request line. It should be devoted to only links but as we all know when you are dealing with retards serious becomes childish and childish becomes pathtic. So here you go...

Can some one please post the Polish commentary????? (with all associated files ofcourse) Thanks in God's behalf
Breki33
Breki33
amikor lesz magyar foci...........
Breki33
dehát csíkos

mikor tesznek fel magyarbajnoksagot??? 😊
Sziasztok mondjátok már el hogy mit kell ahoz csinálni hogy csíkos legyen a pálya a FIFA 07-ben?
Hi !

én is a Liga 2.-ben egy csillagos csapattal kezdtem (Peterborough) prof-on, simán fejutottam a Liga 1-be, és itt is már 30 ponttal vezetek, tehát az újabb feljutás adott.
DE... valami miatt még mindig csak egy csillagos a csapat, pedig jelentõsen jobbak a játékosaim, mint amilyenekkel indultam és rosszab játékos értékekkel rendelkezõ csapatokat találok másfél-két csillaggal. Meccsek elõtt az alapképernyõn össze lehet hasonlítani a saját és az ellenfél csapatát védõ-középálya-támadó bontásban és az enyémhez hasonló értékû csapotok már két csillagosak, ráadásul az elsõ szezon végefelé már másfél csillagos volt a csapat, de a 2. szezon elején visszaállt egy csillagra és azóta is annyi. Ja és javult a csapategység értéke is.
Valami bug ??

magyar fifa<#mf1>

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Breki33
Breki33
szerintem elég ha a compressedbõl a fat-ot meg a bh-kat visszamásolod
Sziasztok!

Mi kell ahhoz, hogy magyarul szólaljon meg a FIFA 07 ???
lobig
jah, köszi, összekevertem. <#circling>

Breki33
semmi gohnd csak azért írtam, hogy aki kipróbálja elõtte készítsen mentést

a csukást nem tudom meg kéne nézni mi alapján rendel
Forza Italia
ok elnézést

Nekem lenne ezzel kapcsolatosan egy kérdédem. Ugy ecsak 7 csukát tesz be amit hozzá lehet rendelni bármelyik játékoshoz, hogyan lehet azt megoldani hogy pl. a piros adidas helyett a piros nike legyen ot.