36657
-
#14334 az elvileg a morál lenne -
#14333 Én meg azzal szívtam meg, hogy 3 évadot végignyomtam egy csapattal, aztán 2-re másikhoz mentem, aztán vissza és minden személyzeti fejlesztés az alapon volt.
Ugyanis emlékszem hogy a stadionom legalább 4-en volt, ugyanúgy kb. a többi beállítás is és most meg csak 2-n:( -
Gabor12070 #14332 Nah elég nagy pechem van!
Játszottam a Real Madrid ellen, de nagyon rosszul nyomtam ennek az lett az eredménye, hogy 1:0-ra kikaptam. Utána következett a Depor elleni meccs, itt S.Garcia góljával megszereztem a vezetést, de aztán kiegyenlített, végül 2:1-re nyertem. Mivel a Real ellen kikaptam az első helyemet is elvesztettem a tabellán. Most a 3. vagyok a Barca és az Atletico előtt, igaz csak 2 pont hátrányom van az első helyezett Barcahoz képest. Most fogok az Atletico ellen játszani, remélem nyerek. Már a januárt is várom, hogy a szabadúszók között szétnézzek. 5 millió euróval kezdtem és a 10. fordulóra már 5 millió 500 ezernél járok, remélem januárra meglesz a 6 milla és még talán a stadion igazgatót is tudom fejleszteni. -
#14331 Ien morál vagy mi, ahogy észrevettem:) -
#14330 Lehet mert amikor végigönzültem a pályán C.Ronaldoval akkor lement amikor üres kapura mentem és visszatettem lővésre és gól lett akkor meg felment szóval igazad lehet! -
#14329 nemlehet hogy akkor van fennt a csík hogyha a csapat nyom,szép összpasszokat adnak egymásnak,szép ivelések.vagyis játszik a csapat.:Dsztem akr megy fel a csik. -
Gabor12070 #14328 Oké, köszi! -
Dexantreal #14327 Azé mondom, hogy van más felállás is, nem ez, de a lényeg, hogy elől kettő csatár legyen. -
#14326 Elvileg a csapat formáját,örömét vagy valami ilyesmit!De érdekes h otthon veztetést szerzek aztán 1 kis csík van aztán már 2-0 3-0 aztán jó ha 1-et felmegy aztán 4-0 maxon van de rúgok még 1-et akkor lemegy 1re szóval nem értem.Meg ha olyannal rúgok gólt aki még nem rúgott vagy ilyesmi akkor felmegy de ha pl a 27 gólos Robinhoval akkor az nem tetszik a csapatnak aztán lemegy!De szerintem sok köze nincs a játékhoz mert én ha 1en van ha maxon akkor is tok ugyan úgy játszani! -
Gabor12070 #14325 Egyébként az eredményjelzőnél mit mutatnak azok a kék csíkok? -
Mityu91 #14324 Halljátok az miért van, hogy nálam eltünk a csapatokból egy fél sillag pla jobb csapatok csak 4 és fél csillagosok vagy mi? -
#14323 ez így csak 9 mezőnyjátékos -.- -
Gabor12070 #14322 A legjobbat:P
Egyébként szerintem annál a játékosnál, amire a rajongók gondoltak, van egy kis nyil, ami azt jelzi, hogy eladó (gondolom ezt tudod).
Ha a többi mellett nincs akkor csak az lehet, majd nézd meg! Sok szerencsét -
#14321 Én 4-3-1-2 vel nyomom, most már a jobb csapatok ellen védekező felfogásban, TT, ET, EF, LES:)
Átigazolási időszakban a rajongók kivánsága eg Alex nevű játékos volt. Alapból nem dobta ki az átigazolási piacon, ezért rákerestem, és kiderült, hogy van vagy 6 ilyen nevű játékos. Most honnan tudjam, hogy a már 3. osztályú csapatom rajongói melyiket akarják? -
Mityu91 #14320 Én még mindíg ezekkel a gyök cherfildikkel nyomom mindent megnyertem velül első szezonba de volt olyan is, hogy a védelem televolt közép pályással meg fordítva mert hát ezek olyan"vörös szeműek:D:D"
! -
Dexantreal #14319 Szal valami ilyesmi, nem tudom jól írtam-e lol, de most nem is nagyon érdekel, lényeg, hogy a csatárokból kettő elég nekem elől. -
Dexantreal #14318 Vagy 4-3-2 akár, de én is a két csatáros játékot szeretem. -
#14317 én is :D -
Dexantreal #14316 Barragant sikerült leszerződtetnem csak. Én visszatöltöm és megpróbálom majd újból a napokban, csak erőt gyűjtök hozzá. -
#14315 Navast én is megvettem a Realhoz,és nagyon is bevált (Y) -
#14314 Én maradok a jó kis olaszos 4-4-2 nél:D -
#14313 Én 4-1-2-1-2 őt játszok a Real-lal nekem velük nagyon fekszik ez a felállás!!! Csapatok Cassilas-Barragon-S.Ramos-Mertersacker-Piqué-Diarra-J.Navas-C.Ronaldo-Fabregas-W.Rooney-Walcott -
#14312 ja, nem rossz, de csak akkor ha az ellenfélnek ninscnenek gyors csatárai mint pl. Rooney, Podolsky, C Ronaldo. stb.
Meg ha gyorsak a védőid. Különben gólzápor és telejs kifáradás:D
Bár azért legtöbbször jól fogható a támadás.
-
#14311 3-4-3 az igazi :P -
#14310 Ha akarod küldök képeket is msn-en!!
Címem: [email protected] -
#14309 hunbasser: kb. csak annyit amennyit ti itt mondtatok:D
Egyébként a gólkijelzőnél a kék csíkok micsodák? Fáradtságjelzők vagy mi?
Dexantreal: Ahogy jedimarsi mondja, kisebb csapathoz nem mindig mennek. Ha meg sokat ajánlasz és nem mennek, hagyjad. Nem érik meg a szenvedést inkább valóban keress más játékosokat. Plusz figyelj arra, hogy ha kis csapattól vásárolsz mennyi embere van. Ezt egyszerűen megnézheted az átigazolásánál is, csak arra a csapatra állítod be ugye a listát.
Mert ha kevés embere van nem szól ha rálicitálsz egy nem jelzett emberre.
Másrész ajánlatos szinte minden játékosnál ha tudod az állóképességet nézni. Ha jó, akkor vedd meg. Ha még futni is tud akkor meg simán.
És legyen mondjuk a csapatba legalább 3-4 csatár, plusz 1-2 ember a középpályára és még 2-3 hátulra. Tehát max olyan 25-26-os kereted jó ha van. A többi legyen esetleg fiatal játkosoknak fenntartva, akiket ha mondjuk nem játszasz próbálj meg kölcsönadni.
Figyelj arra, hogy a MC-nél kik az ős játékosok és azokat játszasd sokat.
pl. ha a Liverpoolnál Gerardot nem játszatom 2-3 meccsen keresztül akkor elkezdenek piszkálni a rajongók.
A csapatfellállást is próbálgasd, hogy melyik az ami neked jó, de ha mondjuk szenvedsz a pályán akkor az ellenfél felállása szerint változtass.
Én pl. van hogy 4-4-2 ellen 4-4-2-t vagy 4-2-2-2-t alkalmazok. 4-3-3-at nem mert nekem nem jön be, de kinek mi a jó. -
Dexantreal #14308 Az igen, szép!
Manchaster Cityvel vagyok, de lehet, hogy, akkor a két év a baj, nem tudom. Még próbálkozok mindenesetre. -
#14307 Melyik csapattal is mész?? Mert pl egy kisebb csapathoz lehet h nem mennek el, pl az Uefa 06/07 írták sokszor ha valaki nevesebbet akartam megvenni kisebb csapattal h nem érez lehetőséget a klubban, meg van olyan h egy fiatal játékosnak 2 éves szerződést ajánlasz az is lehet baj mert pl ő fiatal és szeretné ha pl 5 éves szerződést ajánlanál neki nálam ez szokott a legtöbbször előfordulni vagy h kevés az ember a csapatnál (Leszögezem általában nálam 6-7es tárgyalóval elsőre maximum 2.ra átt szoktak jönni csak jól kell rájuk hatni) Kül én meccsenkénti százalékot sohase szoktam nyomni és még is meg tok venni bárkit (kivéve rivális csapat játékosát és persze nyereségesen) pl: Real Madriddal aszem 12. szezonban vok mindenkinek igen drága a fizuja meg mindenki majdnem 85 feletti játékos és még is +140 milla a bankszámlám,mert a szabadúuszokkal nagyot lehet szakítani pl. Nálam ilyen Fabregas,Henry,Sheva szabadúszókat nyomtak ki felvettem eladtam már is kb 20 milla + !!!!!!!!!!!!!! -
HOOLiGÁÁN #14306 Köszi, megprobálhatom, bár most külön mappába van pár letöltött bővités amit már csak be kéne raknom a játékba.
-
#14305 fifahungary.hu,de van még jópár kifejezetten fifa 2005-el foglalkozó honlap,google.hu-val rákeresel,sztem már az első oldalon találsz fifa 2005 portálokat. -
HOOLiGÁÁN #14304 Valaki csak tudja...
-
Dexantreal #14303 Ilyet nem játszunk, olyat nem játszunk.
Nem tudja mit szenvedtem végig, ne írjon ilyeneket, én békén hagytam, akkor ő ne szólogasson be, szóval neki mond ezt.
Hooligáán én nem tudom, sry. -
HOOLiGÁÁN #14302 Ezt csak azért kérdezem mer a fif06- nem fut a gépen. a 07 + még nincs meg::
-
HOOLiGÁÁN #14301 tudja valaki hogy a FIFA 05-öt hol lehet bővitei? pl gyepet, mezeket.stb..
-
#14300 ilyet nem játszunk Dex. -
Dexantreal #14299 ..........
Ehh.
Írtam, hogy tárgyaló maxon és úgyse voltak hajlandóak és néztem az előzményeket, de olyan gecik, hogy kerül mondjuk 18-ba, adok neki 24-t és azt mondja, hogy ilyen pocsék ajánlattal ne zargassam őt, vagy, hogy a csapatnak többet ér. Mennyivel?? Csillagászati összeg és 10-es szintű tűrgyalóval volt ehh.
Nincs kedvem ilyen kis piti játékosokat szerződtetni, de lehet, hogy az lesz. Honnan tudom, hogy melyikből lesz iksz év múlva zseni?
Amúgy lehet, hogy Colchester :S. -
#14298 Colchester,nem? -
#14297 Dex:jól tetted,h eladtad őket,és sztem ne a nagy nevekre hajts,hanem olyan fiatalokra,akik most 60-65 körül vannak,és 5 éven belül sokat fejlődnek.ha ebből a pénzből,amid most van,tudsz stadionigazgatót fejleszteni,akkor sztem azt fejleszd.vizuális szimulációt akkor alkalmazz,ha a csapatösszhangod jobb,mint a másik csapaté,és úgy általában a játékosaid is jobbak,és nincsenek elfáradva.átigazolásnál meg nézd meg az előzményeket,ahogy itt mondták,ha azt írják,h nincs elég játékosuk,vagy,h kell a csapatnak,vagy,h rivális csapathoz nem adják el,és a mutató a leggyengébben van,akkor hagyjad.ha már csak azt írják,h több zsé kell,és már a mutató közel van,akkor még tegyél jobb ajánlatot,ennyire egyszerű,az előzményeket figyelgessed.
ya,és a tárgyalót fejleszd fel,ameddig egészségesnek találod(ugye a pénz miatt,azért annyit hagyjál,h tudjál még stadionigazgatót fejleszteni,meg h tudjál olcsó játékosokat venni) és nem muszály vkit megvenni,pl ilyen Lampard féléket elég csak kölcsönvenni,nemsokára úgyis visszavonulnak,meg nézz szét a szabadúszók közt.
Randal:örülök,h itt vagy,látom vágod a témát :) azért is lenne fontos,h látogasd a topikot gyakran,mert tudsz itt segíteni az embereknek,és sokáig egyedül tartottam a frontot. -
Dexantreal #14296 Lol mi van? -
Mityu91 #14295 Halljátok nálatok is az almák a fáról közel 50 vagy több km/ h val esnek?