10802156721287564357.jpg\"

TILOS az Off: 10802156721213620594.gif\" , a Flém: 10802156721213620607.gif\" ,és a Warez: \"\"

• Dexantreal
    Nem rég elindítottam The League néven egy bajnokságot, ahol a válogatottak szerepelnek.
    Ötödik forduló után ez az állás:

Magyarok az első helyen! Svédek meg hátul :P. Sokszor szivattak meg a valóságban, most úgy kell nekik :P.

Góllövő lista:

Eto' egyszer dupla mesterhármast vágott Paraguay ellen, ami 7-1, vagy 9-2 lett, nem tudom és ott Hajdú B. a második mesterhármas után közölte, hogy: Egyszerűbb, ha azt számoljuk, hány mesterhármast szerez.
    Valahogy így mondta. Utána talán lőtt még egy hetedik golt Eto'o, nem tudom :S.

Régen - egy-két meccsel ezelőtt - 2.5 volt Eto' gólátlaga, de most lement 2.2-re.

Most a spanyolok elleni 3-2-nél adott egy szép gólpaszt Eto' Doualanak a 16-oson belűl.

Király Gábor a király!

Sajna két brazil ki lett állítva az egyik meccsen.

Mit szóltok? Profi szinten még mindig :P. Hunbasser szerint alkalmas vagyok world classra, ma közölte msn-n, csak én meg lusta vagyok átváltani, a több csapattal való játszás meg azért, mert szeretem ezeket a válogatottakat és így jobb és kész :P.
    Majd valamikor váltok world classra is.