36657
-
Dexantreal #14254 Erre majd valaki. -
#14253 Felraktam szűz fifára és semmi baj nem volt vele szóval nem lépett ki nem fagyott le stb.
Vélemény: Végülis tetszik főleg a stadionok azok amik feldobják ezt a mostani HSP-t. :)
Az egyedi arcokat azért hiányolom de mind1. -
#14252 kösz,
felraktad már?:D
ha igen mondj vmit véleményt:D -
#14251 Igen -
#14250 eza 200 megás háespé a stadionokat is tartalmazza? -
Dexantreal #14249 Ha már HSP. Ha felteszem, akkor menedzser módban benne lesz és nem kell újat kezdenem? Most Manchaster Citynél vagyok 2012-ben azt hiszem. Nincs kedvem újra kezdeni. -
domib #14248 Hi all!
Feltettem a FIFA-t a HSP miatt, de a magyar kommentár hiányzik :(
Linkelne nekem vki egy oldalt ahonnan letölthetném a fájlokat vagy valaki feltöltené valahova őket?
PLZ!
Amik a régebbi oldalakon vannak azokat már törölték! :(
Kérlek segítsetek! -
Dexantreal #14247 Sir, yes sir! Csak az az értelmetlenje nem értette meg, hogy úgy is azt tettem volna. Mármint amit te írtál. -
#14246 na jó,itt volt elég.legközelebb a káromkodásokat tessék csillagozni,vagy ha túl sok trágár szöveg van a mondanivalódban,akkor tedd spoilerbe. -
Dexantreal #14245 Jah és 90-dik percben Ronaldo a 3perces hosszabbítás vége felé lőtte a győztes gólt, mert a 90-dik percben egyenlítettek a franciák. Szal szoros volt. -
#14240 most nem törlöm,de ha ilyen rondán szeretnéd magad kifejezni,akkor legközelebb azt tedd spoilerbe -
#14236 jó,de neki az még egyelőre nehéz lenne.
én meg lusta vagyok megcsinálni a próbákat -.- patchet meg nem akarok feltenni,szal majd egyszer rászánom magam,és akkor megcsinálok 2 zónát,h meglegyen a legend mode -
#14235 "jobban megizzadsz":DDDDdddd
Word Class is kurva egszerű, Legend se nagyszám... -
#14234 egy idő után nem lesz kihívás ez a professional.sztem válts world classra,így fejlődsz,és jobban megizzadsz a meccseken.egyébként nem kell ehhez akkora megerőltetés,h átválts világklasszisra,alul a beállításokban átváltod és ennyi. :P
sok szerencsét! -
#14233 world class sokkal jobb.Reálisabb azért.gondolom a legend meg még reálisabb.Am a két riporter télleg jol végzik a munkájukat.De lehet hogy mások még jobbak lennének. Kituggya. -
Dexantreal #14232 #14230: jaja, jó beszólások vannak Hajdú B.-nél, meg Faragó R.-nél és én is nagyon remélem, hogy a Fifa nem felejtette el őket és ott lesznek a 08-ban, meg az azutániakban is!
Elvégre a 07 megjelenése előtt ,vagy, a megjelenéskor mondta valaki, vagy volt egy cikk valahol, hogy megvoltak elégedve nagyon a két riporter munkájával a Fifa készítői. Tehát semmi olyan indok nem lehetne a Fifánál, hogy elfelejtsék a két riportert.
#14231: nah jahh, de azt nem tudom, hogy elfelejtettem-e mondani, hogy profi szinten játszom :P. Még nem váltottam world classra, szal a realitás profi szinten talán még nem annyira van, mint esetleg world classon, bár még ezt nem tapasztaltam world classon se, mivel nem is próbáltam még ki. -
#14231 szeretem az ilyen eletszeru dolgokat a fifaban minthogy argentina 21. camerun meg 2. xD ertem en hogy lehet rossz meg jo passzban egy csapat, na de hogy ennyire? kicsit tul nagy a szerencse, es keves a realitas a fifaban.. -
#14230 Én a "Kilőtte a felső sarkot. A Stadion felső sarkát" beszóláson még mindig röhögni szoktam:D Remélem köv részeket is magyar kommentárral kapjuk. -
Dexantreal #14229 Illetve nem tudom, a spanyolok ellen, mintha a Románok játszottak volna 3-2-t és a kameruniak meg 4-1-t legutóbb valakik ellen :S. Talán Olaszország-Románia és Kamerun-Spanyolország? :S Mindegy. -
Dexantreal #14228 Nem rég elindítottam The League néven egy bajnokságot, ahol a válogatottak szerepelnek.
Ötödik forduló után ez az állás:
Magyarok az első helyen! Svédek meg hátul :P. Sokszor szivattak meg a valóságban, most úgy kell nekik :P.
Góllövő lista:
Eto' egyszer dupla mesterhármast vágott Paraguay ellen, ami 7-1, vagy 9-2 lett, nem tudom és ott Hajdú B. a második mesterhármas után közölte, hogy: Egyszerűbb, ha azt számoljuk, hány mesterhármast szerez.
Valahogy így mondta. Utána talán lőtt még egy hetedik golt Eto'o, nem tudom :S.
Régen - egy-két meccsel ezelőtt - 2.5 volt Eto' gólátlaga, de most lement 2.2-re.
Most a spanyolok elleni 3-2-nél adott egy szép gólpaszt Eto' Doualanak a 16-oson belűl.
Király Gábor a király!
Sajna két brazil ki lett állítva az egyik meccsen.
Mit szóltok? Profi szinten még mindig :P. Hunbasser szerint alkalmas vagyok world classra, ma közölte msn-n, csak én meg lusta vagyok átváltani, a több csapattal való játszás meg azért, mert szeretem ezeket a válogatottakat és így jobb és kész :P.
Majd valamikor váltok world classra is. -
#14227 nm -
#14226 jah igen azt olvastam a PC-s újságokban.De azért köszi.Mondjuk a World Cup topicban már leírták.De azért köszönöm :) -
#14225 ugyanazok az irányítások :) csak sok kombináció nincs benne,mint a fifa 07ben -
#14224 Aham értem.Köszönöm.De gondolom ti a sima Fifáról beszéltek mindketten :D
De én eggyelőre a World Cup-al kezdtem el,és tetszik csak hogy én még nem játszottam ehez hasonló gammával azért vok ennyire buta benne :D :D
De ha a sima Fifához mondtátok akkor köszönöm mert a 07-et is kiszeretném próbálni :) -
#14223 milyen hibát?:P -
pyrokar #14222 nekem a regisztrációnál,amikor a kódhoz ér valami hibát ír ki
-
#14221 :DDDDDDddddd
amúgy fifa 07-ben a billentyűkonfigurálásánál meg lehet szépen nézni,ha magyarítva van,akkor még csak a szótárban sem kell kutakodni.
illetve a FAQ-ban még ott vannak a különböző cselek és különböző kombinációk(mint pl a finesse shot is) -
#14220 x-el rugsz, q-val passzolsz, pont-al becsúszol -
#14219 w - indítás
a - becsúszás / átadás
s - passzolás
d - lövés / szerelés
+ nyilak:D -
#14218 Sziasztok.Bocs a láma kérdésért de mivel lehet irányitani PC-n? :)
Tudjátok most játszok elösször gépen Fifával és hát a World Cup-al kezdek.És eddig a W a passzolás az A a gáncsolás vagy mi....a d meg a nagy rugás.Van még esetleg valami?Kérlek segítsetek,nagyon szivesen játszanék Fifával mert tetszik csak nekem az irányitása bonyolult :( -
#14217 Én meg megint küzdöm fel magam az Arezzoval, az Olasz 2.-ból az elsőbe. Keményen keresek egy meccsen 10ezer eurót, a játékosok meg elvisznek 50-et. Enyhén deficites a cucc. De majd a végére meglátom hogy állok, meg vagy 5 játékost kidobok a cspatból. a 45-50-es értékeikkel már nem érik el a minimum 55-60-as határt:D És még fejlődni se fognak:D -
#14216 Én most 100 millió eurón állok, és termelek évi 5 millió veszteséget:DD -
#14215 Fabianskinál én még nem találtam jobb kapust :D. Megvettem Chech-et, 92-es volt, akkora szar volt hogy hihetetlen :D. Fél év alatt eladtam :). Ő nagyon jól véd, ahoz képest hogy csak 81 es.
Hunbasser: igen, tudom szerencsére :D. De most selejtezni fogok, mert van egy csomó olyan játékosom akiket rég elkellett volna adnom, csak mindig megfeledkeztem róla :/. Egyébként ne feledkezzünk meg Dixonrol, aki 18 éves és most 86-os, 20 éves korára lesz 94 es azt hiszem :). Ő most a kispadon pihen, de ebben az évben kifogok próbálni egy új felállást, 3 csatárral. -
#14214 azanyád :) jól tolod.fizukat tudod fizetni? -
#14213 nem rossz...de mondjuk 1 nevesebb kapus...Casillas...:) -
#14212 ja és itt van az ez évi csapatom :).
Csak 40 millám maradt, de sztem megérte ezt a sok pénzt belefektetni :) -
#14211 elég jó lett ez az idény:)
-
#14210 sztem igen -
#14209 Ha egy cspattal játszok két idényt, majd elmegyek egy másik, aztán vissza, akkor az addigi személyzetfejlesztéseim megmaradnak vagy sem? -
#14208 ez sztem kissé Football Superstars koppintás :S