36657
10802156721287564357.jpg\"

TILOS az Off: 10802156721213620594.gif\" , a Flém: 10802156721213620607.gif\" ,és a Warez: \"\"

• Dexantreal
    Erre majd valaki.
  • gabi89
    Felraktam szűz fifára és semmi baj nem volt vele szóval nem lépett ki nem fagyott le stb.
    Vélemény: Végülis tetszik főleg a stadionok azok amik feldobják ezt a mostani HSP-t. :)
    Az egyedi arcokat azért hiányolom de mind1.
  • ForzaInter
    kösz,

felraktad már?:D

ha igen mondj vmit véleményt:D
  • gabi89
    Igen
  • ForzaInter
    eza 200 megás háespé a stadionokat is tartalmazza?
  • Dexantreal
    Ha már HSP. Ha felteszem, akkor menedzser módban benne lesz és nem kell újat kezdenem? Most Manchaster Citynél vagyok 2012-ben azt hiszem. Nincs kedvem újra kezdeni.
  • domib
    Hi all!
    Feltettem a FIFA-t a HSP miatt, de a magyar kommentár hiányzik :(
    Linkelne nekem vki egy oldalt ahonnan letölthetném a fájlokat vagy valaki feltöltené valahova őket?
    PLZ!
    Amik a régebbi oldalakon vannak azokat már törölték! :(
    Kérlek segítsetek!
  • Dexantreal
    Sir, yes sir! Csak az az értelmetlenje nem értette meg, hogy úgy is azt tettem volna. Mármint amit te írtál.
  • hunbasser
    na jó,itt volt elég.legközelebb a káromkodásokat tessék csillagozni,vagy ha túl sok trágár szöveg van a mondanivalódban,akkor tedd spoilerbe.
  • Dexantreal
    Jah és 90-dik percben Ronaldo a 3perces hosszabbítás vége felé lőtte a győztes gólt, mert a 90-dik percben egyenlítettek a franciák. Szal szoros volt.
  • hunbasser
    most nem törlöm,de ha ilyen rondán szeretnéd magad kifejezni,akkor legközelebb azt tedd spoilerbe
  • hunbasser
    jó,de neki az még egyelőre nehéz lenne.

én meg lusta vagyok megcsinálni a próbákat -.- patchet meg nem akarok feltenni,szal majd egyszer rászánom magam,és akkor megcsinálok 2 zónát,h meglegyen a legend mode
  • ForzaInter
    "jobban megizzadsz":DDDDdddd

Word Class is kurva egszerű, Legend se nagyszám...
  • hunbasser
    egy idő után nem lesz kihívás ez a professional.sztem válts world classra,így fejlődsz,és jobban megizzadsz a meccseken.egyébként nem kell ehhez akkora megerőltetés,h átválts világklasszisra,alul a beállításokban átváltod és ennyi. :P

sok szerencsét!
  • II Rocky II
    world class sokkal jobb.Reálisabb azért.gondolom a legend meg még reálisabb.Am a két riporter télleg jol végzik a munkájukat.De lehet hogy mások még jobbak lennének. Kituggya.
  • Dexantreal
    #14230: jaja, jó beszólások vannak Hajdú B.-nél, meg Faragó R.-nél és én is nagyon remélem, hogy a Fifa nem felejtette el őket és ott lesznek a 08-ban, meg az azutániakban is!
    Elvégre a 07 megjelenése előtt ,vagy, a megjelenéskor mondta valaki, vagy volt egy cikk valahol, hogy megvoltak elégedve nagyon a két riporter munkájával a Fifa készítői. Tehát semmi olyan indok nem lehetne a Fifánál, hogy elfelejtsék a két riportert.

#14231: nah jahh, de azt nem tudom, hogy elfelejtettem-e mondani, hogy profi szinten játszom :P. Még nem váltottam world classra, szal a realitás profi szinten talán még nem annyira van, mint esetleg world classon, bár még ezt nem tapasztaltam world classon se, mivel nem is próbáltam még ki.
  • dotkom
    szeretem az ilyen eletszeru dolgokat a fifaban minthogy argentina 21. camerun meg 2. xD ertem en hogy lehet rossz meg jo passzban egy csapat, na de hogy ennyire? kicsit tul nagy a szerencse, es keves a realitas a fifaban..
  • Count Adyn
    Én a "Kilőtte a felső sarkot. A Stadion felső sarkát" beszóláson még mindig röhögni szoktam:D Remélem köv részeket is magyar kommentárral kapjuk.
  • Dexantreal
    Illetve nem tudom, a spanyolok ellen, mintha a Románok játszottak volna 3-2-t és a kameruniak meg 4-1-t legutóbb valakik ellen :S. Talán Olaszország-Románia és Kamerun-Spanyolország? :S Mindegy.
  • Dexantreal
    Nem rég elindítottam The League néven egy bajnokságot, ahol a válogatottak szerepelnek.
    Ötödik forduló után ez az állás:

Magyarok az első helyen! Svédek meg hátul :P. Sokszor szivattak meg a valóságban, most úgy kell nekik :P.

Góllövő lista:

Eto' egyszer dupla mesterhármast vágott Paraguay ellen, ami 7-1, vagy 9-2 lett, nem tudom és ott Hajdú B. a második mesterhármas után közölte, hogy: Egyszerűbb, ha azt számoljuk, hány mesterhármast szerez.
    Valahogy így mondta. Utána talán lőtt még egy hetedik golt Eto'o, nem tudom :S.

Régen - egy-két meccsel ezelőtt - 2.5 volt Eto' gólátlaga, de most lement 2.2-re.

Most a spanyolok elleni 3-2-nél adott egy szép gólpaszt Eto' Doualanak a 16-oson belűl.

Király Gábor a király!

Sajna két brazil ki lett állítva az egyik meccsen.

Mit szóltok? Profi szinten még mindig :P. Hunbasser szerint alkalmas vagyok world classra, ma közölte msn-n, csak én meg lusta vagyok átváltani, a több csapattal való játszás meg azért, mert szeretem ezeket a válogatottakat és így jobb és kész :P.
    Majd valamikor váltok world classra is.
  • ForzaInter
    nm
  • Attila889
    jah igen azt olvastam a PC-s újságokban.De azért köszi.Mondjuk a World Cup topicban már leírták.De azért köszönöm :)
  • hunbasser
    ugyanazok az irányítások :) csak sok kombináció nincs benne,mint a fifa 07ben
  • Attila889
    Aham értem.Köszönöm.De gondolom ti a sima Fifáról beszéltek mindketten :D
    De én eggyelőre a World Cup-al kezdtem el,és tetszik csak hogy én még nem játszottam ehez hasonló gammával azért vok ennyire buta benne :D :D
    De ha a sima Fifához mondtátok akkor köszönöm mert a 07-et is kiszeretném próbálni :)
  • kas123
    milyen hibát?:P
  • pyrokar
    nekem a regisztrációnál,amikor a kódhoz ér valami hibát ír ki
  • hunbasser
    :DDDDDDddddd

amúgy fifa 07-ben a billentyűkonfigurálásánál meg lehet szépen nézni,ha magyarítva van,akkor még csak a szótárban sem kell kutakodni.

illetve a FAQ-ban még ott vannak a különböző cselek és különböző kombinációk(mint pl a finesse shot is)
  • ForzaInter
    x-el rugsz, q-val passzolsz, pont-al becsúszol
  • kas123
    w - indítás
    a - becsúszás / átadás
    s - passzolás
    d - lövés / szerelés

+ nyilak:D
  • Attila889
    Sziasztok.Bocs a láma kérdésért de mivel lehet irányitani PC-n? :)
    Tudjátok most játszok elösször gépen Fifával és hát a World Cup-al kezdek.És eddig a W a passzolás az A a gáncsolás vagy mi....a d meg a nagy rugás.Van még esetleg valami?Kérlek segítsetek,nagyon szivesen játszanék Fifával mert tetszik csak nekem az irányitása bonyolult :(
  • Randal
    Én meg megint küzdöm fel magam az Arezzoval, az Olasz 2.-ból az elsőbe. Keményen keresek egy meccsen 10ezer eurót, a játékosok meg elvisznek 50-et. Enyhén deficites a cucc. De majd a végére meglátom hogy állok, meg vagy 5 játékost kidobok a cspatból. a 45-50-es értékeikkel már nem érik el a minimum 55-60-as határt:D És még fejlődni se fognak:D
  • Count Adyn
    Én most 100 millió eurón állok, és termelek évi 5 millió veszteséget:DD
  • Atti12
    Fabianskinál én még nem találtam jobb kapust :D. Megvettem Chech-et, 92-es volt, akkora szar volt hogy hihetetlen :D. Fél év alatt eladtam :). Ő nagyon jól véd, ahoz képest hogy csak 81 es.

Hunbasser: igen, tudom szerencsére :D. De most selejtezni fogok, mert van egy csomó olyan játékosom akiket rég elkellett volna adnom, csak mindig megfeledkeztem róla :/. Egyébként ne feledkezzünk meg Dixonrol, aki 18 éves és most 86-os, 20 éves korára lesz 94 es azt hiszem :). Ő most a kispadon pihen, de ebben az évben kifogok próbálni egy új felállást, 3 csatárral.
  • hunbasser
    azanyád :) jól tolod.fizukat tudod fizetni?
  • kas123
    nem rossz...de mondjuk 1 nevesebb kapus...Casillas...:)
  • Atti12
    ja és itt van az ez évi csapatom :).

Csak 40 millám maradt, de sztem megérte ezt a sok pénzt belefektetni :)
  • Atti12
    elég jó lett ez az idény:)
  • hunbasser
    sztem igen
  • Randal
    Ha egy cspattal játszok két idényt, majd elmegyek egy másik, aztán vissza, akkor az addigi személyzetfejlesztéseim megmaradnak vagy sem?
  • hunbasser
    ez sztem kissé Football Superstars koppintás :S