10802156721287564357.jpg\"

TILOS az Off: 10802156721213620594.gif\" , a Flém: 10802156721213620607.gif\" ,és a Warez: \"\"

• jugen
    Mókás dolog történt minap.
    Mint ahogy régebben már írtam az angol 4. osztályú Darlingtonnal kezdtem el nyomni word classon menedzser módban. Szép eredményeket értem el, mint lentebb láthatók, fel is jutottam a 3. osztályba (ugyebár ez az Angol 1. Liga). Itt is továbbra is menetelek minden szinten, nemzetközi kupákban is:) Menetközben szerződtettem a fiatal tehetségeimet, és az előirányzott posztokra embereket, plussz még amit ajánlottatok, hogy szabadúszókat igazoltam (persze őket nem játszattam, mert ki birja kifizetni azt az összeget, amit ajánlottam nekik meccsenként). Így a keretem szépen felduzzadt olyan 28 emberre, szerencsémre!!!
    Mert történt, hogy elérkezett 2008. február, amikor már a naptárt nézve fogtam a fejem, mikor láttam, hogy úgy kezdődik a hónap a januári 29-ei keddi "vlmilyen van Trophy" összecsapás után, hogy egymás után két kupameccset kell játszani szombat és vasárnap (ráadásul, mint látható a képen, a vasárnapi Liga kupa döntő az Everton ellen). Elosztogattam úgy a játékosokat, hogy a szombati kupameccs után a legjobbjaim pihentek legyenek a vasárnapi döntőre. ÉS EKKOR JÖTT A MEGLEPI!!!
    Ami pedig az alsó sorban látható a képen és a naptárban azonban nem, hogy szombaton volt még bajnoki meccsem is az 1. ligában! Hát itt nagy mákom volt, hogy sok játékosom van és a 20 év alatti gyerekek kihúztak a bajból.