36657
10802156721287564357.jpg\"

TILOS az Off: 10802156721213620594.gif\" , a Flém: 10802156721213620607.gif\" ,és a Warez: \"\"

• Randal
    Az angol bajnokságokban előfordul hogy 1 nap 2 meccset is játszol. Ezért érdemes mindig előrre megnézni 1-2 hónapot hogy miylen és mennyi meccsed lesz.
    Ilyet egyébként se az olasz, se a spanyol bajnokságban nem tapasztaltam.
    Ami számomra még bosszantó, hogy évad közben nem tudok elbocsátnai embereket, így fizethetek nekik is. Vagy csak akkor kell fizetni ha meccs van?
  • jugen
    Most olvasom a cikket a Fifa2008-ról
    http://www.sg.hu/cikkek/52863/fifa_2008_megvenned

Van itt egy ilyen:
    "Az igazi újdonságot az úgynevezett "Be A Pro" játékmód adja majd amely, az EA Sport játékait erőszeretettel forgató emberek számára már ismerős lehet a Madden NFL-ből. A lényege, hogy a csapat tizenegy emberéből mindössze egyetlenegyet irányítunk majd mi, játékosok."

Itt az lenne a lényeg, hogy egy emberrel kariert fuss be? Kitünj a többiek közül és így felfigyelnek rád nagy klubbok?
    Mert, hogy így esélytelenek leszünk kis csapattal a nagyok ellen az biztos...
  • jugen
    Ja és persze a drága szabadúszók közül is kénytelen voltam pályára küldeni (micsoda különbség, ezek tényleg tudnak futni és lőni pl. Siradze:)))). Szóval szép deficites hétvége volt, de csak nyertem mindenhol, ha nyögvenyelősen is:)
  • jugen
    Mókás dolog történt minap.
    Mint ahogy régebben már írtam az angol 4. osztályú Darlingtonnal kezdtem el nyomni word classon menedzser módban. Szép eredményeket értem el, mint lentebb láthatók, fel is jutottam a 3. osztályba (ugyebár ez az Angol 1. Liga). Itt is továbbra is menetelek minden szinten, nemzetközi kupákban is:) Menetközben szerződtettem a fiatal tehetségeimet, és az előirányzott posztokra embereket, plussz még amit ajánlottatok, hogy szabadúszókat igazoltam (persze őket nem játszattam, mert ki birja kifizetni azt az összeget, amit ajánlottam nekik meccsenként). Így a keretem szépen felduzzadt olyan 28 emberre, szerencsémre!!!
    Mert történt, hogy elérkezett 2008. február, amikor már a naptárt nézve fogtam a fejem, mikor láttam, hogy úgy kezdődik a hónap a januári 29-ei keddi "vlmilyen van Trophy" összecsapás után, hogy egymás után két kupameccset kell játszani szombat és vasárnap (ráadásul, mint látható a képen, a vasárnapi Liga kupa döntő az Everton ellen). Elosztogattam úgy a játékosokat, hogy a szombati kupameccs után a legjobbjaim pihentek legyenek a vasárnapi döntőre. ÉS EKKOR JÖTT A MEGLEPI!!!
    Ami pedig az alsó sorban látható a képen és a naptárban azonban nem, hogy szombaton volt még bajnoki meccsem is az 1. ligában! Hát itt nagy mákom volt, hogy sok játékosom van és a 20 év alatti gyerekek kihúztak a bajból.
  • jolesy
    És melyik gyepcsomagot vagy gyepet rakjam föl, mert az tény hogya "fű" nem valami szép...
  • Duby
    Ezt a szögletest nem tapasztaltam eddig, de a labdanézős odanemmenős eset többször is megvolt már.
    Aztán nálam már volt olyan is, főleg mikor multiban játszunk, hogy egy meccs közbeni büntetőnél nem azt a kaput mutatja, ahol a 11-est rúgják, hanem a másikat, ahol éppen a rúgó csapat kapusa nagyban izgul, hogy meglesz-e. Érdekes így rúgni, vagy védeni 11-est.

A legjobban azonban az a nagyon gyermeteg hiba tud idegesíteni, ami már évek óta bennevan, és amúgy tök egyszerű lenne kivenni, csak nem tudom miért nem figyelnek erre. Menedszer módban a csapatommal a BL negyeddöntőt és az elődöntőt is a Fenerbakcse ellen játszottam, ugyanis a csapat a biztonság kedvéért kétszer is be volt nevezve az azévi sorozatba. S ezt, hogy egy csapatot egy sorozatba kétszer is belesorsol, már hosszú évek óta lehet tapasztalni a fifákban.
  • Count Adyn
    Hát valami "füvest" mindenképpen szerintem:)
  • jolesy
    Sziasztok!
    Szűz fifához milyen pecseket ajánlotok? Mert láttam jópár gameplay pecset meg ugye hsp.....mit tegyek föl alap játékra hogy minden frankó legyen?
  • hunbasser
    a gond ott van,h ez így már reklám(lesz majd)
  • Dexantreal
    Már van Sg bajnokság, katt ide és jelentkezz a kövire. Hozhatsz a kövire majd embereket, zajlik épp a mostani, tehát arra nem lehet jelentkezni.
    Szal szerintem felejtsd el egy újabb bajnokság indítását, de nekem végülis mindegy.
  • jugen
    Nekem is volt már szerencsém hasonló dolgokhoz:
    - kifordult a kamera szögletnél, csak a saját kapumat láttam a pálya másik végén,
    - futó játékos fejéhez ragadt a labda és addig cipelte úgy, még irányt nem változtattam.
  • II Rocky II
    ilyennel elég gyakran találkoztam már én is...De a szögletessel még egyszer sem:D
  • hunbasser
    :DDD
  • kas123
    nekem is volt már ilyen, a saját 16osomon belül...odapattant és a többiek csak leték :D (kb 9 mérettől:D) én odafutottam azt simán ellőttem:D
  • Count Adyn
    Hmm én ma ugy jártam, hogy elrugtam a labdát, az meg is állt ellenfél térfelének közepén, de minden játékos csak átszaladni tudott rajta, nem vitték magukkal, gép is csak nézte messziről:D Aztán sikerült egy trükkös rácsúszással életet lehelni bele:DDD
  • hunbasser
    nekem olyan volt már,h kirúgtam a labdát a kapussal,és ottmaradt a kamera a kapuson...még szerencse,h a végén volt,össze-vissza nyomkodtam a D-t,teljesen magatehetetlenül :DD
  • Dexantreal
    Meg trójai vírus :P.
  • kas123
    grat mester :D:D:D::D
  • Dexantreal
    Én meg erre mondom, hogy így rúgjatok szögletet és nem gólt belőle, hanem egyáltalán rendesen belőni az irányt a játékosok felé:

Már többször is volt és nem csak ez a két alkalom, amit lekaptam és nem tudom miért tette ilyen kamera állásba hírtelen :S, de rohadt idegesítő. Legtöbbször, akkor fordul elő, mikor belépek a menübe cserélni és utána visszamegyek a játékba.
    Amúgy ezért mondom, hogy a mez beállítás így kurva szar Hunbasser, még, ha te magad be is állíthatod, ahogy felhívtad a figyelmem rá korábban. Mi a faszért nem tudja a gép magától beállítani? MI bazzeg! Erre nem képes a gép, de több más bugra, meg minden féle dologra igen?? Lol. Alap lehetne a 08-ban, hogy a gép automatikusan kiválasztja ezt és nem egyforma színek!
    Ki a fasz látná még a pályán is ebből az egészet élőben?? Senki! Gondolkozzanak azért a készítők már reálisan!
    Livornoban 90-92-es overállú játékosok?? Az nem egy olasz ,vagy spanyol másodosztályú csapat? :S Vagy első osztályú :S.
  • hunbasser
    így játsszatok le egy meccset -.-

meccs előtt elfelejtettem beállítani a mezeket,fene gondolta volna,h ugyanolyanban lesznek,ráadásul a gatya és a sportszár is ugyanolyan :D

egyébként ez a Livorno,és teli van 90-es játékosokkal,meg is lepődtem,még az MU meg ilyen nagyobb csapatok nincsenek ilyen erősek.2-1-re nyertek is :\
  • kas123
    :D:D:D:D
  • hunbasser
    akkor kezdj el gyűjteni :PP
  • Gabor12070
    2040-ben Fifa? Gondoljatok bele, lehet hogy már nem is élünk akkor (ne legyen így), vagy világ sem lesz, szerintem hagyjuk a jövőre.:D
  • hunbasser
    grat,jól tolod
  • jugen
    Most a második évem elején tartok és az egyik legkedvesebb fiatal játékosom egy Fry nevű gyerek, aki csak 33-as!!!!!! KTK, de magas, így szögletnél jól jön, és jó a lövőkéje a tizenhatos tájáról:) Fura...;)
  • jugen
    Az Angol negyedosztályú Darlingtonnal már az első évben sikerült néhány meglepetést okozni a kupákban word class szinten:)

• Dexantreal
    Az még arra ment, hogy nem láttam, mikor te tegnap írtál, mert valamiért nem jelezte a topik az új hsz-t.
  • DaemoonHunter
    Ezek közt van jónéhány tuti pc-s screen is
  • hunbasser
    hát,én azért még bizakodok,nagyon ígérték a 08-ra a nextgen grafot,de ez csak amolyan fél nextgen szvsz
  • báttyó02
    hát én az EA-vel ugyvagyok hogy hiszem ha látom :\
  • hunbasser
    tuti h nem xbox360,ennél azért sokkal jobb már a fifa 07 xbox360-as változatának grafja is,szarabb grafot meg csak nem nyomnak rá :D
  • kas123
    én meg remélem h nem :D mer akk én nem jácchatnék a 08cal :D mer nem bírná el a masina :D...am nemtom h mi bajotok van a grafjával...nem az a lényeg -.- hanem a játékélmény...azon dolgozzanak h minnél jobb legyen az AI, minnél több mozdulat legyen benne...
  • ForzaInter
    hát sztem ebből graf újításból meing tnem elsz semmi, inkább a gameply-en dolgozzon az ea ott anagy lemaradás...
  • báttyó02
    csak nehogy pofára esés legyen,és ugyanazzal a graffal jöjjön a 08pcre mint a 07volt:)
    nekem ezek a képek elég box360gyanusak :\ bár kitudja,remélem ilyen lesz pc-n is
  • leoon
    hát nagyjáből én is ezt írtam
  • hunbasser
    ahh,hagyjátok már ezeket a találgatásokat -.-

2040-ben már így megmondom nektek,h nem szgépen fogjuk játszani a fifát
  • leoon
    sztem is
    hallod 2040-ben már nem a billentyűzettel irányítasz majd hanem majd neked kell valójában jáccanod :D
    de ki tudja lehet h télleg így lesz
  • II Rocky II
    majd kiderül hamarosan hogy mien is lessz valójában a fifa08....:Dreméljük a legjobbakat.:Dmajd 2015ben mien lessz gyerekek belegondoltatok már?????vay 2040ben....sztem már olyan lessz mintha igai mecset néznénk.:D
  • Gabor12070
    Nem rosszak ezek a képek, kezd jó lenni a grafika, bár ez az én véleményem, döntsétek el ti, hogy milyenek, mindenesetre nekem tetszenek. Több helyen tapasztaltam, hogy a kivetítőbe a rendes meccs megy, szóval az ami a pályán zajlik, de ezek csak képek:) Azért már várom, hogy megjelenjen a játék, és azt meg remélem, hogy magyar kommentátorral lesz.
  • báttyó02
    fifa08 képek