-
először is:a játékos szerződéseknél a játékosokkal hosszabbíts szerződést úgy,h kevesebb fizut nyomsz nekik.de előtte a tárgyalót fejleszd fel magasra.ha ilyen sok pénzed van,fejleszd a stadionigazgatót,akkor a jegyekből több bevételed lesz.azt nem tudom,h melyiket érné meg előbb fejleszteni(tárgyaló vagy stadionigazgató),de az a lényeg,h ha a stadionigazgatót fejleszted,talán nem leszel meccsenként mínuszban,viszont csomó pénzed elmegy a fejlesztéssel,és nem lesz sokkal több lovettád.ha a tárgyalót fejleszted,akkor H.M.-el is sikerülni fog a szerződéshosszabbítás,meg a többiekkel is,és könnyebben tudsz majd igazolni is.másodszor:a csapatod nincs ereje teljében,úgy látom:fejleszd az orvost,vagy kit,szóval azt,aki az erőnlétért felelős(rég manager modeoztam már :S),őt húzd fel legalább 7-8-ig.legjobb persze a 10 :P
a Realnál nekem minden maxon volt,és így azt is tudtam csinálni,h nem cseréltem soha,nem fáradtak ki a játékosok,és a bajnokság felét már szimulálni is tudtam:80-as csapategységről(vagy mi fene -.- olyan régen játszottam,h már is nem emlékszem már rá :D) fel tudtam tornászni a maxra,azaz 99-re.ha nem szimulálgatsz,akkor ez az összeszokottság nem annyira fontos,viszont azért az fontos lenne,h a legjobb játékosaid ne dőljenek már ki egy meccstől 2-re.
aztán,akiknek nagyon magas fizujuk van,és nem akarnak olcsóbban focizni,azokat add el.hidd el,jobban megéri azt csinálni,h megveszel fiatal játékosokat,majd azokat 2-3 év múlva a többszöröséért adod el.szoktam máshonnan is igazolni fiatalokat,de lehet az ifiakadémiáról is hozni,meg a tehetségkutatót is kiküldheted.
a lerántáshoz meg annyit,h törődj bele,ez a játék ilyen.ezt a lerántást úgy tudod kivédeni,h cikázol össze-vissza,akkor az életben nem fog lerántani.engem már csak akkor rántanak le,ha én azt akarom :P pl.16-osnál előttem áll vagy 3 játékos,azok mellett az életben nem fogok elmenni,így sprint nélkül viszem a labdát a 16-os előtt,párhuzamosan megyek a csíkkal,a védő belémkapaszkodik,csak idő kérdése és le is ránt.a szabit meg már belövöd,mert 17-18 méterről meg sem kell nyomni a D-t,úgyis ellövi automatikusan a gép,és úgy akkor pont olyan kicsit lő,amilyen neked kéne :P