36657
-
#14165 passzolás pontossági arányra ügyelj.azaz az esetek sok százelékában legyél pontos és hatékony,és próbálj meg minél több embert bevonni a játékba.
nem volt kielégítő a válaszom?mert mintha mondtad volna a bajnokság topikban,h vki jöjjön,és válaszoljon -
Dexantreal #14164 Hmm, látványosabb játék. Igyekszem és kösz. -
#14163 gyengébb csapatösszhangú és tudású csapatok ellen nyugodtan szimulálj,ha megnyered a meccset,általában nő a csapatösszhang.
ya,és persze a jó,ötletes játék is növeli a csapatösszhangot.ya,és meccs közben ne cserélj :P ha kifulladnak a játékosok,akkor fejlesszed még a dokit -
Dexantreal #14162 Mit etgyek, hogy növelődjön a csapat aránya? Manchaster Citynél már jó ideje csak egy keret játszik, cserék se nagyon kerülnek tartalékba, néha megy egy-két középpályás, ha elfárad, de ők is a kövi meccsre már fittek és tettre készek.
Ám így is a csapatösszhang "csak" 47.
A bajom az, hogy egy ideje nem növelődik.
Szóval mit tehetnék? :S -
#14161 Lenyomtam pár meccset =)
Hereford 4-2 Everton
Bayer 04 3-4 Hereford
Hereford 2-1 Chelsea
megtalátlam a megfelelő felállást =) Jelenleg a 2dik vagyok. 7 meccs alatt 15 ponttal. :/ -
#14159 A védőknél is a kapott gól nélküli jutalmat állítod, mint kapusnál, nem? -
Dexantreal #14158 Kíváncsi vagyok majd a szezon végén visszatérő kölcsön adott játékosokra, hogy mennyit fejlődtek.
Vajon ott játszatták, ahova kerültek? :S
Bár még csak a szeon közepén vagyok, de már kíváncsian várom. -
Dexantreal #14157 2012-ben járok, szóval én kapom rendesen és én örülök az ilyesmiknek, mert a monoton meccsek közt egy kis változatosság végre. -
#14156 manager modeban mondom én.kb 2 évig ha kaptam,utána semmi -.-
mondjuk nem is nagyon hiányzik :D -
Dexantreal #14155 Játsz menedzser módot és kapsz.
Vagy jtászol és úgy nem kapsz? Hmm, nah mindegy, majd csak kapsz. -
#14154 ilyen válaszolgatós e-mailt is rég kaptam már :) -
tdi7 #14153 Szóval az a kérdés hogy eggyik haverom megvette eredetibe a játékot és online is játszik,de szeretne ip-n is játszani...de mivel onlinehoz kellett a javító patch ezért nem tud ipzni...A törtet szeretné felrakni mert hallotta hogy másnak is ugy van hogy fentvan az eredeti meg a tört...ez lehetséges?Ha igen akkor hogyan?előre is köszi -
#14152 ha annak is megvan az a csapat amivel te akarsz menni akivel játszol akro tudtok játszani úgy...:D -
Dexantreal #14151 Nem tudom :S, de szerintem nem lehet, mert multiban csak alapcsapatokkal van értelme nyomni.
Várd meg a többiek válaszát, hátha mégis van rá valami megoldás. -
Laczee24 #14150 Hali, az lenne a kérdésem, hogy össszeigazoltam magamnak egy team-et, de hogy lehetne megcsinálni hogy online játékban is megmaradjon? hiába töltöm előtte be saját team-et, nem jó.. úgy is próbáltuk hogy átküldtem ellenfelemnek, és ő is betőltötte de semmi.
senki? :( -
Dexantreal #14149 Aha és véletlenül kizárta volna magát. Lol is lett volna az a helyzet.
Amúgy thanks a felvilágosítást! -
#14148 Ahol kezelik az ízületi meg izomsérüléseket, rehabilitációs cucc, muterom fizikós:D -
Dexantreal #14147 Fizioterápia, nah, elírtam, sry. -
Dexantreal #14146 Jah, utólag belegondolva szerintem is.
Fizoterápia az mi a rák? :S
Véletlenül kizárta magát, ügyes lenne, akkor. -
#14145 A törülközősre a harmadikat választottam, az a jó válasz szerintem:D -
Laczee24 #14144 Hali, az lenne a kérdésem, hogy össszeigazoltam magamnak egy team-et, de hogy lehetne megcsinálni hogy online játékban is megmaradjon? hiába töltöm előtte be saját team-et, nem jó.. úgy is próbáltuk hogy átküldtem ellenfelemnek, és ő is betőltötte de semmi. -
Dexantreal #14143 Bazzeg, faszom a picsába, mi a faszért menti így rá az előzőre a képet?? Gyökér paint ehh. -
Dexantreal #14142 Okés, thanks!
Tehetségkutatáson W. Mesnah-t leszerződtettem, afrikai játékos; ha jól emlékszem és első meccsén ,ami a Liverpool ellen volt angol kupának az első fordulójában; beállt és szabadrúgás gólt lőtt, mert Samaras helyett ő vele próbálkoztam.
Azóta bajnokságban is megszerezte a szabadrúgásból az első gólját, nagyon jól lövi!
Vagy csak szerencsém volt
W. Mensah Liverpool elleni találatának örül:
A szabadrúgás gólja, amivel nyert a Manchaster City 2-1-re sokadik meccs újra játszsá után, mert a kcösög Liverpool nagyon nagyzolt és levert els őfélidőben pffff.
Továbbá neked volt ilyen?
J. Barton a csapat címlapsztori embere és vele adnak el jó sok rajongói tárgyat is a csapatnál, de most vele ez történt és hát nem a legjobb választ adtam rá.
-
#14141 igen,minden játékos 1 évre megy kölcsönbe. -
Dexantreal #14140 Okés, thanks!
Kapusnál, de lol, hogy visszafelé nő. Fejlesztéseknél igyekszem majd.
Kölcsön adott játékosok mennyi időre mennek el? Szezon végén visszatérnek? :S
Nem figyeltem, csak kölcsön adtam. -
#14139 amúgy az posztokra való edzők csak a fejlődést segítik szvsz.inkább a stadionigazgatót fejleszd,meg tárgyalót.mondom:stadionigazgató:drága,de több jegybevétel.tárgyaló:felfejleszted 10-es,azt sok játékossal úgy tudsz szerződést hosszabbítani,h kevesebb zsét ajánlasz.néha még a 10-es tárgyalóval sem tudsz szerződést hosszabbítani még ugyanannyi fizuért sem,ilyenkor védőknél be lehet ajánlani a 15%-os fizunövekedést gólonként(védők úgy sem szereznek gól,vagy olyan játékosnak simán beajánlhatod,akiket úgysem játszatsz,de kapusnál be ne állítsd,mert ott védésenként nő neki annyival :DD)
aztán ugye jó tárgyalóval könnyebben igazolhatsz játékosokat.a szerződéshosszabbításra visszatérve:a hűséges játékosok simán elvállalják kevesebb pénzért is a játékot,meg a fiatalok is.
ha meg sehogy sem tudsz szerződést hosszabbítani(még ugyanannyi pénzért sem),akkor add el a játékost,de csak akkor,ha magas fizuja van. -
Dexantreal #14138 :P, pedig ez volt, ne mtudom mi van :S, de nem baj.
Fejlesztettem orvosi stábot 8-dik szintre, meg csatár edzőt 7-re, most van olyan 28 millám. -
#14137 :| -
Dexantreal #14136 Vártam szerintem egy percet és semmi nem történt :S. -
#14135 na most énis elkezdtem fifázni Lokival kezdtem egyet 3 meccset nyomtam le 3 győzelem természetesen:D -
#14134 Szerencsére én már begyakoroltam, hogy milyen távból milyen szögből a csapatból kivel és milyen erősen kell ellőni a labdát:D -
#14133 ellövi.először akkor voltam érte ideges,amikor váltogattam,h kivel lőjjem a szabadot,és ugye egy időt után ellövi magától a gép,csak jó gyengén.ha közel vagy,akkor gól lesz belőle,de ha már távolabb vagy,akkor belelövi a sorfalba :\ -
Dexantreal #14132 Huhh, jó sokat írtál. Röviden és tömören:
Ezer thanks!
Magától ellövi a szabadrúgást? Lol. Mikor? Én szoktam lőni és, akkor megfogja, vagy kapufa, néha meg gól. -
#14131 először is:a játékos szerződéseknél a játékosokkal hosszabbíts szerződést úgy,h kevesebb fizut nyomsz nekik.de előtte a tárgyalót fejleszd fel magasra.ha ilyen sok pénzed van,fejleszd a stadionigazgatót,akkor a jegyekből több bevételed lesz.azt nem tudom,h melyiket érné meg előbb fejleszteni(tárgyaló vagy stadionigazgató),de az a lényeg,h ha a stadionigazgatót fejleszted,talán nem leszel meccsenként mínuszban,viszont csomó pénzed elmegy a fejlesztéssel,és nem lesz sokkal több lovettád.ha a tárgyalót fejleszted,akkor H.M.-el is sikerülni fog a szerződéshosszabbítás,meg a többiekkel is,és könnyebben tudsz majd igazolni is.másodszor:a csapatod nincs ereje teljében,úgy látom:fejleszd az orvost,vagy kit,szóval azt,aki az erőnlétért felelős(rég manager modeoztam már :S),őt húzd fel legalább 7-8-ig.legjobb persze a 10 :P
a Realnál nekem minden maxon volt,és így azt is tudtam csinálni,h nem cseréltem soha,nem fáradtak ki a játékosok,és a bajnokság felét már szimulálni is tudtam:80-as csapategységről(vagy mi fene -.- olyan régen játszottam,h már is nem emlékszem már rá :D) fel tudtam tornászni a maxra,azaz 99-re.ha nem szimulálgatsz,akkor ez az összeszokottság nem annyira fontos,viszont azért az fontos lenne,h a legjobb játékosaid ne dőljenek már ki egy meccstől 2-re.
aztán,akiknek nagyon magas fizujuk van,és nem akarnak olcsóbban focizni,azokat add el.hidd el,jobban megéri azt csinálni,h megveszel fiatal játékosokat,majd azokat 2-3 év múlva a többszöröséért adod el.szoktam máshonnan is igazolni fiatalokat,de lehet az ifiakadémiáról is hozni,meg a tehetségkutatót is kiküldheted.
a lerántáshoz meg annyit,h törődj bele,ez a játék ilyen.ezt a lerántást úgy tudod kivédeni,h cikázol össze-vissza,akkor az életben nem fog lerántani.engem már csak akkor rántanak le,ha én azt akarom :P pl.16-osnál előttem áll vagy 3 játékos,azok mellett az életben nem fogok elmenni,így sprint nélkül viszem a labdát a 16-os előtt,párhuzamosan megyek a csíkkal,a védő belémkapaszkodik,csak idő kérdése és le is ránt.a szabit meg már belövöd,mert 17-18 méterről meg sem kell nyomni a D-t,úgyis ellövi automatikusan a gép,és úgy akkor pont olyan kicsit lő,amilyen neked kéne :P -
Dexantreal #14130 Ezer thanks a választ!
Az elrontás az meglehet, nem nagyon néztem eddig, de itt, a Manchaster Citynél most próbálom rendesen kikalkuálni.
Fejlesztésnél csak annyit fejelsztettem és eddig is mindig néztem a fejlesztési költséget, ami az elvárásban volt, tehát a kapus edzőt.
Mint említettem, az ifjiakadémiáról érkezett zöldfülűt kölcsön adtam ingyen - nem láttam olyat, hogy fizetnének kölscönért. Legalábbis még nem láttam -, meg egy kisebb szintű csatárt eladtam.
Ám még mindig veszi le meccsenként a fizetésem mínuszba olyan pár százezer dollára és nem ezer valamennyivel. Elnéztem az összeget.
Játszogatok alapcsapattal, de azért fáradnak kicsit már. -
#14129 Ejha. De dühös itt valaki.
Kicsit lassabban ha kérhetném.
Pár tipp:
-Az alapcsapattal játszál sokat, mégha fáradtak is. Akkor nő a moráljuk.
-Add el azokat a játékosokat akik nem kellenek vagy add kölcsönbe őket, hogy legalább fejlődjenek.
-Ne fejlessz össze-vissza. Nézd mindig az előrejelzést hogy mennyi pénzed van és próbálj meg kalkulálni.
Én most jöttem el az Olasz 1. osztályból úgy hogy 2. osztályból léptem fel. Most Spanyol 2. osztály és mivel elcsesztem így lesz -100E euró mínuszom, bár még nem biztos.
Szóval valamit nagyon elronthatsz, hogy ennyi a veszteséged. -
Dexantreal #14128 Jól van baszki, nekem pöcsöm tele ezzel a szarral!
Most is 16-oson belűl ráviszem oldalról Vassellel, cselezést nyomom, védő hátulról lerántja, Vassel nyög és semmi.
Dugja fel a bírói programot az a fejlesztő a seggébe, aki ezt a részt készítette a játékban!
Nem igaz, hogy nem ad ezért tizenegyest!
A másik meg mé mindig, ha hátulról leránt, csak szabadrúgás, de, ha én rántom le, akkor már sárga is sokszor. -
Dexantreal #14127 Menedzser módban 2012-ben járok a Manchaster Cityvel - Frankfurt után ide mentem és rögtön az a hír fogadott, hogy Rooney a szabadúszói státuszból leigazolt a Chelseahez looool. Szerencsére erre a valóságban nagyon kevés az esély - a futball liga bajnokságban, vagyis gondolom az angol másodosztályban vagyok és 30 millió költségvetés állt rendelkezésére a csapatnak érkezésemkor. Dollárban.
Most 29 647 700 dollár és azt nem értem, mi a rákért vesz le a meccsek után ilyen - 3 500 meg ilyen kis minimális levonást a fizetésemből? Ez persze levevődik a csapat bankszámlájáról is és majdnem lement 29 millára, de eladtam egy játékosomat, kettőt kölcsönbe adtam; fiatal, ifjiakadémiáról jött zöldfülűeket és fejlesztettem a kapus edzőt, mert elvárásban az benne volt.
Emellett valami M. H , vagy H. M izé muksóval kéne szerződést hosszabbítanom több, mint három évre, de elbuktam. Késöbb még tudok próbát tenni nála a szezon alatt? Emlékeim szerint igen :S.
Szóval, hogy tudom megakadályozni, hogy szép lassan elemésszem ilyen kis piti levonásokkal a csapat lóvéját?
A Frankfurttól - 6 milla tartozással jöttem el, lol. Ez a bajom: nyerem profin a bajnokságokat, kupákat, de tartozással hagyom el önszántambóla csapatot. Egyébként hosszabbítani akartak velem a Frankfurtnál. Inkább passzoltam, úgyis úgy gondoltam, kell a váltás.
Na, meg a játékosaim fáradsága: folyton cserélgetem és kicsit más a kezdő 11 mindig midnen meccsen a Manchaster Citynél, a csapat összhang egyenlőre változatlan: 38. Ám nem fogják ezt így bírni és szerintem hamarosan a cserék is fáradtak lesznek, nah, de ,akkor; ha beteszek frisseket a tartalékból, romlik az összhang.
Mit tegyek?
Azt hiszem, midnent leírtam, ami probléma most nálam. -
#14126 hello!
szerintem mennyél rá a menedzser módra pl:angol bajnokság 1.osztály.ott az utolsó sorban csere... és beadja a csapatodat
szerintem -
lampard99 #14125 hello a fifa 07 ben csináltam magamnak egy csapatot de nem tudom elindítani a karier módban mert mindig a "rest of world" be rakja Valaki mondja el hogy kell!!!!