10802156721287564357.jpg\"

TILOS az Off: 10802156721213620594.gif\" , a Flém: 10802156721213620607.gif\" ,és a Warez: \"\"

• Dexantreal
    Menedzser módban 2012-ben járok a Manchaster Cityvel - Frankfurt után ide mentem és rögtön az a hír fogadott, hogy Rooney a szabadúszói státuszból leigazolt a Chelseahez looool. Szerencsére erre a valóságban nagyon kevés az esély - a futball liga bajnokságban, vagyis gondolom az angol másodosztályban vagyok és 30 millió költségvetés állt rendelkezésére a csapatnak érkezésemkor. Dollárban.
    Most 29 647 700 dollár és azt nem értem, mi a rákért vesz le a meccsek után ilyen - 3 500 meg ilyen kis minimális levonást a fizetésemből? Ez persze levevődik a csapat bankszámlájáról is és majdnem lement 29 millára, de eladtam egy játékosomat, kettőt kölcsönbe adtam; fiatal, ifjiakadémiáról jött zöldfülűeket és fejlesztettem a kapus edzőt, mert elvárásban az benne volt.
    Emellett valami M. H , vagy H. M izé muksóval kéne szerződést hosszabbítanom több, mint három évre, de elbuktam. Késöbb még tudok próbát tenni nála a szezon alatt? Emlékeim szerint igen :S.
    Szóval, hogy tudom megakadályozni, hogy szép lassan elemésszem ilyen kis piti levonásokkal a csapat lóvéját?
    A Frankfurttól - 6 milla tartozással jöttem el, lol. Ez a bajom: nyerem profin a bajnokságokat, kupákat, de tartozással hagyom el önszántambóla csapatot. Egyébként hosszabbítani akartak velem a Frankfurtnál. Inkább passzoltam, úgyis úgy gondoltam, kell a váltás.
    Na, meg a játékosaim fáradsága: folyton cserélgetem és kicsit más a kezdő 11 mindig midnen meccsen a Manchaster Citynél, a csapat összhang egyenlőre változatlan: 38. Ám nem fogják ezt így bírni és szerintem hamarosan a cserék is fáradtak lesznek, nah, de ,akkor; ha beteszek frisseket a tartalékból, romlik az összhang.
    Mit tegyek?
    Azt hiszem, midnent leírtam, ami probléma most nálam.