10802156721287564357.jpg\"

TILOS az Off: 10802156721213620594.gif\" , a Flém: 10802156721213620607.gif\" ,és a Warez: \"\"

• jefferson83
    Nem nekem tökéletesen igazam van, mert...(biztos más az értékítéletem, mint neked)

Tisztában vagyok vele, hogy teljesen ingyen és bérmentve dolgoznak azért, hogy nekik és sok más embernek is jó legyen, de

- ez nem jogosítja fel őket arra, hogy fél éven keresztül játszanak az ember idegeivel és szó szerint hülyét csináljanak belőle. Itt nem magamra gondolok, hanem a sok kisgyerekre aki csak azért virrasztott, hogy megkapja a várva várt játékát mert azt ígérték. Igen ígérték már vagy 20x-ra.

Tudod ez olyan amikor anyukádék karácsonyra azt mondják kapsz egy kerékpárt amit már hasszú ideje vársz és... Ez nem lenne csalódás? Dehogynem.

Itt a kulcsszó a felelősség, ami a készítőkben nem volt meg. Nem a megfelelő kommunikációt választották, ráfaragtak. Azonban ez bocsánatos bűn, hisz a készítők maguk is gyerekek, ahogy néztem. Saját hibájukból tanulhattak volna, de nem tették.

Összeségében a véleményem, hogy megérdemlik amit most kapnak, ha jobban odafigyelne akkor most már igazán tanulhatnak belőle. SZVSZ

Anyukám mindig azt mondta, hogy ha ígérek valamit azt minden körülmények között tartsam be (régimódi vagyok) --> Ezt egyszerűen ki lehet védeni mégpedig úgy, hogy nem ígérek semmit.

No de én tényleg nem akarok ezen vitázni senkivel.