36657
10802156721287564357.jpg\"

TILOS az Off: 10802156721213620594.gif\" , a Flém: 10802156721213620607.gif\" ,és a Warez: \"\"

• jefferson83
    Én addig nem játszok vele míg nem lehet játékost szerkeszteni a borsodi ligában. ott mindig felmondja a szolgálatot. Azt kell mondjam, hogy eddig ez nem sokat ér.

A legjobb az lenne, ha FVM-el lehetne kombinálni a stadionokat meg a hangokat.
  • ForzaInter
    hát neked lehet más lesz a véleményed de sztem gyorsan elkapkodták a végét és ezért nemjó, most visszaraktam az FMV-t és azzal kedztem menedzser módot, és ezjó működik igaz nincs annyi jáékos de legalább működik és grafikailag is jobb:)
  • tigerbácsi
    Öcsike is majdnem sírva fakadt!

leszedtem neki a FVM-es peccset
  • Kmarha
  • ForzaInter
    na egy értékelés a HSP-ről:

hát gyorsan elkapkodták a végét és kiadtak egy sz*rt, mert az azért vicc hogy a magyar Bajnokscsapatból egy játékos sincs megcsinálva pedig tavaly meg volt többis most meg egyse:( keretek jók teljesen valósághűek, lenyomtam egy bari meccset Milan ellen Word Classon 5-3-ra nyertem mondom nem olyan rosszez, utána mondom kezdek egy Menedzser módot ebállítok mindent kezdeném is erre kilép hiba üzivel, modnom ujrarakom ujra raktam mindent töröltem ami fifa-val kapcsolatos volt, ere megint kilép hibaüzivel ahogy a bajnokságból is, csak bari meccsen működik, tehát az FH fél év alatt csinált egy naygon rossz peccset, még az FVM 3 hónap alatt csinált egy olyan peccset ahol több játékos is megvancsinálva és nem lép ki hibaüzevel és még multiban is működik bár ott a keretekből jópár jáékost kihagytak, de akkor is sokkal jobb lett:) nekem eza véleményem, remélem vol 2-be már jópár játékos is meglesz csinálva és nem lép ki hibaüzivel stb. erre osztán várhattunk fél évet...
  • jefferson83
    Lehetséges, mert a VM félével legalább játszani tudtam ezzel eddig nem sikerült egy meccset végignyomni :) Bár csak kétszer próbáltam. Egyszer már a betöltés közben kilépettt, egyszer meg a második félidőben lefagyott...

Ha meg tudják csinálni zökkenőmentesre a stadionokkal meg a hangokkal együtt akkor viszont megérte a fáradtságot, mert nem lenne csúnya.
  • Kmarha
    jó verziót lehet, hogy szurkolói hangok is vannak benne, mert ilyenről nem tudom. Az arcok jó része hiányzik, a nevekből egy-kettő hiányzik. A mezszámok hihetetlenül össze vissza vannak, a csapatok és játékosok erősége hasracsapás módszerrel történhetet. Néhány mez és arc is ordít a javításért, és a magyar ifijátékosok is kb 2 idényig müködnek.

De tény, játszani lehet vele, hspből meg nem láttam semmit, szóval hasonlítani nem tudok. De rosszabbat nem lehet létrehozni, csak jobbat vagy hasonlót.

Ami dicséretre méltó náluk az a gyorsaság, meg hogy több ország csapata is helyet kap a patchükben.

Szerk.: bár a mai világba minden megtörténhet, lehet a HSP mgé ennél is rosszabb lett, több munkaidő ráfordítása mellett is :D
  • hunbasser
    nekem csak annyi bajom van ezzel,h Victor Marcao 1-2 hónap alatt összedobta a magyar bajnokságot,arcokkal,mezekkel,szurkolói hangokkal együtt úgy,h lehet vele multizni is.és ő is iskolába jár,és ha megnézitek az fvm honlapján a készítőket,szerkesztőket,akkor ott sem egy komoly banda áll,ilyen 13-14 éves gyerekek csinálják a rostereket meg ezeket.
    meg sztem a magyar bajnokságot is csak ő csinálta,max 1-2 gyerek segítségével.simán lekörözte a fifahungary csapatát.aztán ott van a cep.vagy 40 új bajnokságot kreáltak(nb1 és nb2 keleti-nyugati csoporttal!!!) és kupákat csináltak adatbázis frissítéssel meg új mezekkel.

na de mind1,végülis ezzel is csak egy szívességet tesznek nekünk,csak így már nincs értelme szvsz
  • Kmarha
    Hát, lehet tanultak az egészből, és jövőre (idén) már csak azt fogják mondani, hogy "Lehet hogy készítjük, senki ne várjon rá". Lenne pár nagyszájú követelöző, de legalább semmit nem vághatnának a fejükhöz. Aztán ha kész, csak úgy nagyhirtelen megjelentenék a honlapon, hogy tessék, azért mi dolgoztunk ám, lehet tölteni :)

A letargiában lévő fifatársadalom meg új életre kellne! :D
  • dotkom
    Hat most szivas az van ahogy olvasom a hozzaszolasokat a hsp-hez. Nem sok embernek megy rendesen...
    Ja es en tokre egyetertek Jeff-el. Ha vmit nem tudsz megcsinalni, akkor ne igergesd masodszorra, es harmadszorra is, es most tok mind1, hogy milyen indokod van ra, hogy csusztal vele.
  • Kmarha
    igaz, a szavazást elfelejtettem.
  • jefferson83
    Meg volt egy hétvégi szavazás...

Ismerem a történetet. Azt mondom neked ezek beleférnek, nekem nem. Erről nincs mit beszélni. Én ilyen vagyok, de félreértés ne essék én egyáltalán nem szídom őket (ezelőtt sem tettem soha) és még bajom sincs velük. Továbbá tiszteletteljes, hogy tényleg marha sokat dolgoztak vele(látatlanban is grat nekik) csak legközelebb legyenek okosabbak.
  • Kmarha
    Erről csak annyit, hogy ez az első időpont, amit beigértek, és igen, késtek vele 13 irtózatosan kemény percet! A szemetek.

Az első igéretük az volt, hogy december végére kész lesz. Aztán történet egy adatbázis hiba, és mindent dobhattak ki a kukába. Ezért elitélhetjük őket?

Azóta csak annyit lehetett hallani, hogy készítik, és remélik már áprilisban mindenki HSP-zet.

Szóval nincs itt semmiféle 20adszori átverés.

a szívás akkor lesz, ha ez a verzió se jó, és egy rakás gagyit kapunk a kezünkbe.
  • jefferson83
    Nem nekem tökéletesen igazam van, mert...(biztos más az értékítéletem, mint neked)

Tisztában vagyok vele, hogy teljesen ingyen és bérmentve dolgoznak azért, hogy nekik és sok más embernek is jó legyen, de

- ez nem jogosítja fel őket arra, hogy fél éven keresztül játszanak az ember idegeivel és szó szerint hülyét csináljanak belőle. Itt nem magamra gondolok, hanem a sok kisgyerekre aki csak azért virrasztott, hogy megkapja a várva várt játékát mert azt ígérték. Igen ígérték már vagy 20x-ra.

Tudod ez olyan amikor anyukádék karácsonyra azt mondják kapsz egy kerékpárt amit már hasszú ideje vársz és... Ez nem lenne csalódás? Dehogynem.

Itt a kulcsszó a felelősség, ami a készítőkben nem volt meg. Nem a megfelelő kommunikációt választották, ráfaragtak. Azonban ez bocsánatos bűn, hisz a készítők maguk is gyerekek, ahogy néztem. Saját hibájukból tanulhattak volna, de nem tették.

Összeségében a véleményem, hogy megérdemlik amit most kapnak, ha jobban odafigyelne akkor most már igazán tanulhatnak belőle. SZVSZ

Anyukám mindig azt mondta, hogy ha ígérek valamit azt minden körülmények között tartsam be (régimódi vagyok) --> Ezt egyszerűen ki lehet védeni mégpedig úgy, hogy nem ígérek semmit.

No de én tényleg nem akarok ezen vitázni senkivel.
  • Kmarha
    már ne haragudj, de nem te vagy a pofátlan? Fel sem merül benned, hogy ők a munka és a suli mellet még a mai napig csinálták ezt a szart, hogy te és mindenki más, ingyen, mindenféle izzadás és szenvedés nélkül játszhasson vele?

Ha fizetsz nekik, ha dolgozol keményen, hogy kész legyen, akkor illetheted őket pofátlansággal. Addig meg max egy köszönöm szavacskát lehet küldeni feléjük, akkor is ha csak egy hét múlva lesz fent.

Másrészt:
    MÉG 20 PERC ÉS FELMEGY A CUCC!

2007-05-26 00:00:20 | Serman

Szóval töltik fel, csak a sok idegbeteg miatt az egész szerverük belassult.
  • jefferson83
    Még annyi, hogy a feltöltést nem 23:50 kellene elkezdeni mert ez enyhén kimeríti a pofátlanság fogalmát.
  • jefferson83
    Hagyd már, én is várom az éjfélt, hogy megeresszek egy 'elk*rtátok' -at.

Ilyenkor érzem, hogy mennyire gyerekes vagyok
  • Kmarha
    A sok gyökér. fél óra alatt vagy tizezer hozzászólást generáltak azzal, hogy: "jaaaj de várom, jöjjön már ki".

Az hagyján hogy így a HSPjüket lehetetlen feltölteni (no meg majd le), de a szervert is sikerült túlterhelniük :D

Minek ide oktatás, mikor a népesség 80% olyan sötét, hgoy az már fáj?
  • Kmarha
    Igen, az tény, nagyott nyom a latba, hogy olyan kreált valamibe játszhat az ember, amiről eszébe jutt a csapat stadionja. Örülök is hogy van akit lázban hozz, és nem feleslegesen csinálták meg a készítők :)

Én azt hiszem majd megvárom amig a lakótársam felteszi és kiprobálja, hogy lássam, játék közben milyen hangulatot teremt.

Apropó, majd akik kipróbálják innen a HSP-t azok irjanak valami rövidke véleményt, hogy milyenre sikeredet! (A HSP-s forumokat jobb ha nem olvasom, a sok 10 éves VP miatt)
  • tigerbácsi
    öcsi felismerte a stadiont, s neki elég_!
  • Kmarha
    ettől a látványtól? Nálam sikerült biztosítaniuk, hogy a stadion patchet ne szedjem le!
  • tigerbácsi
    wow! öcsémnek mutattam elalétt a látványtól! köszy! s Ő is köszöny!
  • jefferson83
    Na feltettek pár képet

CSEKK
  • picco
    Nem, csak tudod már a világ összes bajnokságára kiadták a patcheket...és szomorú hogy hamarabb tudok izraeli, román, mexikói, osztrák és szlovák bajnokságot játszani mint magyart...és az sem lesz tökéleteshez közeli...
  • Kmarha
    Psszt.. mit szólsz bele!

(de tényleg, belső munkatárs vagy hogy igy tudod? :D)
  • picco
    Ne várjátok annyira, a szokásos összacsapott pontatlan valami lesz. Benne lesznek a játékosok csapatok természetesen pontatlanul, ez a bevett figura. Mindezt fél év alatt. De pszt, mer lecsillapítanak, hogy mit szólok bele :)))))
  • jefferson83
    Meglátjuk, bár engem annyira nem izgat mert nekem nincs annyi szabadidőm, hogy eljátszogassak vele. Én is csak meg akarom nézni, hogy fél év alatt milyen csilli-villi cuccot dobtak össze :)
    Utcsó infó a fórumból, hogy 10 óráig lesz valami cikk talán a HSP-vel együtt...
  • tigerbácsi
    ehhe! de ennyire? tuti lesz benne hiba! nincs tökéletesség!
  • jefferson83
    ÁÁÁ dehogy, csak alaposak :DDD
  • tigerbácsi
    akkor mintha kicsit késnének! :D

• jefferson83
    Az első dátum amit tutibiztosra ígértek az 2006 december volt :))

Ehhez képest itt tartunk, szóval elfogyott a türelem

[csak vitzel nem tesz ilyet ám]
  • tigerbácsi
    ne! ne tedd! hagy adják ki késéssel!
  • tigerbácsi
    a multizni nem szokott öcsi. csak 13 éves, s egyszer nagyon megalázták. azóta nem foglakozik vele. ő csak saját bajnokságokat löki ahogy ő mondaná. megnézem az oldalt! köszy!
  • jefferson83
    HSP ma lesz, mert ha nem felmegyek és úgy telespammelem az oldalt, hogy soha nem fogják tudni kiadni
  • II Rocky II
    így van már mondtam hogy megy vele a multi.....

HSP--jövöhét...nembaj az a lényeg hogy egyszer meglessz...örüljünk,hogy van ki(k) nekiáll elkészíteni...ha ők nem készítenék el akkor soha nem lenne magyar bajnokság...meg miegyebek...szal hajrá fiúk.:D
  • ForzaInter
    lehet tényleg:|
  • hunbasser
    hát a patchek nagyrésze vagy a manager modeot rontja el,vagy a multit,vagy mindkettőt.kevés olyan patch van,amelyikkel működik a fifa rendesen,de a hsp sztem el fogja b@szni a mentést,de el lehet majd távolítani(gondolom én),és akkor jó lesz a manager mode megint.egyébként ajánlom figyelmedbe a fifavictormarcao.hu-t,itt van egy borsodi liga,és ezzel elvileg még multizni is lehet :)
  • tigerbácsi
    ok! köszi!

én onnan húztam le az egyik kiegészítést, de be kell vallanom nem tom melyiket, s nem működött! de akkor valami beállítási gond is lehetett! majd utánanézek!

köszy még1szer! ekkolákko!
  • hunbasser
    majd meglátjuk :)

én már nem jósolok előre,majd kijön amikor kijön.egyébként sem fogom kipróbálni,max akkor,ha már kinyomtam a manager módot.
  • Kmarha
    nyugi, még most készül a telepítő. Majd este, késő délután! (vagy nem :D)