10802156721287564357.jpg\"

TILOS az Off: 10802156721213620594.gif\" , a Flém: 10802156721213620607.gif\" ,és a Warez: \"\"

• kas123
    Góllövők
    Statisztika

Első félidő:
    Megvolt az első mérkőzésem =). Rögtön a Barcelona ellen. Nagyon komoly meccs volt. Rögtön a 4dik percbe vezetést szereztem (1 szabadrugásból)...rá 3 perccel pedig kaufát lőttem (ezt is szabadrúgásból)...aztán a védőim lassúak voltak az 1ik kontránál és etoo belőtte..., utánna szögletből kiakartam fejelni...jött etoo rálőtte kapufa és becsorgott...Rögtön a középkezdésből elvesztettem a labdát (xD), és megindult messi akit éphogy sikerült felrúgnom a 16os előtt. Jött ronaldinho és belőtte a szabadot. Ekkor felálást váltottam és cseréltem 2őt (fleetwood be, conell le...+1 védőcsere is volt)
    Rögtön a beállását követően Fleeti megindult és 1 gyönyörű csavart lövéssel kilőtte a pipát =) ezzel lett 2-3. Hiába örültem jött dinho és belőtte a 4dik Barca gólt.

2dik félidő:
    Érdekes módon ronaldinho a középkezdést követően egészen a 16osukig visszafutott, én követtem és a passzát sikeresen lefüleltem, és megindultam a 16oson belülre. Jött puyol és felrúgott :D. A büntetőt simán értékesítettem.
    Ezzel 3-4. Innentől kezdve átvettem az irányítást, és az 1ik szögletet követően Williams fejelt a kapuba. 4-4 lett az állás. A Barca elkezdett bnyomni, sorra jöttek a támadásaik de mindet sikerült megállítanom. Én is támadtam de csak 1 kapufáig jutottam (Fleetivel).
    Az utolsó 5 percben inkább tartottam a labdát és kerestem a rést, és meg is találtam. Travis indult meg a bal szélen és tört be a 16oson belülre de az utolsó pillanatban az 1ik Barcelona játékos kirúgta a labdát (és fura módon a bíró kirúgást ítélt...). Valdes kirúgta a labdát és lefújták a meccset.

Tehét a végeredmény: Hereford 4-4 Barcelona. Ezzel most a 10dik vagyok a táblázaton . =)