10802156721287564357.jpg\"

TILOS az Off: 10802156721213620594.gif\" , a Flém: 10802156721213620607.gif\" ,és a Warez: \"\"

• báttyó02
    Ma reggel felébredve a FIFA07 demojának keresésére indultam. Mondhatom mindezt nagy lelkesedéssél kezdtem, mindaddig, míg az első oldalon rögtön ezt az üzenetet olvashattam:

"EA Staff informed at their forums that : We do not currently believe the PC demo will be released today (September 8th), this may change but it is very unlikely. The final date has yet to be fixed for the release of the demo. The demo will not be released on a Saturday or Sunday. Unfortunately this is all the information I can give you at this time."

Röviden felvázolnám a tényállást. Az EA arról értesítette a fórum látogatókat, hogy a demo megjelenése nem ma (8-án - tegnapi hír), és nem is a hétvégén várható. Konkrétumot nem közöltek, hogy mi lehet a csúszás mögött, és azt sem említették mikorra tehető a végleges időpont a megjelenést illetően. Az oldal, ahol ezt a fórumüzit olvastam, hét elejére várja a demot. Addig is nincs más, mint várni. Továbbra is várni. Ám bizton állíthatom, hogy nem kell sokáig, mivel az EA már PS-re kiadta a demot.

Fifahungary.com