36657
-
#1411 haggyad már,miért nem azt mondod neki,amit báttyó is?
legalább amíg kereste volna,addig sem kérdezi meg megint... -.- -
#1410 Még egy ilyen... Ne fárasszál már, visszaolvasol pár hszt és láthatod NEM.
Ez már a nagyon sokadik ilyen jellegű kérdésed, és ha jól emlékszem már Rád is lett szólva emiatt.
-
#1409 ja,2oldallal visszább találod a linket |: -
#1408 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#1407 nah szevasztok!gyerekek megvan már a demo? -
#1406 sztem az még egy nagyon béta verzió volt... -
#1405 Te láttad a magyar kommentáros videot??? Láttál benne ilyet?? Mert én nem igazán... -
#1404 jólenne ha nem iylen elmosódás effekttel próbálnák a figyelmet elvonni az ocsmány nézők meg textúrákról.. -
#1403 hmm,jó lesz ez -
Grusi #1402 De igen, PC-s. A mosott háttér benne lesz végre ebben a verzióbagn is, a cinematic jeleneteknél és a visszajátszásoknál. Nagyot dob a látványon szerintem -
#1401 Kiárt hogy Pc-s! Vagy jol átvan szerkesztve! -
#1400 Fifa07 Pc
Erre gondoltam.. -
#1399 :DDDD -
#1398 ja ja sorry.. -
#1397 Cím : file:///D:/49960.jpg
(URL)
:o -
puma1 #1396 HY all! Vki kitudta írni a PS2-s Demo-t úgyhogy viszi is a PS2-je? -
Ez elvileg pc kép.Vajon ingame? Mert ezek az elmosott háttér témák egész jól néznek ki. -
Ha jól értem megy emulátoron csak lassú -
#1393 hát ha ez így van akkor nemtom mi lehet az értelme.Szerintem az még nagyobb beégés lessz ha húzzák az emberek agyát és utánna kidobnak egy kiszinezett 06 szintű demót :( előre látom a reakciókat
-
#1392 ígyvan
és szvsz ezt direkt csinálják,már mult héten rég kiadhatták volna...csak direkt húzzák az emberek idegeit -
#1391 elég szomorú hogy nem tudnak mondani egy fix időpontot,ha jövőhét sztem az sem baj ,de akkor legalább tudja az ember hogy meddig kell még várni.. -
#1390 mondjuk érdekes emberek ezek
ps2re már mióta kinntvan pc-re meg még egy kurva fix dátumot se tudnak adni....és ez csak a demo,akkor a full mennyit fog csúszni :|w -
#1389 értem,kössz -
#1388 hát én úgy értem, nem perfekt angolosként, hogy sok as munkájuk és elhalasztották szerdára vagy a hétre
vagy későbbre
Ati kártyákra meg tesztelni kell, gondolom a múltkori miatt de ezt nem biztos, hogy jól értem
-
#1387 öö ez nagyjábol mit jelent? -
#1386 EA has already mentioned that they're not releasing any demos or patches on weekends. And official word is that the demo got postponed due to errors in testing. Considering the workload EA puts on its employees and the criticism FIFA 07 is already getting, as it was expected "unofficially" this Wednesday, we shall have the demo in our hands either tomorrow (Monday) or sometime later this week.
In the worst case, ATI owners won't be able to see a thing in-game (the error in the demo came up while EA had announced it was doing testing with ATI graphics cards), but... Oh well. -
Laci82 #1385 Ja ja szerda lesz,csak a dátumot kell mostmár csak kitalálni
Nah nembaj úgyis korlátozták a netem szemét muzsikusok -
#1384 ez vicc.mondom,ebből szerda lesz -
#1383 de,én sww-ztem is -
#1382 Ma reggel felébredve a FIFA07 demojának keresésére indultam. Mondhatom mindezt nagy lelkesedéssél kezdtem, mindaddig, míg az első oldalon rögtön ezt az üzenetet olvashattam:
"EA Staff informed at their forums that : We do not currently believe the PC demo will be released today (September 8th), this may change but it is very unlikely. The final date has yet to be fixed for the release of the demo. The demo will not be released on a Saturday or Sunday. Unfortunately this is all the information I can give you at this time."
Röviden felvázolnám a tényállást. Az EA arról értesítette a fórum látogatókat, hogy a demo megjelenése nem ma (8-án - tegnapi hír), és nem is a hétvégén várható. Konkrétumot nem közöltek, hogy mi lehet a csúszás mögött, és azt sem említették mikorra tehető a végleges időpont a megjelenést illetően. Az oldal, ahol ezt a fórumüzit olvastam, hét elejére várja a demot. Addig is nincs más, mint várni. Továbbra is várni. Ám bizton állíthatom, hogy nem kell sokáig, mivel az EA már PS-re kiadta a demot.
Fifahungary.com -
#1381 "hát másból nemigazán lehet mivel pes előtt mi volt focis gémek közt?fifa,ennyi"
már hogyne lett volna...
Sega Worldwide Soccer 97'
Sega Worldwide Soccer 98'
alázta a fifát:) csak sokan a létezéséről sem tudtak:) -
Dexantreal #1380 hétfő 00:10 -
#1379 hánykor? inkább mikor
jövőhét eleje -
#1378 nem olvastam azta szöveget, de azé még reménykedek, deh ha már ennyit kibírtunXD -
#1377 basszák meg h nincs demo! -
piamania #1376 bocsi,de az elmúlt három napban osztálykiránduláson voltam,az utolsón,és nagyon le vagyok maradva a fejleményekkel.Hánykor jön ki a demó?Köszi -
PLATINO #1375 http://www.fifahungary.com/letoltes.php?letoltid=6312 -
#1374 Előbb irta Breki (nem ő mondta) hogy nem lesz Demo hétvégén! Vagyis ő is egy angol zsöveget nyomott be és abbol az derül ki! -
#1373 ott még csak dél-fél 1 körül van -
#1372 Istenem, hihetetlen, hogy ilyen szinten letud süllyedni a színvonal percről-percre :)
Szerk : Még nincs vége a napnak, és mivel Kanadában van az EA van időcsúszás is...