de most komolyan?! Érdemes elmenni? Érdemes mindegyikbe elmenni, mindenhol lehet jókat játszani.
Ha úgy érted az érdemes elmennit, hogy olyan csapatba akarsz, ahol nagyon kihivás a játék, ajánlani fogjuk a 3. 4.-ed osztályokat, mert az az igazi harc, onnan felkerülni az élmezőnyben.
HA úgy érted hogy könnyü játékot szeretnél, keveset törödni azzal honnan szerezz pénzt meg fejleszt a személyzetet, akkor pedig minimum egy Barcelonát vagy egy MU-t fogunk ajánlani.
Ha közepes játékot akarsz, kihivásokkal bár, de azért nem vérkemény pénzforgatással, akkor pedig elzavarunk valami 3 csillagos csapatnál. Nekem a francia Bordeaux tökéletesen bejött. Nem voltak csoda csatárjaim, de legalább nem is feküdtek ki 10 perc játék után is. Minden csodaembert nem vehettem meg mert szponzor nem jött, viszont korrekt állapotban tudtam tartani a csapat kasszáját végig.
Szóval elnézést hogy segíteni akarunk neked, és megszóllak hogy pontosits a kérdésedet, mert az kb olyan volt mintha én megkérdezném tőled: éhes vagyok, mit egyek?
Talán egyszerübb pontosan kérdezni és akkor az embernek nem kell válaszként felesleges sorokat legépelnie!