36657
-
#13639 höhö ne bántsd a Herefordot!
én velük kezdtem a menedzser modba, és world class szitnen feljutottam a PL-be. Már 2szeres UEFA kupa győztes vok, eddig minden bajnokságot megnyertem, 1 FA kupa, 1 lgiakupa, 1 Communiton shield...asszem így van...
szal Hereford rulez =). és onnan főleg Fleetwood =) -
Gabor12070 #13638 De azért köszönöm a válaszodat -
Gabor12070 #13637 Bocs!!!!!! -
#13636 de most komolyan?! Érdemes elmenni? Érdemes mindegyikbe elmenni, mindenhol lehet jókat játszani.
Ha úgy érted az érdemes elmennit, hogy olyan csapatba akarsz, ahol nagyon kihivás a játék, ajánlani fogjuk a 3. 4.-ed osztályokat, mert az az igazi harc, onnan felkerülni az élmezőnyben.
HA úgy érted hogy könnyü játékot szeretnél, keveset törödni azzal honnan szerezz pénzt meg fejleszt a személyzetet, akkor pedig minimum egy Barcelonát vagy egy MU-t fogunk ajánlani.
Ha közepes játékot akarsz, kihivásokkal bár, de azért nem vérkemény pénzforgatással, akkor pedig elzavarunk valami 3 csillagos csapatnál. Nekem a francia Bordeaux tökéletesen bejött. Nem voltak csoda csatárjaim, de legalább nem is feküdtek ki 10 perc játék után is. Minden csodaembert nem vehettem meg mert szponzor nem jött, viszont korrekt állapotban tudtam tartani a csapat kasszáját végig.
Szóval elnézést hogy segíteni akarunk neked, és megszóllak hogy pontosits a kérdésedet, mert az kb olyan volt mintha én megkérdezném tőled: éhes vagyok, mit egyek?
Talán egyszerübb pontosan kérdezni és akkor az embernek nem kell válaszként felesleges sorokat legépelnie! -
Gabor12070 #13635 Elnézést, ha valaki nem értette meg, amúgy kössz -
#13634 Hereford, angol 4. osztály ;)
Ilyen hülye kérdést sem láttam még itt :D Mit rejt nálad az érdemes elmenni kifejezés? -
#13633 jaja. jo kis game. foleg miota megjelent az uefa cl tele bugokkal. :D -
Gabor12070 #13632 Mondjatok már 1-2 olyan jó csapatot, ahova érdemes elmenni! Köszi -
#13631 Először is sztem elég jó game.Nah neked meg annyit.hogy nézz át a Fifa VS PES topicba.De ha tapasztalod majd a PES -t akkor ujra gyere,de ne ide hanem amoda.Amugy majd rájössz te is,hogy a FIFA07 egy jó kis game... -
Gabor12070 #13630 Szerintem ezt a játékot nagyon jól megcsinálták!!! -
#13629 ez egyetlen,m, .. nem .. két opciónél jöhet elő?
1.-: te vagy a béna, és nme tudsz játszani
2.: nem bajnokit játszól, hanem kupa mérközést. De pont ez tetszik benne , hogy keményebben nyomja az ellenfél, mint álltalában, igy legalább van kihivás: megnyerni azt a kupamérközést, amit éppen játszhól.
Szar lenne, ha minden meccs ugyan olyan kihivás lenne. Szerintem. (a helyesíratlanságért meg bocs, csakvan már bennem kicsi pörgetyüóün italocska) -
#13628 Esküszöm ennél a játéknál még a csocsó is valósághűbb... szánalmas, hogy az program elkezd írtózatosan csalni mikor 'érzi', hogy jobb vagyok... ismét egy hulladék az EA -tól... inkább elmegyek a haverokkal csocsózni ott legalább még jól is érzem magamat, de ez a fos játék még fel is idegesít... visító hibák vannak benne, inkább leszedem a PES -t azt próbálom ki... -
#13627 CSá! Menedszer módba chelseavel vok, 4es szintű menedszer vok. Ehh, már letelt egy év, támogatót váltottam és nagyon kiszámíthatatlan a fizetés. Pl egyszer amikor nyertem egy meccset akkor 50K-t kellett fizetnem (nem fizettem előtte játékosért, ill. személyzetért), és amikor vesztettem akkor 150K-t kaptam! Persze ez nem mindig így van, mert akkor csak vesztenék :P vagy nem... de ez mind1. 2. a második évben alig tudok nyerni egy meccset is! Ismétlem Chelseavel vagyok! A mai nap, azon imádkozva, hogy talán most nyerek először, mióta 2. évbe vok, a west brom ellen játszottam és kikaptam 3:1re! Velem van a hiba? Barátságosban sokkal könnyebb az egész. A nehézségi szint nem állítódott át, megnéztem. Az első évet 110 ponttal nyertem meg, kb 60 ponttal az Arsenal előtt. Mi lehet a gond? Előre is köszi! -
Neonsz #13626 Köszi
Megcsináltam azt amit a faq is írt, remélem úgy is jó! -
#13625 persze h lehet =), mindent ami lefogja a netet, a gépet csukj ki! csak a létfontosságú cuccok maradjanak bekapcsolva...
semmi ne legyen felrakva a fifára (semmilyen patch)...
az leygen a host aki-nek jobb a nete =) -
Neonsz #13624 Lehet valamit tenni az ellen, hogy a játék ne lagoljon?
Amikor LANon játszok vele akkor nagyon szaggat. Ha egyedűl játszok akkor nem csinálja!
Köszi
-
#13623 igen a legnagyobb hiba valahogy a játékvezető területlefedésénél van. szabálytalan a középpályán az már nem szabálytalan a 16-os elött. Ami még szabálytalan a 16-os elött, az már szabályos a 16-oson belül. Ha a gép csinálja főleg, a mi játékosunknál kevésbé. A legnagyobb hibája a játéknak ez egyértelmü.
Valahogy 3-3 (én-gép) állásban sem nagyon érdekli a gépet hogy 16-oson belül vagyok, simán megragad és a földre ránt, vagy becsuszik hátulról. Talán mikor nem kéne erőltetnie a dolgot, és a nyerésre kéne koncentrálnia nem szabadna minden egyes esetben megkockáztatnia vagy a 11-est vagy a piros lapot. Főleg mikor egyszerre 4 olyan játékost hagyok magam mögött a 16-os vonalán és beljebb aki alám probál becsúszni :) -
Kis kos #13622 Azt imádom ha ellöknek a 16-oson belül és nem fújja meg de amikor én lököm el a 16-oson belül akkor persze lefújja -
#13621 Én azt kedvelem, amikor szabadrúgásnál éppenhogy kiüti a kapus a lasztit és kirúgás...
-
#13620 Az miért van szerintetek, hogy profi szinten megnyerek mindent 3 éven keresztül és nagyon nagy csapathoz nem enged igazolni,de ha leveszem amatörre akkor meg igen???? -
moor09 #13619 a nyelvi fájlokat hol találom? mert leszedtem a fifahungaryrol egy olasz superpatch-ot és az olaszositja a játékot. -
#13618 I love this game :D -
#13617 Angol 4. osztályból való csodálatos képkockáim. Az első egy szerintem egyértelmű helyzet. Ítéljétek meg ti is. Tudni illik, a játékvezető erre simán befújta a szögletet (és nem, nem háturlól pattant be a hálon keresztül, hanem elől simán a kapus vagy játékos válláról pattant be a kapuba):
Aztán egy kis párbaj. Vajon a kapus vagy a csatár kerül ki belőle gyöztesen?:
Hát persze hogy mindkettő olyan tehetség, hogy a labdát csak akkor szerezhetik meg, ha az a földön pihen, mozdulatlanul. Bár még akkor is kétlem:
Szinte komédiába illő volt ahogy ugranak a labda felé, ki kézzel, ki fejjel, azt elsuhannak nem hogy egymás, de a labda mellett is, majd nagyokat pislogva és nyögve mindkettő a földön köt ki :) Meg is állt a játék egy röhögésnyi szünet erejéig :D -
#13616 Ez már nem pannonos mez, Hunbasser! XD
Ez sem! :DDD
Szerény csapatom, alázta a Realt is... :)))
Tiszta 99! (Bayern- MU 1-2)
Az ilyen dolgoktól vagyok csak igazán ideges:
-
#13615 persze nem is egyet. Főleg miután a Borsodi Ligát is felteszed, majd magyar csapathoz mész edzősködni. :P -
#13614 az ilyen is ritka :) -
moor09 #13613 Vkinek hozott már a tehetségkutatója magyar játékost mert nekem igen csak a mentésem elveszett -
#13612 tehetségkutatókat is lehet kiküldeni úgy,h gyorsan keressen,vagy alaposan kutasson,de majd látni is fogod a "túra" költségét,nyilván a legdrágább a legalaposabb kutatás,és persze az sem mind1,h hol keresel.ahol a legtöbb pénzbe kerül a keresés,gondolom ott vannak a legjobb ifik.de ne várj ilyen 80-as,90-es tehetségeket :)
max,ha nagy szerencséd van -
#13611 Nekem sem működik, de abszolút nem hiányzik. A bal analógot használom a mozgáshoz, a sprint, cselezés a "hátsó gombokra (R1,R2,L1,L2)" vannak konfigurálva, a passz, ívelés, rúgás, iramváltás pedig a jobb gombokra...
Szóval nekem speciel nem hiányzik a jobb analóg!
Azért köszi az útbaigazítást!
HSP már kijött? Nem látom sehol... -
#13610 vedd meg eredetiben és tuti jó lesz... -
#13609 már rég megkellett volna probálnod.Amugy sztem elég hamar felmegy a game.Szal 2 variánsból egyiknek csak jónak kellene lennie. -
surisomi #13608 és így tuti jó lesz?, mert már annyiszor próbáltam -
#13607 igy van.de sztem crack után is felrakhatod a patchet.vagyis sorrend.:
sztem(probáld meg).
fifa fel->crack hogy menjen->magyar hangokat megcsinálod->borsodi liga->
de ha nem akkor ahogy mondod igy van a sorrend:
fifa fel->borsodi liga fel->crackeled->(ha akarod akkor magyar hangot benyomod)->Videoton-Arsenal meccset lejátszod vagy amit akarsz....
-
nirdo #13606 A tehetségkutatóm 10-es szintű:-). De még nem hozott kirobbanó embert. -
surisomi #13605 tom hogy hülye vok, de elmagyaráznád újra.
Mert akkor így kell, hogy felrakom a fifát, nem indítom el, sem crackelem, (mert nekem muszály, hogy elinduljon),utána rögtön felrakom a borsod ligát, crackelem, amivel elindul nekem, és ennyi, utána a mecsnél nem fog kilépni?:D -
#13604 Nem kell semmilyen crack.
Most feltettem újra én is és jó a magyar kommentár hozzá, csak a játékosok neveit nem mondja. -
DETEKTIV5555 #13603 KÖSZI A SEGÍTSÉGET!!!!!!!!!!! -
surisomi #13602 és nem kell hozzá semilyen külön crack, vagy csak az, amit megvan amúgyis.:D:D
pl: megvan az alapverzióé, meg az 1.1patch-é, ezek is jók hozzá? -
#13601 a tehetségkutatás a tehetségkutató szintjétől függ.minél jobb,annál jobbakat talál.
ifiakadémiás srácokhoz,hát,nem tudom.sztem fejlődhet gyorsabban is,sztem olyanokat biztos nem jelez ki előre,h 5 év múlva 25-öt fog fejlődni egy játékos,pedig a Corinthiansnál Ramón 70-esről 95-ösre nyomta fel magát-igaz,nem az én irányításom alatt,de akkor is(most ifi,vagy nem ifi,itt sztem tökmind1) -
#13600 Teljesen szűz fifára kell felinstallálni. A dokumentumokban a FIFA07 mappának is üresnek kell lennie. Utána rá kell kattintani a BUILD "ikonra" és azt meg kell várni, még végigmegy.