Én úgy látom, hogy ebben a menedzser módban elsősorban a klub anyagi helyzetének javítása a nehéz feladat.
Eddig a Fulhammel játszottam, folyamatosan gondot jelentett a játékosok fizetése. A szponzor az elsőosztályba való feljutás után csak 20.000-rel növelte meg meccsenként a pénzt, majd a következő idényben, az első osztályban elért első helyezés, a BK elődöntő, ligakupa negyeddöntő és angol kupa győzelem után szintén ennyivel emelt. Visszavonult szinte az egész védősorom, de lehetetlenség lett volna hasonló szintu játékosokat venni egy átigazolási időszak alatt (ami nagyon rövid, 1-2 lehetőség van csak ajánlatokat adni). A Fifa 2004-ben jobban meg volt csinálva szerintem, hogy volt 10-12 heted menedzselni a csapatot nyáron, és akkor léptél a következő hétre, amikor akartál.
El is mentem a Fulhamtől, mert nem volt pénzem a jó játékosok szerződéseinek meghosszabbítására, 4-5 új játékosra lett volna szükségem, hogy fenntartsam a 3 és fél csillagos szintet, és volt kb. 20.000euróm. Az más dolog, hogy world classon nyilván ezzel a gyenge csapattal is megnyertem volna a premier league-t (még nincs legendás szintem), de úgy gondoltam, hogy abban nincs sok fantázia, hogy a középpályások játszanak a védősorban.