36657
10802156721287564357.jpg\"

TILOS az Off: 10802156721213620594.gif\" , a Flém: 10802156721213620607.gif\" ,és a Warez: \"\"

• ForzaInter
    A:S_DDD:?DDDSS:ASSD Jól jönne ha megmentene.:DDD
  • vmvr
    "A lámahullámtól ments meg uram minket!":P
  • ForzaInter
    Nem azért van és normálisan megtanulhatnál beszélni bazz, ott a fifa sg bajnokság topik mennyetek oda.
  • II Rocky II
    figyelj azért a hangnemből vegyél vissza picit!!!!
    Ok,nincs harag,de azért fontold meg amit javasolnak az itt "lakók".
  • gyuri00
    mostnába sajnos bármikor játszhatunk mert beteg vok:D:D
    [email protected] msn címem vegyél aszt mhete is:D amúgy nem vok valmi király gammer:D
  • hunbasser
    jaaaj,ezeket a "játszik velem vki?" típusú hsz-eket hanyagoljuk már plz,thx
  • II Rocky II
    de te mikor szeretnél?
  • gyuri00
    valakinek nincs kedve játszani???????:D:D
  • hunbasser
    üdv!rég voltál már itt :) ne hanyagold a topikot :)

ha lesz időm,majd én is nyomok be gólokat (most már tudok az új videokártyával :P)
  • hunbasser
    gondolom még túl fiatal a játékos :) 15-16-ra tippelem
  • ForzaInter
    Tökmindegy ezt egy kapus se fogná ki a fifában. ennyi
  • II Rocky II
    igaz,szép ez a gól!!De ki kiellen ment ez a meccs ha meglehet kérdezni.
  • Tom Tom
    utána nyomva tartod azt az irányt amerr csavarni akarod.ellövöd d-vel és utána rögtön nyomod a nyilat.
    párszor már beraktam ezt a gólt de nekem nagyon tetszik:)
  • Super Mario 64
    Hogyan lehet szabad rugásoknál megcsavarni a labdát?
  • Super Mario 64
    ezt nézzétek meg: http://www.youtube.com/watch?v=so5uvbV7354
  • II Rocky II
    sztem a fifa 2006ban is két Fenerbahce volt és ez valahogy végkíséri a fifa szériát.Lehet a 2008 ban már 3 bahce lessz....
  • ForzaInter
    lol:DD ilyennel még nem talákoztam, de viszont a BL-ben nálam is 2 Fenerbahce van:DDDDD
  • Kmarha
    No elöször is egy hibára hivnám fel a figyelmet. Nálam és szobatársamnál is jelentkezett: Fenerbache. Ugye mindenki találkozott már ezzel a csapattal a játék során. Nem véletlenül. Ugyanis egy-egy bajnokságon ő kétszer is szerepel :) Egyik Fenerbache kiesik, a másik meg gyöz. Igy könnyü, szeretnék én is kétszer részt venni a játékban :D

A másik meg egy kis érdekesség. Pár percig elkapott a röhögögörcs mikor megláttam:
  • Taranov
    Én úgy látom, hogy ebben a menedzser módban elsősorban a klub anyagi helyzetének javítása a nehéz feladat.
    Eddig a Fulhammel játszottam, folyamatosan gondot jelentett a játékosok fizetése. A szponzor az elsőosztályba való feljutás után csak 20.000-rel növelte meg meccsenként a pénzt, majd a következő idényben, az első osztályban elért első helyezés, a BK elődöntő, ligakupa negyeddöntő és angol kupa győzelem után szintén ennyivel emelt. Visszavonult szinte az egész védősorom, de lehetetlenség lett volna hasonló szintu játékosokat venni egy átigazolási időszak alatt (ami nagyon rövid, 1-2 lehetőség van csak ajánlatokat adni). A Fifa 2004-ben jobban meg volt csinálva szerintem, hogy volt 10-12 heted menedzselni a csapatot nyáron, és akkor léptél a következő hétre, amikor akartál.

El is mentem a Fulhamtől, mert nem volt pénzem a jó játékosok szerződéseinek meghosszabbítására, 4-5 új játékosra lett volna szükségem, hogy fenntartsam a 3 és fél csillagos szintet, és volt kb. 20.000euróm. Az más dolog, hogy world classon nyilván ezzel a gyenge csapattal is megnyertem volna a premier league-t (még nincs legendás szintem), de úgy gondoltam, hogy abban nincs sok fantázia, hogy a középpályások játszanak a védősorban.
  • dotkom
    sztem ha egymas alatt vannak az osszekapcsolodo hsz-ek, akkor tok folos a valasz gomb, de azer jo ha van :)
  • II Rocky II
    na azért eddig is volt hogy nyomtam,csak véletlen nem mindig mert gyors akartam lenni...
    kössz a tapsot nagyon jól esett.
    most első vagyok a Wycombbal az angol 2.osztályban.(nem dicsekvés csak ne legyen off a hszom)
  • kas123
  • II Rocky II
    kösssz.Mostmár nem félek!!!
  • vmvr
    igen, de ne félj a "válasz erre" gombtól!
  • II Rocky II
    talán a star sports csatornán?
  • vmvr
    a mostani Blackburn - Arsenal meccsen az egyik kommentátor Andy Gray, és ez azért érdekes, mert őt ismerhetjük a Fifából is kommentátorként:)
  • leho94
    ezt az egészet nel lehetett volna egybe leírni???!
  • II Rocky II
    nos azzal hogy többször elküldöd azzal nem lessz jobb!Elég egyszer.
    Amugy meg irhatnál vmit hogy mi is a gond pontosabban,ugy lehet jobban menne a degitségnyújtás.
  • Bíró Richárd
    a címem [email protected]
  • Bíró Richárd
    ha valaki tudja vegyen fel msn-re előre is köszi
  • Bíró Richárd
    valaki nem tudja hogyan kell megcsinálni a hibajelentést mert nekem nem megy!!!!!!!!!!!!
  • Bíró Richárd
    valaki nem tudja hogyan kell megcsinálni a hibajelentést mert nekem nem megy!!!!!!!!!!!!
  • kas123
    d+s+valamelyik irány
  • Taranov
    Igen, pont ezt akartam mondani, hogy az ollózásra nincs külön billentyukombináció.

Más: a lövőcsel muködik még a c-vel? Vagy van rá esetleg valami más billentyu? A 2006-ban nagyon jól muködött.
  • kas123
    Na próbálgattam, és csak a D-t kell nyomogatni =) és müxik. Már megszületett az első ollózásos gólom is =). Naon faja
  • dotkom
    ez jo. eddig mindenkinek mas bill. kombinacioval sikerult :D
  • Golyo69
    én már sokszor megcsináltam nemcsak edzésen...és én pl C+D-vel szoktam és nekem így szokott sikerülni :D:D
    és nagyon jó :D:D
  • dotkom
    nekem training modban 1 kapus ellen bedobasbol ronaldinhovol, (vagy ilyesmi kaliberu jatekossal) szinte mindig csak ollozik kapu elott, ugy, hogy csak a d-t nyomogatom.
  • hunbasser
    elvileg D gomb,és ha olyan jó játékossal vagy,és olyan jó helyzetben van,akkor ollózik.meg még bedobásból sikerült nekem úgy,h bedobtam,és amikor érkezett a játékos felé a labda,akkor nyomtam egy Y+D-t,meg egy felfelé-jobbra irányt,és így 5-ből 4-szer ollóval juttatta a kapu felé a labdát.ezt edzésen próbálgattam
  • kas123
    Huhh nekem eddig 1szer sikerült! =) Én is kívűáncsi vagyok, hogy hogy kell