10802156721287564357.jpg\"

TILOS az Off: 10802156721213620594.gif\" , a Flém: 10802156721213620607.gif\" ,és a Warez: \"\"

• jefferson83
    Na felraktam és csak az első benyomást és első lépéseket tudom megosztani veletek. Kb. 3 perces tesztről volt szó. Feletelepítve szépen átír mindent a vaskos patch. Köztük a nyelvi fájlokat is, ami várható volt. No mindegy nézzük meg szerepel e benne a kívánt bajnokság. Igen, úgy tűnik a felsorolt bajnokságok benne vannak, a magyar első és másodosztály is megtaláltam. Itt szeretném leszögezni, hogy már jó pár éve nem követem a magyar focit, szóval az aktuális játékoskeret nem nagyon tudtam összehasonlítani a patchben szereplővel. Ez nálam nem is kizáró ok. A mezeket is végigpörgettem és nagyjából stimmelnek is. A probléma ott közdődött, hogy én naívan azt gondoltam kicserélem az angol nyelvi fájlokat a magyarral és behatóbban is nekiállok tesztelni. A kommentárral nem is bajlódtam. Na ez nem volt jó ötlet. A felülírás után hibával kilép, ha el akarod indítani. Természetesen nem csináltam biztonsági mentést úgyhogy újra kell telepítenem :) Nálam felejtős, mert ha egyszer magyar Fifám van nem akarok vele angolul játszani.

Talán még egyszer visszateszem és jobban megnézem :)