FIFA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lobig
BREKI:

kérek szépen két linket, egyik a biggui a másik meg egy fsh editor install-ra mutasson. én leszedtem a fifahungary-ról egy fsh expert nevû programot, de nem müxik...

köszi!

http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....

Breki33
az új kamerát senki sem használja?
Breki33
köszi megnézem
Breki33
ez nem a neon?
sammy
Kezdõrúgásnál stadion állítás:

Mikor a csapatokat állítod, akkor az otthoni csapat kiválasztásánál megnyomod az L1 vagy L2 vagy R1 vagy R2 gombot (fejbõl nem tudom melyik). Akkor a stadion választásra ugrik.

lobig
nálatok milyen a napnyugta, sztem nálam nem néz ki túl jól...

http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....

lobig
nálam így néz ki a veltins napnyugtakor és elvileg az új turf patch-el

hunbasser
faq

ReaL MaDRid x siempre

examinee
Nem kér mivel a fifának van egy sponzora és azok befizetik helyetted! Arra kell rákattintani! Megnemmondom mi a nevük, nem ugrik be de tulajdonképpen mivel megvetted a fifát és rájuk kattintassz ezzel öket támogatod és ezáltal õk téged asszem 2 dollárral -> ami a regisaztrácios dij! szoval ilyen kamu szöveg szerüség az egész! Nem kell bankkártya!

Randelz
köszi..esetleg van errõl valahol bõvebb információ?

De ott az online részben kér valami bankkártyaszámot nem?
examinee
Jobb alul a két képernyõre katt és kiirja! Vagy ha olyanod nincs mert nemtudom miért akkor Start-> beállitások -> hálozati kapcsolatok -> jobbgomb: állllapot -> részletek!
Amugy meg nem olnine játszol hanem multiba direct ip-be és a játék is kiirja az ip-et!

megtudná mondani kalaki hogy mit jelentenek és mire jó a NUM_2,6,4,8 ha megnyomod akkor vlmi TT 3T SZ meg ilyen rövidítést rak ki
?

Hello.Figyu ezek taktikát meghatározó parancsok
pl: numlock 8 ez a kontrára játszás
6 ez a szélsõ játék(tehát a széleken megindulnak)
4 ez a hármas kiugratás
Védekezésre pedig: elõször lenyomva tartod a Q-t majd megadod a védekezésed stílusát. Q+2 -zóna védekezés
Q+6 -lesreállítás ....stb
üdv az a kérdésem hogy onlinebe akarok játszani hacverommal de nem tudom mi az ip címem azt milyen honlapon tudom megnézni?

examinee
R1-el lehet elõhozni , asszem billen az a sprint gomb!
A futoszallag meg csak akkor megy ha online vagy vagyis kell az eredeti game hozzá és reg hozzá! Amugy ha az megvan akkor meg beállitásoknál a futoszallag!

hunbasser
nem kell a reklám,kösz.

ReaL MaDRid x siempre

Zeccc
anyád jólwan? :\

GAMEfórum admin
Hello! Az egyik barátom csinált egy FIFA 07-es fórumot! Gyertek osz' nézzétek meg! /Ne lepõdjön meg senki, hogy még nem írtak! Még új!/ Katt ide ha megakarod nézni!

Randelz
megtudná mondani kalaki hogy mit jelentenek és mire jó a NUM_2,6,4,8 ha megnyomod akkor vlmi TT 3T SZ meg ilyen rövidítést rak ki
?

hunbasser
vagy horsepower(lóerõ) 😊

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
házipálinka 😛

ReaL MaDRid x siempre

matyi08
Hewlett Packard

Mivel hozod elõ ezt az erõt,meg a többit?És hogy nekem is megjelenjen alul az a sáv,melyiket kell engedélyeznem?Köszi
examinee
Regisztrálsz telepitéskor ha uj vagy, és utána elfogadod hogy néma csatlakozás, aztán meg online részbe is kell még regisztrálnod egy gyorsat és akkor menni fog!

hunbasser
van hozzá kézikönyv nem?abban sztem mindent leír részletesen

ReaL MaDRid x siempre

Nekem is eredeti, de hibát ír ki. Mit kell az internetes regisztráción kivûl csinalni hogy müködjön?(van accountom)
Az elözö kérdésemre valaki?
hunbasser
ez erõs túlzás volt

ReaL MaDRid x siempre

examinee
lol ---- Harry Potter:SDDDD😄😄

examinee
Igen az az eredeti miaat megy! Azt az ea serverröl tölti be!

zmeor
SZR= SZAR
HP= HARRY POTTER

amúgy enegem is érdekelne<#vigyor2><#dumcsi>

leszarom a konfigod...

Lehet hogy hülyeséget kérdezek de ott alul a mecsek hogyhogy mennek vagy azé mert neked eredeti nekem azt irja ki Hogy Hiba?nekem mondjuk tört van

My CPU: AMD Athlon 64(tm) 3200+,2GB DDR Ram,Ati X1600Pro 512Mb, Genius 5.1(hangfal)BenQ FP737s-D 1W(80Gb)2W(120Gb)

examinee
Hol élesz te??? Szerinted mért nem müködöik??? mert ilyen nincs...

Nem tudja valaki mitöl van az hogy az uj játékos készítésénél csináltam 11 embert( eddig minden oké, semmi gond) aztán amikor a 12-dik és az az utáni embereket is meg szeretném csinalni, minden oké addig amig kész és el nem mentem mert utána egyszerüen a külsö tulajdonságait rezeteli és egy ocsmány gnom lesz az emberem.(mindegyik ugyan olyan fekete gnom fickó). Pontosan ugyan ez volt nekem a world cup 06 ban is. Valami ötlet? Kérdés?
Plz segítsetek mert szeretném rendesen megcsinlani a csapatomat.
Gyovai
amugy meg nemvagyok láma.

Gyovai
vagy megad hozáá 1 et

Gyovai
ugy hogy kiüti a kódkérést

examinee
Irtam hogy gondolkozz már el! Hogy lenne online patch???? láma

Gyovai
császtok az online crack ezt irja nálam😄 cann't load libary (admsw.dll)

examinee
Valaki mondja el mit jelentenek a röviditések! elõre is thx! (az ERÕ-t értem én is😄)

Kaplan
Ez csak a játék hibája, hogy képtelenek evvel a motorral azt megcsinálni, hogy közelrõl is úgy tûnjön ráncigálják egymást. Magyarúl nem mûesés 😊

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Forza Italia
Srácok megtudtam csinálni a David villás cselt. Hihetetlen. Nagyon Király.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

sziasztok!
Visszaadtam haveromnak a DVD-t és most nemtudok játszani.Nincsen valami oylan crack vagy mini-image amivel megtudom oldani a problémát?
Elõre is kösz a segitséget

examinee
Amugy ti d lenyomása után irányitjátok kapura a labdát vagy kb egyszerre nyomtok irányt és lövést is?

HyperGames
SpeedGame, gyerünk regisztráljon mindenki vagy jelntkezz szerkesztõnek!

www.CRIMEMUSIC.try.hu

Bocs hogy újra kérdezem de meghalok, hogy itt mindenki a játékról beszél én meg csak epekedve olvasom!

Szóval:
Lehetséges az hogy a TNT2 nvidia 64m videókártya gagyi a játékhoz?
elvileg minden hardver igénynek megfelel a gépem. A 06 is ment rajta. Feltelepítettem és amikor elindítom olyan mintha elindulna de pár másodperc múlva kilép! Elõre is köszi

floori

games4ever
jah télleg qva jó, csak mondjuk az negem néha nagyon föltud baxni mikó rúgok egy gólt és erre kilép az ellen😞:@

mike0013
BÜNTIPONTOT NEKIJE...

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

gabi89
Google a barátod
Elsõ oldal amit kidobott rá: http://www.daemon-tools.cc/

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

hello demon tools progit honnan tudok le szedni hogy müködjön is?

gabi89
És mivel tudom berakni a játékba az adott csapathoz??

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...