36657
10802156721287564357.jpg\"

TILOS az Off: 10802156721213620594.gif\" , a Flém: 10802156721213620607.gif\" ,és a Warez: \"\"

• Super Mario 64
    Valaki el tudja mondani, hogy hogyan lehet ollót csinálni a 07-ben?
  • Robinho14
    ja:D
  • II Rocky II
    jah,mert mire végeznél akkor már itt a 2008
  • Robinho14
    Én a 2006 ba megcsináltamaz összes próbát .De a 2007 bee már nincs erőm.megidőm.
  • hunbasser
    nem,épp ezaz,h kisebb,ugyanis ha a mondjuk az angolos zónában vagy,akkor azt hiszem,h nyerni kell ott championshipet és premier leage-et is,meg fa kupa,liga kupa,skót bajnokság...de általában zónánként 2 bajnokság 2 kupa,de ebben nem vagyok biztos,nézd meg.

én ezért rontottam el,nem a próbákat néztem,hanem azt,h mi a nagyobb kihívás.úgyh majd sima bajnoksággal kell kipótolnom a hiányosságaimat(pl spanyol 2. bajnoki cím)
  • Taranov
    Szóval ezekszerint ha egy csapattal viszem hosszabb ideig, nagyobb esélyem van teljesíteni a zónákat, mint a csapatok váltogatásával?
  • hunbasser
    manager mode közben is csinálsz próbákat(pl 5 meccses veretlenség,5 meccsen győzelmi sorozat,meg hasonlók)
    aztán a próbáknál zónánként van kb 10 próba,nos 2 zónát kell végigcsinálni,és megkapod a legend modeot.úgy érdemes csinálni a manager modeot,h 2 zónát meg tudj vele csinálni(ugyanis egy zónában általában kupákat meg bajnokságokat kell nyerni)
  • ForzaInter
    Ugy izgalmas, csak én nem szeretek 2 perceket jáccani áltlába 4-et vagy 6-ot jáccok(bár 6-ot csak neten szoktam áltlában)
  • Kmarha
    Hja jó szint, de még igy sincs ellenfelem. Most Legendás szinten játszom, 2 perces meccseket. Igy kb egy félédőbe 3 lehetőségem van kapu közelébe juttni és rálőni.. igy már kihivás :D Egyetlen egy hiba, és elvesztettem a meccset.

Kéne valami überbrutál szint is, mert lassan ráunok a játékra (bár a netes game még marad)
  • kas123
    Megcsinálom már én is a legendet =)
  • ForzaInter
    Annyira nem nehéz azért nagyjából verek mindenkit bár azért a 4 és fél csillagos csapatok ellen már nehéz de nem kurva nehéz.
  • Jose870318
    ha legendásat akarsz elérni akkor bizony nem elég a menedzsermódot vinni.Teljesíteni kell a probákat is
  • Taranov
    Muszáj a próbákat csinálni, vagy elég ha menedzser módban sokat játszom, és teljesítem a próbákat, ahogy jönnek?
  • Jose870318
    éles??Nem inkább k@rva nehéz meccsek?
  • ForzaInter
    Azt meg kell szerezni a több próbát megcsinálsz és megadja, ott már éles meccsek vannak.
  • kas123
    elősször meg kell szerezni =)
  • Taranov
    Én nem tudom, hol kell kiválasztani a legendás szinten, bevallom őszíntén, a boltban sem láttam a lehetőségek között.
  • ForzaInter
    Vki nyomja a Fifát legendáson??? Naon fasza szint.
  • jefferson83
    Na felraktam és csak az első benyomást és első lépéseket tudom megosztani veletek. Kb. 3 perces tesztről volt szó. Feletelepítve szépen átír mindent a vaskos patch. Köztük a nyelvi fájlokat is, ami várható volt. No mindegy nézzük meg szerepel e benne a kívánt bajnokság. Igen, úgy tűnik a felsorolt bajnokságok benne vannak, a magyar első és másodosztály is megtaláltam. Itt szeretném leszögezni, hogy már jó pár éve nem követem a magyar focit, szóval az aktuális játékoskeret nem nagyon tudtam összehasonlítani a patchben szereplővel. Ez nálam nem is kizáró ok. A mezeket is végigpörgettem és nagyjából stimmelnek is. A probléma ott közdődött, hogy én naívan azt gondoltam kicserélem az angol nyelvi fájlokat a magyarral és behatóbban is nekiállok tesztelni. A kommentárral nem is bajlódtam. Na ez nem volt jó ötlet. A felülírás után hibával kilép, ha el akarod indítani. Természetesen nem csináltam biztonsági mentést úgyhogy újra kell telepítenem :) Nálam felejtős, mert ha egyszer magyar Fifám van nem akarok vele angolul játszani.

Talán még egyszer visszateszem és jobban megnézem :)
  • hunbasser
    oké,várjuk majd a véleményt! [ő is kíváncsi,azonban most menedzser módozik]
  • jefferson83
    Olyan hűdenagyon én sem bízom benne. Azonban a puding próbája az evés. Majd megnézem. Aztán, ha sikerül mondok róla véleményt.
  • hunbasser
    szűz fifára érdemes felrakni,mert egyébként elrontja a manager modeos mentéseket.még nem próbáltam,majd talán egyszer,de sztem nem lehet vmi nagy szám,azért is,mert a megjelenés után 3 hónappal kész volt már ez a patch(ha jól emlékszem),és hát elég sok bajnokságot,kupát meg miegymást beletettek.
  • jefferson83
    Gondolom ez egy patch féle ami jópár bajnokságot még beilleszt az alapjátékba. Ami ebből elsősorban érdekel:

Hungary Borsodi Liga (1st div)
    Hungary NB II Kelet (2nd div)
    Hungary NB II Nyugat (2nd div)

Csak elég vaskos 450 mega körül mozog és nekem gyengén jön a szerverről, ezért is érdeklődök.
  • Jose870318
    köze van a fifa07 hez?????
  • jefferson83
    Valakinek valami tapasztalata van e kapcsán: CEP07 3.0 Released
    Megéri leszedni? Aki próbálta nyilatkozzon felőle :)

INFO
  • kas123
    Topikot tévesztettél, ez kérlek szépen a Fifa 07 topik, és semmi köze nincs a CM-hez. Szevasz
  • fenegyerek1
    Tud valaki UTE mezeket a CM07-hez?
  • pekka2
    Köszi mindenkinek a válaszokat,
    akkor tömöm a szájukba az ajánlatokat, előbb-utóbb elfogadják
  • ForzaInter
  • Jose870318
    sztem patchel megoldható a probléma,de javitsatok ki ha tévedek.
  • vmvr
    nem minden gémpadot támogat a fifa, nem Te vagy az első akinek ez a problémája.
  • dussy
    Hááát,nem büszkélkednék vele.Nem egy neves darab. (Impact)
    De eddig bármilyenjátéa (NFS,stb) helyt állt és a win-ben is mozog rendesen a kalibrálásnál.
  • dotkom
    en meg nem. milyen gamepad?
  • dussy
    Sziasztok!
    Analóg joystickkal játszom a játékot,de a jobb analóg kar nem működik semmilyen formában a játékban,pedig a cseleket azzal lehetne megcsinálni a játék szerint.
    (Más játékban hibátlan a jobb analóg kar!)
    Találkozott már más is a problémával?
  • Taranov
    Nálam is elő szokott ez fordulni, de nem kell kétségbeesni: mikor vége van az idénynek, és a lejáró szerződéseket kilistázza a Fifa, van még lehetőséged hosszabbítani. Ilyenkor (sajnos) minden játékos hosszabbít egy adott összegért, szóval ennek az egész idény közbeni szerződésmenedzselésnek semmi értelme. (Csupán annyi, hogy így alacsonyabb fizuval is lehet hosszabbítani, ha belemegy a játékos)
  • Jose870318
    pekka!!!!!
    Nos hányszor probáltál már hosszabbítani???,
    Nekem sem akartak engedelmeskedni,de többszöri proba után már igen.Szal nyomjad nekik,és nem kell 15%ot adnod meccsnként,ugyis sikerel fogsz járni.
  • jedimarsi
    Tudod van olyan hogy FAQ és elé is van írva hogy MIELŐTT KÉRDEZNÉL!!!!!!Ott mindent megtalálsz,h mégsem akkor kérdezz!!!!!!!!!
  • kas123
    FAQ bazze MINDENKI OLVASSA EL AZT A NYOMORÉK FAQ-t
  • ledó
    hogy lehet ip-én játszani??
  • Gabor12070
    Megpróbálom elérni, de jövőre még nem indulhatok kupában, mert most a 3. osztályban vagyok, de nem baj, majd idővel feljutok a PL-be (remélem), de ha ott nem is sikerül kupában indulnom az sem baj, csak megpróbálok nem kiesni onnan! Szerencsére a pénzem úgy van, hogyha idegenben játszok levesz 20.000 fontot, de ha hazai pályán pedig kapok 150.000 fontot, szóval idővel vehetek "jó játékos", de ehhez tényleg idő kell!!!