na,borot 4-1-re megtudom verni,stockport cityvel meg 2-2-t játszok idegenben...vezettek már 0-2-re,egyikben mintha a kapusom is ludas lett volna,de nem volt baki sztem.a meccs elején meg MAGÁTÓL olyan jól jött ki,h csak lestem,azt mondjuk díjazom.
utána Francis-szel(a 31-es pléyámmal) hibáztam egy büntető,azért vele lőttem,mert cél a 40 gól :) az volt a baj,h q+d helyett véletlenül d-t nyomtam.egyébként q+d-t kicsit meglőve középre nagyon ajánlom mindenkinek,vagy elvetődik a kapus vmerre,és akkor azért szopja be,vagy BEVÉDI A KAPUS(!!!),vagy pedig kijön róla,és úgy belövöm.100-ból kb egyszer nem jött be,amúgy mindig.most meg d-vel meglőttem kicsit középre,és kivédte oldalra :S
utána az első gólomat meg úgy lőttem,h q+w-vel megindítottam csatáromat,labda lepattan,kapus jön ki,hatalmas versenyfutás,csatárommal A-val befejeltem középre,másik csatár jött :)
szinte a kapus kezei közül fejeltem ki,tetszett ez a gól,de ez már nem az első ilyen.
7 ponttal vezetem a bajnokságot a 13.fordulóban,bár a 2.-nak még csak 12 meccse van,szal legrosszabb esetben is 4 ponttal vezetek,de még asszem 36 forduló van hátra :D