36657
10802156721287564357.jpg\"

TILOS az Off: 10802156721213620594.gif\" , a Flém: 10802156721213620607.gif\" ,és a Warez: \"\"

• Attlen
    Hello Bocsi, hogy megint megkérdezem de van már uj roster? Mert uj idényt akarok kezdenni azt kéne, mert csak uj kezdésénel lesz jó sztem...:)
  • ForzaInter
    Látttam Bayern ellen gólt lőtt nálam a 4 osztályban lövi a gólokat:DDDDD ,csak olyan hülyén néz ki hoyg egy 4 osztályú csapatnak ekkora staduionja van de hát ez van.

#12891: Hát te erősen csítelsz haver.
  • Mattboy
    Hm...
    Akkor elég érdekes becsípődése van!

lol
  • bigapó
    gyovai mindig így szórakozik. nem sok olyan játéktopikot láttam eddig, ahol ne rakott volna be csítes képet. persze mereven tagadva az igazat:))
  • DjCooll
    :) hát nem tudom de nekem már az előző is ezt írta ki de nem tudom mért:S
  • DjCooll
    ok azért köszi
  • Robinho14
    Kössz.
  • Csesza
    nekem minden windows indításnál kiírja ezt pedig tudtommal nekem ez a progi fenn sem volt :D
  • alonso82
    persze, ha 99-es és egy neki kedvezőbb posztron játszatod
  • Robinho14
    Lehet egy játékos 100%kos?Mert Gyovai egyik képén 100%-kos Aguero!
  • hunbasser
    sajnálom,de van egy olyan érzésem,h csítelsz.

patchek nélkül nem megoldható az,h ennyi pénzt összeszedj,bár lehetséges,csak akkor nem ilyen 99-es pléyákat kell venni,hanem kb 30-asakat,és akkor jó kevés fizujuk van.

hányadik szezonban vagy?
  • Gyovai

itt jó a csapat összhang és a csapat is:D
  • hunbasser
    én sem tudok segíteni,főleg azért,mert ezt a progit nem is használom
  • hunbasser
    Saenko most lőtt gólt :DD

Nurnberg [1 - 0] Bayern Munich

13' [1 - 0] I. Saenko

egyébként fogalmam sincs,h mennyien férnek be a stadionba,most az,h milyen stadiont adtak a csapatnak a fejlesztők,az részletkérdés.
    pl Frosinonénál nekem is ilyen baszott nagy 70-80 ezres stadionom volt :D
  • DjCooll
    ok semmi...azért köszi hogy próbáltál
  • ForzaInter
    Hát bocs én nem tok segíteni passz.
  • ForzaInter
    Grat! Hát nekem nem sok érteleme van hogy ott van Saenko vszínű eladom majd mert kurva sok a fizetése és az 51-es tudású Mangan 7 gólal többet lőtt az lesz eladom és 6 millió euróm lesz és akkor fel fejlsztem a a személyzetet én is tok pl: 29-es pléyával is gólt lőni azzal nincs baj. Az amuyg elég gáz hogy idejöttem és a stadionom meg vagy 30 000 -ren beférenk, nekd is így van?
  • DjCooll
    igen de nekem már a 06-is ezt írta ki de nem tudom mért:(
  • hunbasser
    meccsenkénti bevételből :)
    hazai meccsekért kapok 100-at,vendég meccseken általában -8,de még 2 meccs,és stadionigazgatót fejlesztek,mert meglesz az 1 milla.
    hidd el,nem kellenek ide ilyen 70-es,80-as pléyák,ők megfizethetetlenek,31-es Francissal is tudok gólt lőni,jobb pléyákat majd championshipbe igazolok.
    ya,meg eladok vagy 4 pléyát téli.átig szezonban,fizetést is kevesebbet kell fizetnem,meg pénzem is lesz belőlök,szal jó lesz ez,csak az bosszant,h pl mikor a Frosinoneval feljutottam a serie a-ba,nem jöttek új szponzorok,Realnál is 5 évet lehúztam,és nem jött soha új szponzor :(
    szal több pénzről ne is álmodjak
  • ForzaInter
    Nekem ezt írta ki mikor felraktam a Creation Master-t vmi nem jó utána nem is foglalkoztam vele, akkor írja ezt ki ha elakarod indítani?
  • DjCooll
    #12875 valaki?:)
  • ForzaInter
    Látom a csapatösszhandod neked se vmi jó. És a személyzetet miből felyleszted?
  • hunbasser
    a 2.helyen lévő Lincoln fáradtan,fejfájással,álmosan megvertem 5-1-re most.

keret:

• ForzaInter
    Hát igen a csapatösszhangom biztos a rotácio miatt gyenge hát most csak 200 000 € van Saenkot ki tom még fizetni de a csapatnál volt Cicinho is de vele már minuszba ment a pénz így eladtam Saenko még pont belefér Saenko fizuja 70 000 euró! még belefér a bevételem meccsneként asszem 100 000 euró elég kevés a fiztése a játékosoknak 1 621 440 € jegy 1 628 450 €, de te hogy tod fejleszteni a szeméylzetet? Nekem alapból csak 440 000 eurót adott. ja és te is nyomj már pár képet a csapatodról.
  • hunbasser
    látom csapatösszhang csak 22,gondolom a rotáció miatt.
    és látom,h az orvosi személyzeted is elég alacsony szintű,ezért fáradnak úgy a játékosaid.
    nálam ilyen Saenko szintű játékos teljesen elképzelhetetlen.ki tudod fizetni a fizuját? :D
    mennyi pénzed van most?mennyit kapsz a szponzortól?mennyit kapsz a magas jegyárakért?mennyi a játékosok fizuja összesen?
  • ForzaInter

Így állok a bajnokságban a Sheffeild Unitedet kivertem a FA kupából pedig naon szarul jáccottam a Ligakupából már kiestem a Chelsea kivert 2-1-re kikaptam pedig vezettem mindjá vége lassan a szezonnak utána jöhet a 3. osztály a Ligakupát remélem megnyerem akkor indulhatok az UEFA kupában bajnokságban simán nyerem a meccseket az én játékosom Mangan vezeti a gólövőlistát 16 gólal ahoz képest hogy év elején az volt a cél kerüljem el az utolsó 3 helyet simán feljutok hát sztem simán ott leszek a Premier leagben a MU-t is elvertem 3-0-ra szal remélem feljutok, a kerettel csak az a baj hogy kurvára elfáradnak a játékosok így mindig cserélgetni kell őket nálam is rotácio van, Saenko-val jól jártam őt szabaduszóként vettem azelőtt a Nürnberg játékosa volt és jó sok pénzért ide jött, hú egy kicsit sokat írtam elnézést.
  • Kmarha
    hunbasser, mike0013: akkor jófelé tippeltem :D köszike
  • DjCooll

Srácok ezt mért írja ki a Creation MAsternél?
  • Attlen
    Hello van egy labdacsomag ugye nike aerow 2 ballpack fent van a cretaion aster 07 valaki elmagyarázná, hogy kell vele beimportálni a lasztikat?
  • mike0013
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    a, fifa indult legelőször a pessel és a gta-val együtt...szóval az a, hamis
    c, PES előbb indult (az elsők között), mint az NFS (az NFS nem olyan rég indult)
    d, szintúgy mint az előzőnél GTA előbb, mint a Sims
    b, mivel a Sims és az NFS is később indult mint az első 3 és szerencsére együtt, ezért a b, helyes megoldás:)
  • hunbasser
    sztem b
  • ForzaInter
    Majd ha hazajöttem a suliból rakok képet a keretről ja és grat!
  • Kmarha
    a fifahungary-s oldalakat :) nézeggetem a forumokon az első beírásokat, már van valami fajta kép elöttem. Tippelek egy nagyott max :D
  • kas123
    Itt a hivatalos oldalat kérdezik? Vagy melyiket? mer mind1ik gamenak van kismillió oldala.
  • Kmarha
    Mely weboldalak indultak egyszerre?

*
    a) FIFA & Playernet
    *
    b) Sims & NFS
    *
    c) PES & NFS
    *
    d) GTA & Sims
  • alonso82
    Az nem uefa, hanem a bl és az uefa mixelve. Accringtonnal megnyertem, és azt írta az újság: Európa királyai. Érdekes, hogy volt Európai szuperkupa döntő, nem tudom hogyan. És azt sem tudom, hogy egy 2-3. osztályú csapat hogy juthat a BL-be. (csak mellesleg, az angol 2. ligában 2. Peterbourgh is elindult)
  • hunbasser
    mi a kérdés?
  • Kmarha
    Khmm.. ki tudja a fifahungary játék első kérdésére a választ? :D
  • hunbasser
    na,borot 4-1-re megtudom verni,stockport cityvel meg 2-2-t játszok idegenben...vezettek már 0-2-re,egyikben mintha a kapusom is ludas lett volna,de nem volt baki sztem.a meccs elején meg MAGÁTÓL olyan jól jött ki,h csak lestem,azt mondjuk díjazom.

utána Francis-szel(a 31-es pléyámmal) hibáztam egy büntető,azért vele lőttem,mert cél a 40 gól :) az volt a baj,h q+d helyett véletlenül d-t nyomtam.egyébként q+d-t kicsit meglőve középre nagyon ajánlom mindenkinek,vagy elvetődik a kapus vmerre,és akkor azért szopja be,vagy BEVÉDI A KAPUS(!!!),vagy pedig kijön róla,és úgy belövöm.100-ból kb egyszer nem jött be,amúgy mindig.most meg d-vel meglőttem kicsit középre,és kivédte oldalra :S
    utána az első gólomat meg úgy lőttem,h q+w-vel megindítottam csatáromat,labda lepattan,kapus jön ki,hatalmas versenyfutás,csatárommal A-val befejeltem középre,másik csatár jött :)
    szinte a kapus kezei közül fejeltem ki,tetszett ez a gól,de ez már nem az első ilyen.

7 ponttal vezetem a bajnokságot a 13.fordulóban,bár a 2.-nak még csak 12 meccse van,szal legrosszabb esetben is 4 ponttal vezetek,de még asszem 36 forduló van hátra :D
  • hunbasser
    csak az a baj,h uefa kupáért egy kummát nem kapok,kupáért is vmi 20 000 €-t meccsenként,hát ez nem vmi nagy segítség.jelenleg stadionigazgató fejlesztésére gyűjtök,mivel felhoztam tarcsiból 2 vagy 3 játékost,meg leigazoltam az elején egy 54-es kapust,ezért meccsenként csak 100 000 €-ra csappant a 300 000 €-s meccsenkénti bevételem.

de téli átig.szezonban egy kapust biztos,h eladok,de lehet h kettőt(jelenleg 4 db kapusom van),meg 1-2 védőt,meg max egy kp-t,de kp-t nem biztos,az mindig kell,akkor nem kéne,ha jobbra tudnám fejleszteni az orvosi személyzetemet,így folyamatosan rotálnom kell,minden meccs után legalább 4-5 játékost kell kitennem a kezdőből,és helyükre mást betenni.

de idővel megoldódik ez is,lesz majd zsé,személyzetet fejlesztgetem majd,szóval...
    a legjobb kapusom 47-es volt,de mint mondtam,szezon elején egyből vettem egy 24 éves kapust(egyik elvárás az volt,h 25 évnél fiatalabb játékost hozzak),és mivel a 47-es szám nekem kevésnek tűnt,így leigazoltam Flasht,aki 54-es.volt már vagy 4 hatalmas bakija,de kijönni elég szépen tud,meg azért bravúrozott is már,voltak olyan védései,amiket Calin(a 47-es kapus),biztos bekapott volna,bár hozzá kell tennem,a kapusedzőm azt hiszem jelenleg 1-es szinten van...és most stadionigazgatóra gyűjtök,1 millába fog kerülni,h 4-es szintre felfejlesszem,ezt az idényt sztem utcahosszal nyerni fogom,inkább az anyagiakra fogok rágyúrni.

ya,jó lenne,ha löknél képet a keretedről :)
    majd én is nyomok képet.