10802156721287564357.jpg\"

TILOS az Off: 10802156721213620594.gif\" , a Flém: 10802156721213620607.gif\" ,és a Warez: \"\"

• hunbasser
    most nyomtam a másfél csillagos,angol 4.osztályban szereplő Grimsby Townnal egy 4-1-et a Boroval,hát nehéz volt,mert megszereztem a vezetést,aztán egyenlítettek,majd egy malac góllal sikerült megint megszerezni a vezetést(előttem Palmerrel a labdát,a labda középre tartot,kapus emelte a kezét,h megfogja,erre a válláról,vagy a felkarjáról bepattant a bal alsóba -.-),utána még lőttem 2 gólt,azt ennyi.a védelmüket nehéz feltörni,elvégre mégis csak 4 csillagos csapatról van szó,de a támadásukat mégnehezebb kivédekezni.ezeknél a nagy csapatoknál az a baj,h klasszis támadóik vannak,és olyan lehetetlen szögekből is gólt tudnak lőni,h az ember a falra mászik.meg szögletnél jobban tolakodnak,és persze h befejelik,beadásnál ugyanez,szabikat jobban lövik a jó játékosok,nem beszélve a mákokról.
    az első 2 gól után már könnyebb volt,vagy azért,mert kipukkadtak,vagy azért,mert jobban kiismertem a védelmüket.
    ha ez így lesz,pl-ben simán uefa kupás helyen leszek.

egy kis érdekesség:ezzel a negyedosztályájú csapattal vmilyen úton módon én most uefa kupában vagyok :D biztos vagy kupát nyertek,vagy döntősök/elődöntősök/győztesek voltak kupában,és vagy a győztes indul a bl-ben,vagy a 2 döntős,meg a 3.is a bl-ben indul,ezáltal a Grimsby Town kupa 4.ként indul az uefa kupában,vagy mondom,még az is lehet,h 3.,2.,vagy 1.-ők lettek :D