36657
-
#12862 -
#12861 most nyomtam a másfél csillagos,angol 4.osztályban szereplő Grimsby Townnal egy 4-1-et a Boroval,hát nehéz volt,mert megszereztem a vezetést,aztán egyenlítettek,majd egy malac góllal sikerült megint megszerezni a vezetést(előttem Palmerrel a labdát,a labda középre tartot,kapus emelte a kezét,h megfogja,erre a válláról,vagy a felkarjáról bepattant a bal alsóba -.-),utána még lőttem 2 gólt,azt ennyi.a védelmüket nehéz feltörni,elvégre mégis csak 4 csillagos csapatról van szó,de a támadásukat mégnehezebb kivédekezni.ezeknél a nagy csapatoknál az a baj,h klasszis támadóik vannak,és olyan lehetetlen szögekből is gólt tudnak lőni,h az ember a falra mászik.meg szögletnél jobban tolakodnak,és persze h befejelik,beadásnál ugyanez,szabikat jobban lövik a jó játékosok,nem beszélve a mákokról.
az első 2 gól után már könnyebb volt,vagy azért,mert kipukkadtak,vagy azért,mert jobban kiismertem a védelmüket.
ha ez így lesz,pl-ben simán uefa kupás helyen leszek.
egy kis érdekesség:ezzel a negyedosztályájú csapattal vmilyen úton módon én most uefa kupában vagyok :D biztos vagy kupát nyertek,vagy döntősök/elődöntősök/győztesek voltak kupában,és vagy a győztes indul a bl-ben,vagy a 2 döntős,meg a 3.is a bl-ben indul,ezáltal a Grimsby Town kupa 4.ként indul az uefa kupában,vagy mondom,még az is lehet,h 3.,2.,vagy 1.-ők lettek :D -
Attlen #12860 Ja nekem, is amugy csak uj amnager mod kezdésnél müködik sztem ha betöltös.. -
#12859 van új roster? O_o
légyszi linkeld már be!
egyébként vagy rossz helyre másoltad,vagy pedig ez olyan betöltős fajta.
szóval miután bemásoltad,a játékban a betöltésnél be kell tölteni,gondolom D-Squads a neve vagy mi -
#12858 Fiuk neztem ezt hogy van uj atigazolt emberek listaja ezt bemasoltam ahol irta es semmi , de miert? ugyanugy Arsenalbavan A Cool meg a tobbiek a tobbinel :D -
#12857 még mindig játszassz ezzel a játékkal:D?
a megjelenés után 1 héttel, már végigjátszottad a managert:D -
-
#12855 biztos,h kifog jönni roster,csak légy türelmes,egy nap alatt nem lehet megcsinálni egy rostert.(illetve meg lehet,csak nagyon időigényes,sztem jövőhéten már elképzelhető,h mondjuk fvm-n lesz vmi) -
Attlen #12854 Hello, vége van az átigazolási időszaknak, nem fog kijönni egy roster patch? -
#12853 Nekem volt egy olyan újságüzenet(Bolton-nál voltam) hogy megüresedik a hely a Mancheternél és hogy én lehetek az új edző!!már nem sok volt a szezon vége előtt gyorsan végignyomtam és megnéztem tényleg lehetett menni a MU-ba,de olyan hogy felkérnek olyan biztos nincs!!Meg sokszor van olyan hogy pl "Nagy klubbok Cassilas nyomában" vagy mi aztán egy ajánlatot sem adnek érte ez elég fura .. .. -
#12852 ahogy mondta vmvr,ez nem manager játék :D
ilyen nincs benne,bár lehet,h egyszer majd lesz,bár nem lenne rossz ötlet -
#12851 szerintem nincs, ez nem manager játék, hanem egy focis játék, ne várj ennyit a manager módtól. efemezzé!:) -
#12850 Szevasztok.
Manager módban nincs olyan, hogy más csapatok felkérnek engem arra, hogy legyek az edzőjük? -
#12849 legalább ne mondd hogy olvastad, vald be hogy nem, vagy csak hogy belenéztél!
" -Honnan szedhetek le a játékhoz mezeket,labdákat,patcheket? - Van több ilyen oldal, a legnagyobb magyar oldal a FIFAHungary, itt találsz ilyen dolgokat,és a hozzájuk tartozó programot is megtalálod itt, amik segítségével beteszed a játékba pl.:a mezt."
"Turf Importer (ott még a link is elvileg hozzá):
Füveket lehet vele beimportálni a játékba."
Ja igen, és mindkettő a FAQ-ban volt -
#12848 Fiuk neztem a FAq t de ezel a fuvel lehet valmit csinalni ?:D oan mint a sivatag :)) -
#12847 Nahat igy egybol szebb a jatek hogy nem pixelfight van :D
Sztem tokeletesen eltalaltam ezt a screanshotot :))))
-
#12846 huh:DD
kemény 10 év:DD -
#12845 Ahha hogy a Fifa 07 en belul van az options :D:DD oke megvan . legutoljara fifa 97 el jaccotam :DDDDDDDDDDD -
#12844 Hallod ezt a Baalitasokat holtalaltad en nemtalalom :)))) Pedig nemvaok balfasz :) -
#12843 1. Beállítások > Grafika vagy Teljesítmény:)
2. Beállítások > Vezérlés
3. Csak hamachival lehet neten játszani a haveroddal! (persze, csak akkor ha nem eredeti a fifa) -
#12842 s emg az a kerdesem hogy haver mondta hogy lehet nem eredeti fifaval jaccani neten s hogy? -
#12841 Fiuk hogykell Alitani a Grafikan eleg gyer ez a 800x600 , ja es hollehet configolni a keyboardot ?:) -
#12840 Valaki tapasztalt már olyat hogy World Class szinten simán megver 1 nagyobb csapatot, de semi pron ugyanazza a csapattal csak szoros meccset tud játszani?! Nálam ez a helyzet, World Classon simán nyerek de Semi pron szenvedek az ellenfelek ellen :S. -
#12839 :DD
nem tudtam:)
tesómmal elkezdtük ketten ps2-n, nos holnap 2. szezon jön:)
ma már nem játszunk:D -
#12838 15,de azt hittem tudod :)
még 6 darab van ezzel együtt -
MrDOS #12837 Azt én is meg szeretném szerezni, mert már túl könnyű a World Class. -
#12836 :D hány szezon van manager-ben? -
#12835 ya,játszok...
még.mindenesetre nem unom meg,mert ha átmegyek másik csapathoz,már egyből más lesz minden,mostmár manager modeot végignyomom,de előtte még legend modeot megszerzem -
#12834 Hunbasser, te még mindig játszassz a játékkal:)? -
#12833 itt a békánál pedig jobb klikk,tulajdonságok,kép forrását kimásoljátok,új ablakban megnyit,frissít és voálá
legközelebb ezért ne az imageshack-ra tegyetek fel képet :)
vannak ilyenek,h kepfeltolto.hu,de sztem még az iaro.srv.hu és az sgtagok.srv.hu is működik,illetve ott van még a galériátok is -
#12832 legközelebb így kérjük :) :
-
-
#12830 szüz fifára raktad fel? érdemes uninstalálni és törölni minden fájlát, és az újra felrakott játékra felrakni a patchet különben problémák jelentkeznek.
Szerintem pluszban sem szereti ha még utána raknak rá valamit -
#12829 feltelepítettem FVM Borsodi liga patchet meg az az '54-es csapatos patchet, de mikor játszani akarok velük kilép.....mért van??? -
CSAPATOM -
#12827 hát nem látunk semmit belőle mert béka:) -
#12826 -
#12825 -
#12824 [img=http://img247.imageshack.us/img247/862/clipboard03ig0.jpg] -
#12823 [img=http://img266.imageshack.us/img266/1895/clipboard02ql3.jpg]
[img=http://img247.imageshack.us/img247/862/clipboard03ig0.jpg]
Tényleg kár hogy ilyen könnyű single-ben, de azért néha vicces ilyen eredményeket elérni, a world class feletti szint, mennyivel nehezebb, még nem sikerült kilockolnom