FIFA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
egy olló gól

Lebron James 23
kössz de ezt már próbáltam utánna elindítom és azt írja ki hogy a megfelelo dvd-rom behelyezése után az ok kiválasztása után újra kell indítani a programot

Atti12
hopsz lehet hogy félre értelmeztem valamit 😊. ez a Y+D=finesse shot(tekert lövés)
sima lövésre vonatkozik, nem szabadrugásra. Hogyha igen akkor hogy lehet szabadbol tekertet rugni? 😊

Atti12
valaki elmondaná melyik is a Y gomb? mert én nem alap beállításon játszok, és hogyha megnézem alapértelmezetbe az nekem a mégse/testcsel. Tekert lövéshez kéne, de hogyha megnyomom a Y-t akkor oda megy mellé az ember és az rugja el <#pardon1>

hunbasser
fifa07.exe,ezt írd felül

mekkora ték 😊

ReaL MaDRid x siempre

Lebron James 23
lécci vki írja le h h kell elindítani a fiát mer fölrakom és utánna mit csináljak honna hova másoljam be a cracket?vki gyorsan írja le please!!!!!!!!!!!<#whatever><#rolleyes>

hátja 😊 Forza Italia: leguritás C+S utána D
Forza Italia
Hogyan lehet legurítani?

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

hunbasser
úgy látom sokat gyakoroltál 😊

ReaL MaDRid x siempre

C. roni szabadrugása😊
hunbasser
nekem ilyenbõl eddig Ronaldoval sikerült egy felsõ léc

ReaL MaDRid x siempre

Atti12
LOL!
Király rugás volt 😊

Közelebrõl:

matyi08
kár, hogy nem ment be:

Nem semmi lövés volt😊
512es neten szaggat multiba??

Speed devil
http://sgupload.uw.hu/1159791317.jpg
Felsõ kapufán maradt a labda, az Esc-re sem reagált és a játékosokkal se lehetet megmozdulni!<#buck>

Forza Atletico! Go Gunners! Go Go Red Wings!

hi.
valaki berakna egy képet, maximum grafikán, AF el és AA val? THX

AMD Sempron 2300+ @1582MHz, Asrock K7VT4A+, MSI GeForce 4 MX4 64MB, 512+256 DDR 166MHz RAM, 80GB Western Digital, 40GB Maxtor

Sziasztok,

Nektek nem tûnt fel olyan, hogy a ez a FIFA a például Fifa World Cup-nál sokkal lassabb? Pedig a a menüben gyors-ra van állítva...
bigfoot
faq ba nézz be oda le van írva!

watto
csavarni hogy lehet?faq-ban olvastam de úgy nem jó...

. . , -cske készen van a &#9786; -cske.

AMD-m van es megy a C'n'Q, de nem szaggata FIFA. Mas gond lehet.
watto
hy.
az mitõl van hogy mikor haverral ketten akarunk játszani egymás ellen(egy gép, billentyû+gamepad)akkor mikor haver elkezdi irányítani az emberét akad a game,de ha én mek akkor nem!ez mitõl van?

. . , -cske készen van a &#9786; -cske.

Egyebkent meg nehogy azt higyjetek, hogy gamepaddel olyan kurva egyszeru cselezgetni, mert nem, valahogy sosem azt csinalja, amit szeretnek. A World Cupos analog karral valo lefele-felfele huzas joval egyszerubb volt. Kivancsi volnek, hogy azt a labdaval valo atugrast hogy lehet megcsinalni...
hy!megvan a fifa07 és kaptam hozzá magyaritást(szinkronosat)!van 3 fájl amit be kell másolni!egy readme txt irja mit hova tegyünk be.bemásoltam rendesen és semmi magyar!az elején se jön ki hogy magyar!csak ebgland,deutsch stb.!tud valaki egy jól mûködõ magyaritást?ha igen elküldené e-mail-ben?vagy küldje el a letöltési helyét erre a címre: [email protected] elõre is köszi.

Sziasztok!

Nem jelent meg a játékhoz olyan patch ami a füvet javitja ki?Mármint sötétebb zöldre mert az eredeti nagyon ratyi.Köszi
Mr k
Ez gyakorloóályán volt, ott piros a háló ha jól tudom.

Email: [email protected] | Msn: Akinek kell megadom privátban

Breki33
"Akinek Athlon64-es procija van, és minden felbontás és beállítás mellett borzasztóan szaggat a játék, az kapcsolja ki biosban vagy szoftveresen (A64 cpu driver uninstall) a Cool and Quiet funkciót, mert a FIFA 07 alatt nem pörög fel a proci, hanem csökkentett órajelen megy. Nálam ez 1330Mhz volt, amit eléggé kevésnek talált. Most már jó. Remélem egy patch-el azért segítenek ezen a problémán az EA-sok, hogy ne kelljen restart, majd biosban turkálni, ha akarok játszani egy meccset."

nem próbáltam nekem Intel van
Breki33
köszi
The Hedgehog
nem látom, hogy megkérdezett volna valaki engem, hogy szeretnék-e házigizda lenni...

nem, nem szeretnék, mert sztem hiába ismerem kívülrõl belülrõl a játékot annyit nem FIFA-zom és járok ide, hogy azt megérdemeljem

kérlek ne szavazzatok rám

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

KeKKSZike
Nagyon jó képek! A 3-s képen hogy csináltad azt? Miért piros a háló nálad?

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

sammy
Breki, töltsd le ezt a fájlt! Ez egy kis help az impact gamepad használatához FIFA07-ben.

Saitek Impact gamepad - help

vmvr
Mióta az eszemet tudom billentyûzettel fifázok, de most az utobbi idõben elkezdtem gondolkodni, hogy mi lenne, ha áttérnék gamepadra, érdemes?

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

lobig
csak practice módban egyszer-kétszer...

http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....

😊 billelnyomom...sztem még gyekrölnöm köll 😄
Mr k
Szépvolt mester 😊
Rúgtatok már félpájáról gólt? Tegnap úgy megküldtem, hogy a kapus nem tudta kivédeni, és félpájáról bebkáztam 😊

Email: [email protected] | Msn: Akinek kell megadom privátban

lobig
hehe, köszi...

http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....

lobig
😊 csak szeretném. sztem aza a titka a cselezésnek, hogy nem kapkodva kell rángatni a kart, hanem szépen, ütemesen végrehajtani a formulát.

hunbasser
ha visszakeresel,látni fogsz egy embert,9-ért árulta itt,mert õ ajándékba kapta,és nem kell neki.vedd fel vele a kapcsolatot

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
<#worship>tõled sosem túl sok a kép 😊

ReaL MaDRid x siempre

rabonna-t énis megcsináltam,csak nem mindig jön be😊, nálad bejön mindig amikor csak akarod?😊
lobig
nézz szét ITT.

SuperPippo
Sziasztok! Nekem no dvd patcre lenne szükségem,tud vki segíteni? Elõre is köszi.
Felraktam,mindent megcsináltam,ahogy kell,de kéri a lemezt😞

lobig
el. a bal vagy jobb iránygombokkal.

Azt elmondod, mivel lehet csavarni szabadrugasnal? 😊

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

gabi89
Huuu de ideges vagyok world classon(világklasszis) nyomom Realal és kiscsapatok ellen mindig megizzadok max 1-2gólal nyerek vagy döntetlen 😄 Bezzeg a nagy csapatokat elverem 3-4gólal is.

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

grizzly21
szépek.
van valakinek ati 9600 xt je? milyen felbontáson nyomja, és hogy megy?

csá a játékot ugy töltöttem le de nemtudom a regisztrácios kodot honnét tudnék szerezni?segitsetek

Asus M4A87TD/USB3, AMD Phenom ll X4 4.0ghz, 2x2 Gb ddr3 1600Mz, VTX HD5870 1Gb, LG 22\" Full HD, Seagate Barracuda 1.5Tb sata3, Revoltec Chromus ll 450W

Nem 3 ezer forintra gondoltam, mert akkor ezt írtam volna. De sebaj. Ha találok majd egy õrültet, aki 7-8 ezer forint körül eladja nekem, akkor örülni fogok. Pár hét után lehet, hogy lesz ilyen ember.
ProGabe
de mi volt a kérdés,visszalapoztam 3-at(bizony,megtettem<#idiota>),de nem találom

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

lobig
a iránygombokkal tudsz csavarni.

ha balról jobbra futsz a játékosoddal a jobb szélen, akkor SHIFT lenyomva, balra-fel majd ívelés gomb.